Home pariuri Pariuri Serie A

Pariuri Serie A

Pariuri Serie A

Prima ligă a Italiei, Serie A, este unul dintre cele mai prestigioase campionate de fotbal din lume. Chiar dacă în ultimii ani popularitatea i-a fost surclasată de alte ligi precum Premier League sau La Liga, Serie A rămâne în topul ligilor europene grație echipelor renumite și istoriei bogate a campionatului.

În fiecare an, 20 de echipe se întâlnesc de-a lungul a 38 de etape pentru a determina noua campioană a Italiei. AC Milan, Inter Milan, Napoli, Atalanta și Juventus sunt numele pe care o să le vezi în mod normal aproape de vărful clasamentului, iar Lazio și AS Roma nu sunt cu mult în urma lor. Calendarul sezonului de Serie A conține foarte multe derby-uri legendare, cum ar fi Derby della Madonnina dintre AC și Inter Milan, sau Derby della Capitale dintre AS Roma și Lazio.

Toți acești factori importanți contribuie la popularitatea primei ligi a Italiei printre fanii fotbalului din lume, dar mai ales printre pariori. Din acest motiv vei găsi o sumedenie de selecții pentru fiecare meci din Serie A pe oricare site de pariuri sportive online.

Serie A 2021/2022

Lucrurile au început să fie mult mai interesante acum că monopolul lui Juventus a fost întrerupt, lupta pentru titlu fiind mult mai strânsă și palpitantă decât în anii precedenți. Inter Milan a reușit să captureze coroana de campioană în sezonul precedent sub conducerea lui Antonio Conte, dar anul acesta s-ar putea să fie mai greu să repete reușita. Antonio Conte a fost înlocuit de către Simone Inzaghi, AC Milan a lui Stefano Pioli au răsărit și ei ca și candidați pentru titlu, iar Napoli condusă de Luciano Spalletti continuă să amenințe primul loc din clasament.

Bătălia continuă și pentru locurile ce duc în competițiile europene, cu Juventus, Atalanta,  Lazio, AS Roma, și Fiorentina fiind la o aruncătură de băț unele de altele. Din păcate pentru ele, numai primele șase clasate vor reuși să avanseze, ceea ce înseamnă că două vor rămâne pe dinafară.

Spre deosebire de celelalte ligi mari din Europa, Serie A găzduiește mai mulți jucători români tineri și veterani. Cel mai bun exemplu este Radu Ștefan, care are onoarea de a fi jucătorul cu cele mai multe meciuri jucate pentru Lazio în toată istoria clubului. Tot în Serie A joacă și Vlad Chiricheș, căpitanul tricolorilor și om de bază în apărarea lui Sassuolo. Alte nume interesante ar fi Radu Drăgușin, împrumutat de Juventus la Sampdoria, Valentin Mihăilă de la Atalanta, Ciprian Tătărușanu la AC Milan, și alții.

Case de pariuri online de top din România în 2023

Casă de Pariuri
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Sporturi: 35+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 300 RON + 150 rotiri gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 75 RON
 • # Sporturi: 30+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 101% până la 505 RON
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
3
 • # Sporturi: 25
 • Număr Licență: L1170664W000663
 • Bonus de Bun Venit: 100%
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Pariuri pe Serie A

Serie A este o ligă foarte populară în lume, ceea ce înseamnă că se bucură de atenția tuturor caselor de pariuri disponibile în România. Nu va trebui să te chinui prea tare să găsești meciurile din prima ligă italienească, împreună cu sutele de selecții alternative cu care vin la pachet. Câteva dintre exemplele de pariuri pe care le poți plasa ar fi totalul de goluri pe repriză sau meci, handicap de diverse goluri, marcatorii meciului, și multe altele. Ar mai fi și pariurile antepost, prin care poți să pariezi la începutul sau pe parcursul sezonului pe echipa care crezi că va câștiga titlul, marcatorul sezonului, și alte evenimente ce se desfășoară pe parcursul ediției de campionat.

Foarte multe, dacă nu chiar toate casele de pariuri din ziua de azi îți oferă opțiunea să pariezi live pe meciuri ce se află în desfășurare. Pentru a-ți veni în ajutor, acestea îți pun la dispoziție de regulă o interfață unde poți vedea statistici în timp real din meciul pe care vrei să pariezi, iar unele îți oferă și posibilitatea de a vedea meciul prin streaming.

Casele de pariuri disponibile în mod legal pe teritoriul României îți pun la dispoziție și opțiunea de a paria de pe telefonul tău mobil. Chiar dacă unele dintre ele nu au aplicații dedicate pentru Android sau iOS, site-urile lor funcționează excelent pe smartphone-uri. Astfel nu trebuie să îți faci griji dacă vrei să pariezi pe Serie A, dar vrei să ieși cu băieții să vedeți meciul la terasă.

Case de pariuri

888sport
Bonus de Bun-Venit:
1000 RON

# Sporturi: 37

Bonusuri Vizitează 888sport
Betano
Bonus de Bun-Venit:
100%

# Sporturi: 25

Bonusuri Vizitează Betano
Superbet
Bonus de Bun-Venit:
500 RON

# Sporturi: 25+

Bonusuri Vizitează Superbet
https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/serie-a-logo.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/serie-a-logo.png" width="170" height="300" alt="Pariuri Serie A">,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="/wp-content/uploads/unibet-logo.png" alt="Unibet" width=“180” height=“105” />,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="/wp-content/uploads/winmasters-logo.png" alt="winmasters" width="300" height="174"/>,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betano-logo.png" alt="Betano" width="180" height="105" />,<img loading="lazy" class="aligncenter size-medium wp-image-3222" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/888sport-logo.png" alt="888sport" width="200" height="74" />,<img loading="lazy" class="aligncenter size-medium wp-image-3222" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/2023/11/nou-logo-betano.png" alt="Betano" width="200" height="74" />,<img loading="lazy" class="aligncenter size-medium wp-image-3222" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/superbet-logo.png" alt="Superbet" width="200" height="74" />