Sari la conținut

Pariuri Formula 1

Pariuri F1 online

Pariatul pe Formula 1 este o metodă de a face un sport deja plin de suspans și mai captivant. Deși pariurile pe cursele de formula 1 nu sunt la fel de populare ca pariurile pe alte sporturi precum fotbalul sau tenisul, totuși sunt oferite pe aproape toate site-urile de pariuri sportive, iar de obicei se oferă pariuri pe multe aspecte diferite ale cursei, de la ieșirea mașinii de siguranță la mașina câștigătoare. Scopul acestor pariuri este bineînțeles să le câștigăm, iar pentru a ne mări șansa de a câștiga trebuie să ne informăm mai bine. Ne putem informa prin pagini de statistici oferite de site-urile de pariuri sau informații găsite altundeva pe internet, important este să avem aceste informații și să le înțelegem bine. Disponibilitatea aplicațiilor pentru telefonul mobil ne permite să accesăm asemenea informații de oriunde și să pariem pe curse oricând.

Pariuri F1 online

Tipuri de pariuri și strategii

Pentru a plasa un pariu bine informat trebuie considerați mulți factori diferiți ale cursei, și trebuie analizat fiecare participant, ținând cont de performanțele acestora în curse anterioare dar și alți factori precum circuitul și vremea. Unii piloți sunt mai buni pe anumite circuite, sau sunt mai siguri dacă au mai câștigat curse pe circuitul respectiv. De asemenea, unii participanți pot avea mai multă experiență pe drum umed, ceea ce le poate da un avantaj pe vreme ploioasă. După cum vedem, există multe aspecte ale acestui sport care nu sunt întotdeauna clare din rezultatele anterioare. De exemplu, există posibilitatea ca un pilot să fi câștigat o cursă doar pentru că cel de pe locul 1 a avut probleme tehnice, deși acesta a fost pe locul 1 majoritatea cursei. Așadar, nu totul este vizibil din statisticile oferite online, iar prin urmare este recomandat să vizionezi cursele oricând poți, pentru cea mai bună analiză a fiecărui participant.

Case de pariuri online de top din România în 2024

Casă de Pariuri
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Sporturi: 35+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% până la 300 RON
 • Bonus Fără Depunere: 75 RON
 • # Sporturi: 30+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% până la 400 RON
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Sporturi: 37
 • Număr Licență: L1160654W000324
 • Bonus de Bun Venit: 1.000 RON
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Grand Prix

Majoritatea site-urilor de pariuri sportive care oferă pariuri pe Formula 1 vor oferi aceste pariuri pe toate cursele importante Grand Prix, de la Grand Prix-ul belgian la cel japonez și nu numai. De asemenea, putem paria nu doar pe piloți ci și pe constructorii de mașini, printre altele. Prin urmare avem acces la toate evenimentele cele mai importante din acest sport, așa că aproape întotdeauna putem paria cel puțin pe un eveniment.

Recomandări de bookmakeri

Este important să plasăm pariul corect și bine informat, însă este la fel de important să-l plasăm pe un site cât mai bun, care ne oferă destule servicii și bonusuri să putem profita la maxim de cunoștința noastră despre sport și să ne mărim câștigul cât mai mult. Pe lângă asta este bine să avem la dispoziție cât mai multe evenimente și cât mai multe aspecte diferite ale cursei pe care să putem paria.

Unibet

Unibet logo Unibet este unul dintre site-urile cele mai cunoscute de pariuri sportive din lum mulțumită unei oferte generoase de bonusuri și mulțumit faptului că oferă pe lângă pariurile sportive și cazinou online cu jocuri de sloturi, cazinou live, bingo și poker. Formula 1 se află printre cele 34 de sporturi oferite de Unibet. Un alt avantaj al acestui site este faptul ca se oferă aplicații Android și iOS pentru pariurile online, ceea ce înseamnă că putem paria oriunde și oricând. Pe pagina dedicată promoțiilor găsim o listă mare de oferte speciale și bonusuri care ne ajută să câștigăm și mai mult prin pariurile noastre.

Maxbet

La Maxbet avem din nou acces la Formula 1, pe lângă alte 22 de sporturi. Acest site, la fel ca Unibet oferă un cazinou online și pariuri live. Chiar daca nu ne este oferită o aplicație mobilă separată, site-ul a fost adaptat in mod foarte intuitiv ecranelor mai mici, ceea ce face navigarea foarte simplă și rapidă. Poți paria pe campionatul constructorilor F1, dar și pe piloții individuali. Informează-te pe pagina dedicată statisticilor și încearcă-ți norocul la următorul grand prix cu Maxbet.

Circus.ro

Circus.ro este un alt exemplu frumos a unui site care ne oferă multe oportunități de a ne încerca norocul. În afară de un cazinou pe măsura, ne oferă și un număr de sporturi pe care sa putem paria. Unul dintre aceste sporturi este chiar Formula 1. Și aici avem alegerea între campionatul constructorilor sau cel al piloților. Site-ul mobil este unul foarte rapid și simplu. Putem așadar paria live pe cursele de F1 de oriunde ne-am afla.. Intră și tu acum pe Circus.ro și convinge-te de calitatea acestui site complet.