Sari la conținut

Pariuri Tenis

Pariuri tenis online

Tenisul își datorează popularitatea la duelele captivante și intense întâlnite în acest sport. Pentru pariatul online pe tenis avem pe deasupra și avantajul că tenisul nu se termină în egalitate, iar prin urmare ne putem mai bine alege pariurile, mai ales dacă preferința noastră este de a paria pe rezultatul final. Prin urmare, tenisul este printre cele mai populare sporturi. oferite pe site-urile de pariuri sportive, care de obicei ne oferă multe aspecte diferite pe care putem paria, printre care câștigătorii pe set, cine va câștiga minim un set și scorul final. Această popularitate a tenisului rezultă într-o ofertă generoasă de bonusuri și promoții de la mulți bookmakeri pentru pariuri pe anumite turnee de tenis și aplicații mobile prin care putem paria pe tenis, de multe ori chiar și live. În acest articol vom discuta câteva turnee disponibile pe majoritatea site-urilor, strategii de pariere pe tenis și vom discuta câteva site-uri și ce oferă acestea pentru cei care pariază pe tenis.

Pariuri tenis online

Tipuri de pariuri și strategii

După alegerea unui eveniment din turneele oferite de site-uri, de obicei ajungem la lista cu aspectele pe care se poate paria, care de obicei sunt similare pe majoritatea site-urilor, cu aspectele menționate mai sus fiind cele mai des întâlnite. Ca să facem aici alegerea corectă și sa știm pe ce să pariem, trebuie să analizăm bine evenimentul. Un avantaj al tenisului este în cazul acesta că , în afara jocurilor de dublu, că avem doar doi participanți de analizat. Putem să ne începem analiza prinpagini cu statistici oferite de către bookmakeri, unde de obicei găsim rezultatele meciurilor anterioare, cât și alte statistici utile despre performanța persoanei respective, care ne ajută să ne formăm o idee despre cine ar fi în avantaj ca apoi să ne putem plasa pariurile și mai bine, însă noi recomandăm să nu te limitezi doar la pagina site-ului respectiv, ci să te informezi și prin alte site-uri, articole, etc. pentru un pariu și mai bine informat. La pariurile live avem de asemenea acces la tenis în cele mai multe cazuri, iar la unele site-uri aici avem chiar acces la mai multe aspecte ale meciului decât la pariurile normale. Aici putem paria în direct pe meciuri.

Case de pariuri online de top din România în 2024

Casă de Pariuri
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Sporturi: 35+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% până la 300 RON
 • Bonus Fără Depunere: 75 RON
 • # Sporturi: 30+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% până la 400 RON
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Sporturi: 37
 • Număr Licență: L1160654W000324
 • Bonus de Bun Venit: 1.000 RON
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Turnee

Tenisul este unul dintre sporturile la care se adaugă evenimente noi zilnic, iar prin urmare site-urile de pariuri sportive au întotdeauna o listă mare de evenimente și turnee disponibile. De la turneele ATP, WTA și ITF la turneele US Open, Grand Slam și cupa Davis, toate turneele majore sunt de obicei disponibile pe site-urile de pariuri sportive, tocmai datorită popularității tenisului. Unele site-uri oferă chiar și evenimente din turnee mai mici, sau evenimente de la jocurile olimpice când acestea sunt disponibile.

Case de pariuri recomandate

Un bookmaker bun pentru pariuri pe tenis trebuie să ofere multe ligi și turnee ca să avem la dispoziție destule evenimente pe care să putem paria, dar și multe aspecte ale jocului pe care să avem posibilitatea de a paria, ca să ne putem aplica strategia de pariere cât mai bine.

Winner.ro

La Winner.ro avem acces la tenis într-o măsură mai mare decât la multe site-uri de pe piață. Putem paria pe evenimente din turneele ATP, WTA, ITF și ATP Challenger, iar dacă continuăm spre unul dintre evenimente vedem că putem paria pe o listă destul de lungă de aspecte. Putem paria printre altele pe: cine câștigă minim un set, rezultatul final, rezultatul pe seturi și numărul total de game-uri. Câteva avantaje ale acestui bookmaker sunt că pe lângă pariurile sportive se oferă și multe alte tipuri de pariuri cum ar fi pariuri live, pariuri pe loto, pariuri pe curse virtuale de câini și poker live.

Betano

BetanoBetano oferă un site de pariuri sportive și un cazinou online cu o interfață foarte modernă și plăcută de folosit. La turneele de tenis găsim printre altele ATP, WTA, ITF, Davis Cup, Federation Cup, Challenger, Wimbledon și Finala World Tour. Pe fiecare eveniment avem la dispoziție o mulțime de aspecte pe care putem paria, de la numărul total de game-uri la șansa să se ajungă la tie-break. Acest site oferă și pariuri live, unde la momentul scrierii acestui articol avem chiar mai multe evenimente ca la fotbal. În dreapta paginii avem acces și la transmisiuni live ale evenimentelor, ceea ce poate fi foarte util la pariatul live.

Favbet

Favbet logoLa Favbet avem acces nu doar la turneele ATP, WTA, ITF, ci și la turnee ATP Challenger și cupa Davis, printre altele. Pe evenimentele specifice din aceste turnee avem din nou la dispoziție o listă cu multe aspecte pe care putem paria. Putem paria pe un număr par sau impar de game-uri pe set, câștigătorul pe set sau chiar numărul total de seturi. Acest site se diferențiază de alte site-uri prin serviciul pentru clienți extraordinar și faptul că oferă aplicații pentru telefonul mobil, ca sa poți paria live sau normal de oriunde te afli.