HomepariuriPariuri Serie A

Pariuri Serie A

Prima ligă a Italiei, Serie A, este unul dintre cele mai prestigioase campionate de fotbal din lume. Chiar dacă în ultimii ani popularitatea i-a fost surclasată de alte ligi precum Premier League sau La Liga, Serie A rămâne în topul ligilor europene grație echipelor renumite și istoriei bogate a campionatului.

În fiecare an, 20 de echipe se întâlnesc de-a lungul a 38 de etape pentru a determina noua campioană a Italiei. AC Milan, Inter Milan, Napoli, Atalanta și Juventus sunt numele pe care o să le vezi în mod normal aproape de vărful clasamentului, iar Lazio și AS Roma nu sunt cu mult în urma lor. Calendarul sezonului de Serie A conține foarte multe derby-uri legendare, cum ar fi Derby della Madonnina dintre AC și Inter Milan, sau Derby della Capitale dintre AS Roma și Lazio.

Toți acești factori importanți contribuie la popularitatea primei ligi a Italiei printre fanii fotbalului din lume, dar mai ales printre pariori. Din acest motiv vei găsi o sumedenie de selecții pentru fiecare meci din Serie A pe oricare site de pariuri sportive online.

Serie A 2021/2022

Lucrurile au început să fie mult mai interesante acum că monopolul lui Juventus a fost întrerupt, lupta pentru titlu fiind mult mai strânsă și palpitantă decât în anii precedenți. Inter Milan a reușit să captureze coroana de campioană în sezonul precedent sub conducerea lui Antonio Conte, dar anul acesta s-ar putea să fie mai greu să repete reușita. Antonio Conte a fost înlocuit de către Simone Inzaghi, AC Milan a lui Stefano Pioli au răsărit și ei ca și candidați pentru titlu, iar Napoli condusă de Luciano Spalletti continuă să amenințe primul loc din clasament.

Bătălia continuă și pentru locurile ce duc în competițiile europene, cu Juventus, Atalanta,  Lazio, AS Roma, și Fiorentina fiind la o aruncătură de băț unele de altele. Din păcate pentru ele, numai primele șase clasate vor reuși să avanseze, ceea ce înseamnă că două vor rămâne pe dinafară.

Spre deosebire de celelalte ligi mari din Europa, Serie A găzduiește mai mulți jucători români tineri și veterani. Cel mai bun exemplu este Radu Ștefan, care are onoarea de a fi jucătorul cu cele mai multe meciuri jucate pentru Lazio în toată istoria clubului. Tot în Serie A joacă și Vlad Chiricheș, căpitanul tricolorilor și om de bază în apărarea lui Sassuolo. Alte nume interesante ar fi Radu Drăgușin, împrumutat de Juventus la Sampdoria, Valentin Mihăilă de la Atalanta, Ciprian Tătărușanu la AC Milan, și alții.

Case de pariuri online de top din România în 2023

Casas de Apostas
Prezentare Rapidă
Bónus
1
 • # Sporturi: 35+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus Fără Depunere: 75 RON
 • Bonus de Bun Venit: 300 RON + 150 de rotiri gratuite
 • # Sporturi: 37
 • Număr Licență: L1160654W000324
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • Bonus de Bun Venit: 1000 RON
 • # Sporturi: 20
 • Număr Licență: L1160665W000326
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • Bonus de Bun Venit: 500 RON

Pariuri pe Serie A

Serie A este o ligă foarte populară în lume, ceea ce înseamnă că se bucură de atenția tuturor caselor de pariuri disponibile în România. Nu va trebui să te chinui prea tare să găsești meciurile din prima ligă italienească, împreună cu sutele de selecții alternative cu care vin la pachet. Câteva dintre exemplele de pariuri pe care le poți plasa ar fi totalul de goluri pe repriză sau meci, handicap de diverse goluri, marcatorii meciului, și multe altele. Ar mai fi și pariurile antepost, prin care poți să pariezi la începutul sau pe parcursul sezonului pe echipa care crezi că va câștiga titlul, marcatorul sezonului, și alte evenimente ce se desfășoară pe parcursul ediției de campionat.

Foarte multe, dacă nu chiar toate casele de pariuri din ziua de azi îți oferă opțiunea să pariezi live pe meciuri ce se află în desfășurare. Pentru a-ți veni în ajutor, acestea îți pun la dispoziție de regulă o interfață unde poți vedea statistici în timp real din meciul pe care vrei să pariezi, iar unele îți oferă și posibilitatea de a vedea meciul prin streaming.

Casele de pariuri disponibile în mod legal pe teritoriul României îți pun la dispoziție și opțiunea de a paria de pe telefonul tău mobil. Chiar dacă unele dintre ele nu au aplicații dedicate pentru Android sau iOS, site-urile lor funcționează excelent pe smartphone-uri. Astfel nu trebuie să îți faci griji dacă vrei să pariezi pe Serie A, dar vrei să ieși cu băieții să vedeți meciul la terasă.

Case de pariuri

888sport

888sport

888sport îți pune la dispoziție sute de opțiuni de pariere pentru o sumedenie de ligi, printre care și Serie A. Oferta lor de pariuri antepost este și ea destul de bunicică. Pe lângă clasicele pariuri pe viitoarea campioană sau marcatorul sezonului, mai oferă și opțiuni pentru următorul manager care va părăsi echipa, echipele ce vor retrograda, și altele. Cotele sunt competitive, iar bonusurile și recompensele sunt de top. Dacă îți place să pariezi de pe mobil, 888sport îți pune la dispoziție aplicația lor dedicată atât pentru Android cât și iPhone sau iPad. În plus, poți să combini mai multe selecții de la același meci într-un singur pariu pentru cote și mai mari.

Betano

Betano

Betano este un operator de pariuri sportive online foarte popular la noi în țară, fiind unul dintre foștii sponsori ai Ligii 1. Selecția de meciuri pe care o vei găsi pe site-ul lor este foarte bogată, cotele oferite sunt printre cele mai bune, iar oferta de bonusuri este și ea excelentă. Un alt aspect interesant la Betano este că dacă plasezi un pariu pe victoria unei echipe și pe parcursul meciului aceasta are un avantaj de două goluri, pariul tău este considerat câștigător indiferent de rezultatul final. Site-ul funcționează excelent pe mobil, dar Betano pune la dispoziție și aplicații dedicate pentru iOS și Android. În plus, poți urmări meciurile în timp ce pariezi pe ele live prin streamurile oferite pe site.

SuperBet

SuperBet este una dintre cele mai tari agenții de pariuri sportive din România, atât online cât și în persoană. Selecția de sporturi și ligi este fantastică, iar Serie A este una dintre ligile care ocupă prim-planul. Bonusurile oferite de SuperBet sunt super tari, cu promoții noi apărând periodic și posibilitatea să obții diverse bonusuri în fiecare zi prin roata SuperNorocului. La SuperBet vei găsi foarte multe stream-uri pentru diverse ligi mai mari sau mai mici din lume, împreună cu o gamă impresionantă de pariuri live ce îți stau la dispoziție. În plus, poți să faci asta direct de pe telefonul tău mobil, atât pe site cât și în aplicațiile de Android sau iOS.

<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/serie-a-logo.png">,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="/wp-content/uploads/unibet-logo.png" alt="Unibet" width="300" height="174"/>,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="/wp-content/uploads/888sport-logo-180x105.png" alt="888sport" width="300" height="174"/>,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="/wp-content/uploads/efortuna-logo-180x105.png" alt="eFortuna" width="300" height="174"/>,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-medium wp-image-649" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/888sport-logo-300x174.png" alt="888sport" width="300" height="174" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/888sport-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/888sport-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/888sport-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/888sport-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-medium wp-image-9" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betano-logo-300x174.png" alt="Betano" width="300" height="174" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betano-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betano-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betano-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betano-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright wp-image-14 size-medium" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/superbet-logo-300x174.png" alt="" width="300" height="174" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/superbet-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/superbet-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/superbet-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/superbet-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />