Home pariuri Cum să combini mai multe pariuri de la același meci

Cum să combini mai multe pariuri de la același meci

Cum să combini mai multe pariuri de la același meci

Poate îți aduci aminte când ai intrat printre primele dăți într-o agenție de pariuri, și te uitai pe panourile unde găseai afișate meciurile zilei ca să pui și tu un bilet cu băieții. Alegi un meci între două echipe de care ai auzit, scrijelești pe hârtie codurile evenimentelor, și când să i-l dai operatoarei, surpriză. Te informează că nu poți să pui mai multe pariuri de la același meci pe un singur bilet.

Desigur, între timp s-au prins și casele de pariuri că există cerere destul de mare pentru pariuri de tipul acesta. Inițial au experimentat prin a oferi anumite combinații prestabilite: marchează ambele și total goluri, rezultat final și marchează jucătorul X, și așa mai departe. Văzând popularitatea de care se bucură aceste tipuri de pariuri, au oferit posibilitatea jucătorilor de a-și construi singuri pariul în ce combinație vor ei. Acest lucru începe să devină mai comun și în România, iar în continuare îți vom prezenta câteva dintre casele de pariuri online care oferă această opțiune.

 
 

Case de pariuri

unibet
Bonus de Bun-Venit:
300 RON + 150 rotiri gratuite

# Sporturi: 35+

Bonusuri Vizitează Unibet
winmasters
Bonus de Bun-Venit:
101% până la 505 RON

# Sporturi: 30+

Bonusuri Vizitează winmasters
888sport
Bonus de Bun-Venit:
1000 RON

# Sporturi: 37

Bonusuri Vizitează 888sport
https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/combine-multiple-bets.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/combine-multiple-bets.png" width="222" height="300" alt="Cum să combini mai multe pariuri de la același meci">,<img loading="lazy" class="aligncenter size-medium wp-image-3222" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo.png" alt="unibet" width="200" height="74" />,<img loading="lazy" class="aligncenter size-medium wp-image-3222" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo.png" alt="winmasters" width="200" height="74" />,<img loading="lazy" class="aligncenter size-medium wp-image-3222" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/888sport-logo.png" alt="888sport" width="200" height="74" />