Sari la conținut

Betano Bonusuri și Coduri Promoționale

Betano Logo

Pe site-ul Betano ai numeroase oportunități de a-ți încerca norocul. Poți plasa pariuri la mai multe discipline sportive sau poți juca in cazinoul virtual. La fiecare dintre cele două categorii ai parte de bonusuri importante. Aceste bonusuri și promoții sunt destul de frecvente și bine gândite. Poți beneficia de avantaje importante înregistrându-te pe acest site.

Sortimentul este foarte larg și ai suficient de multe oportunități pentru a te distra. Primești bonusuri la pariurile câștigate, rotiri gratuite în cazinou și multe alte bonusuri specifice la cele mai populare jocuri de cazinou sau competiții sportive.

Bonusuri Cazinou

Bonus la Înregistrare 124 de Rotiri Gratuite, Fără Depunere

Dacă îți faci cont la Betano primești imediat 124 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza
Fă cont și învârte

Bonusuri Pariuri

Ai 24 RON Pariu Gratuit la Înregistre

Ai 24 RON pariu gratuit la înregistrare folosind codul RO24.

Fă cont și pariază

Colac de Salvare la Meciurile de Fotbal, Acum la Betano

Meciurile de fotbal „albe” îți oferă un colac de salvare pe site-ul celor de la Betano. Pariază înaintea debutului unui meci pe pronosticurile pauză/final sau scor exact și dacă rezultatul final va fi 0-0, Betano îți va returna miza.

Pariază cu risc mai mic

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: