Sari la conținut

Pariuri Baschet

Bascht pariur online

Probabil al doilea cel mai popular după sportul rege, baschetul este un sport apreciat de milioane de oameni înconjurul lumii. La fel ca multe altele, originea sa vine dintr-o poveste cât se poate de banală. În 1891, profesorul de educație fizică James Naismith avea nevoie de un mod să-și desfășoare cursul într-o zi ploioasă. După multă dezbatere, acesta a inventat primul concept pentru jocul pe care îl cunoaștem astăzi.

Chiar dacă între timp creația originală a fost modificată de nenumărate ori, invenția domnului profesor a fost suficient de specială încât să prindă la public. Așa se face că este o opțiune populară și printre pariori. Având în vedere cât de incitant este baschetul ca și sport, adrenalina crește când adăugăm și pariurile sportive în ecuație. Din multe puncte de vedere, pariurile pe baschet sunt aproape identice cu cele pe fotbal. Începând cu evenimentele pe care poți paria, și continuând cu posibilitatea de a paria live.

Strategii și tipuri de pariuri

Pariurile pe baschet vin la pachet cu o sumedenie de opțiuni, în funcție de liga pe care alegi să pariezi. Poți paria pe câștigătoarea partidei, totalul de puncte al meciului sau al fiecărei echipe, statistici individuale, și așa mai departe. De asemenea, există și posibilitatea să plasezi pariuri antepost, care se desfășoară pe durata întregului sezon. Câteva exemple ar fi câștigătoarea campionatului, câștigătorii premiilor individuale precum MVP sau debutantul sezonului, echipele care se califică pentru playoff, și altele.

Desigur, pariurile live sunt cu totul altă mâncare de pește. Atunci când urmărești un meci în defsășurare, nu te mai bazezi doar pe statistici și speculație. Totuși, dacă ți-ai făcut temele înainte poți să exploatezi anumite situații. Dacă luăm ca exemplu sezonul 21/22 din NBA, Phoenix Suns tind să aibă meciuri echilibrate până în ultimul sfert de joc. O dată ce încep ultimele 12 minute, aceștia se vor detașa de adversari în marea majoritate a meciurilor. Un parior experimentat va avea această informație, și ar putea profita de cotele live mărite. Așadar este important să cunoști în detaliu echipele pe care ai de gând să pariezi.

Case de pariuri online de top din România în 2024

Casă de Pariuri
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Sporturi: 35+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% până la 300 RON
 • Bonus Fără Depunere: 75 RON
 • # Sporturi: 30+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% până la 400 RON
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Sporturi: 37
 • Număr Licență: L1160654W000324
 • Bonus de Bun Venit: 1.000 RON
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Turnee și competiții

Cea mai populară competiție este fără îndoială NBA-ul. Toată lumea a auzit la un moment dat despre ea, sau una din marile vedete care și-au petrecut cariera în această ligă. Cele mai spectaculoase meciuri pe care poți paria sunt aici. Automat asta înseamnă că pe NBA vei găsi cele mai multe opțiuni de pariere, și că va fi pe toate site-urile de pariuri.

Numărul de ligi disponibile variază de la un site la altul. Probabil toate vor avea cel puțin NBA-ul și competițiile majore FIBA, precum Euroliga sau Cupa Mondială. De asemenea, mai mult ca sigur toate vor oferi opțiuni de pariere pe turneul de baschet de la Jocurile Olimpice. În afară de acestea, multe site-uri oferă pariuri pentru competițiile naționale din diverse țări precum Spania, Turcia, și altele.

Case de pariuri recomandate

unibet
Bonus de Bun-Venit:
100% până la 300 RON

# Sporturi: 35+

Bonusuri Vizitează Unibet
winmasters
Bonus de Bun-Venit:
100% până la 400 RON

# Sporturi: 30+

Bonusuri Vizitează winmasters
Betfair
Bonus de Bun-Venit:
500 RON

# Sporturi: 30+

Bonusuri Vizitează Betfair