HomepariuriCum să combini mai multe pariuri de la același meci

Cum să combini mai multe pariuri de la același meci

Cum să combini mai multe pariuri de la același meci

Poate îți aduci aminte când ai intrat printre primele dăți într-o agenție de pariuri, și te uitai pe panourile unde găseai afișate meciurile zilei ca să pui și tu un bilet cu băieții. Alegi un meci între două echipe de care ai auzit, scrijelești pe hârtie codurile evenimentelor, și când să i-l dai operatoarei, surpriză. Te informează că nu poți să pui mai multe pariuri de la același meci pe un singur bilet.

Desigur, între timp s-au prins și casele de pariuri că există cerere destul de mare pentru pariuri de tipul acesta. Inițial au experimentat prin a oferi anumite combinații prestabilite: marchează ambele și total goluri, rezultat final și marchează jucătorul X, și așa mai departe. Văzând popularitatea de care se bucură aceste tipuri de pariuri, au oferit posibilitatea jucătorilor de a-și construi singuri pariul în ce combinație vor ei. Acest lucru începe să devină mai comun și în România, iar în continuare îți vom prezenta câteva dintre casele de pariuri online care oferă această opțiune.

 
 

Case de pariuri

Unibet

Unibet logo

Unibet este unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc din lume, așadar nu e de mirare că sunt printre primii care au pus la dispoziția jucătorilor posibilitatea să-și creeze pariul cum vor ei. Tot ce trebuie să faci este să intri pe meciul pe care vrei să pariezi, și să începi să adaugi opțiunile pe bilet. Unibet îți va converti pariul într-unul de tip combo, așa că nu trebuie să îți bați capul cu alte cerințe. Dacă nu știi ce să alegi, atunci stai liniștit pentru că Unibet oferă mai multe pariuri deja construite pe care poți să le folosești sau din care să te inspiri sub secția Pariuri Combo. Trebuie menționat faptul că această opțiune este disponibilă doar pentru pariurile pre-meci.

winmasters

winmasters logo

winmasters se alătură și ei caselor de pariuri online care oferă posibilitatea să îți compui propriul pariu. Așa-numita funcție PariulTău îți pune la dispoziție sute de opțiuni pe care le poți combina în ce formulă dorești. Indiferent dacă vrei să pariezi pe echipa câștigătoare, handicap, totalul de goluri, cornere, le poți combina pe toate într-un singur pariu exact așa cum vrei tu. Pur și simplu alegi meciul pe care vrei să pariezi, selectezi opțiunile pe care le vrei, iar pariul tău se va transforma într-unul combinat. Nu te oprește nimic să plasezi un pariu combinat împreună cu alte meciuri pe același bilet, sau să plasezi mai multe pariuri combinate pe același bilet. Și spre deosebire de alte case de pariuri online, la winmasters ai opțiunea să combini pariurile și live, nu doar pre-meci.

888sport

888sport

O altă casă de pariuri online care oferă funcția de combinat pariuri este 888sport. Aceștia sunt și ei unul dintre cei mai populari operatori de jocuri de noroc din lume, iar în 2016 au obținut licența de operare și în România. Momentan oferă posibilitatea de a combina pariuri doar pentru fotbal și baschet, însă opțiunile care sunt puse la dispoziție pentru aceste sporturi ar trebui să fie mai mult decât suficiente să mulțumească orice parior. În plus, totul se realizează cu ușurință: doar selectezi evenimentele pe care le vrei și aplicația sau site-ul îți creează automat pariul combinat.

<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/combine-multiple-bets.png" width="222" height="300" alt="Cum să combini mai multe pariuri de la același meci">,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-medium wp-image-15" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo-300x174.png" alt="Unibet logo" width="300" height="174" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-medium wp-image-16" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo-300x174.png" alt="winmasters logo" width="300" height="174" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright wp-image-649 size-medium" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/888sport-logo-300x174.png" alt="888sport" width="300" height="174" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/888sport-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/888sport-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/888sport-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/888sport-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />