HomepariuriPariuri Baschet

Pariuri Baschet

Probabil al doilea cel mai popular după sportul rege, baschetul este un sport apreciat de milioane de oameni înconjurul lumii. La fel ca multe altele, originea sa vine dintr-o poveste cât se poate de banală. În 1891, profesorul de educație fizică James Naismith avea nevoie de un mod să-și desfășoare cursul într-o zi ploioasă. După multă dezbatere, acesta a inventat primul concept pentru jocul pe care îl cunoaștem astăzi.

Chiar dacă între timp creația originală a fost modificată de nenumărate ori, invenția domnului profesor a fost suficient de specială încât să prindă la public. Așa se face că este o opțiune populară și printre pariori. Având în vedere cât de incitant este baschetul ca și sport, adrenalina crește când adăugăm și pariurile sportive în ecuație. Din multe puncte de vedere, pariurile pe baschet sunt aproape identice cu cele pe fotbal. Începând cu evenimentele pe care poți paria, și continuând cu posibilitatea de a paria live.

Strategii și tipuri de pariuri

Pariurile pe baschet vin la pachet cu o sumedenie de opțiuni, în funcție de liga pe care alegi să pariezi. Poți paria pe câștigătoarea partidei, totalul de puncte al meciului sau al fiecărei echipe, statistici individuale, și așa mai departe. De asemenea, există și posibilitatea să plasezi pariuri antepost, care se desfășoară pe durata întregului sezon. Câteva exemple ar fi câștigătoarea campionatului, câștigătorii premiilor individuale precum MVP sau debutantul sezonului, echipele care se califică pentru playoff, și altele.

Desigur, pariurile live sunt cu totul altă mâncare de pește. Atunci când urmărești un meci în defsășurare, nu te mai bazezi doar pe statistici și speculație. Totuși, dacă ți-ai făcut temele înainte poți să exploatezi anumite situații. Dacă luăm ca exemplu sezonul 21/22 din NBA, Phoenix Suns tind să aibă meciuri echilibrate până în ultimul sfert de joc. O dată ce încep ultimele 12 minute, aceștia se vor detașa de adversari în marea majoritate a meciurilor. Un parior experimentat va avea această informație, și ar putea profita de cotele live mărite. Așadar este important să cunoști în detaliu echipele pe care ai de gând să pariezi.

Case de pariuri online de top din România în 2023

Casă de Pariuri
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Sporturi: 35+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 300 RON + 150 de rotiri gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 75 RON
 • # Sporturi: 30+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 500 RON
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Sporturi: 30+
 • Număr Licență: L1160652W000306
 • Bonus de Bun Venit: 600 RON
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Turnee și competiții

Cea mai populară competiție este fără îndoială NBA-ul. Toată lumea a auzit la un moment dat despre ea, sau una din marile vedete care și-au petrecut cariera în această ligă. Cele mai spectaculoase meciuri pe care poți paria sunt aici. Automat asta înseamnă că pe NBA vei găsi cele mai multe opțiuni de pariere, și că va fi pe toate site-urile de pariuri.

Numărul de ligi disponibile variază de la un site la altul. Probabil toate vor avea cel puțin NBA-ul și competițiile majore FIBA, precum Euroliga sau Cupa Mondială. De asemenea, mai mult ca sigur toate vor oferi opțiuni de pariere pe turneul de baschet de la Jocurile Olimpice. În afară de acestea, multe site-uri oferă pariuri pentru competițiile naționale din diverse țări precum Spania, Turcia, și altele.

Case de pariuri recomandate

UnibetUnibet logo

Unibet este unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc din lume. Selecția de pariuri pe baschet este printre cele mai vaste pe care le vei găsi oriunde. Poți paria atât pe ligile populare precum NBA sau Euroliga, cât și cele mai mici precum liga națională finlandeză. În plus, oferta de bonusuri și promoții este excelentă. Unibet oferă periodic pariuri gratuite, cote mărite, și alte bonusuri pentru diverse sporturi, printre care și baschetul. Utilizatorii noi pot beneficia de oferta de bun venit ce constă în 100% bonus la prima depunere până la 300 RON plus 150 de runde gratuite la jocul Burning Hot.

winmasterswinmasters logo

Un jucător popular pe piața românească de jocuri de noroc, winmasters este o opțiune foarte bună dacă vrei să pariezi pe baschet. Aici vei găsi o gamă variată de competiții, atât naționale cât și internaționale. Vino să explorezi sutele de evenimente disponibile pentru fiecare meci din NBA, Cupa Mondială, sau ligile naționale din multiple țări. Pe lângă asta, poți să combini mai multe selecții de la același meci într-un singur pariu pe biletul tău. Oferta de bonusuri și promoții a lui winmasters este decentă. Jucătorii noi pot beneficia de un bonus de bun venit de 100% până la 500 RON pentru prima depunere.

Betfair

Printre cele mai cunoscute platforme de jocuri de noroc din lume, Betfair s-a remarcat și în România. Operatorul britanic oferă zeci de ligi și competiții de baschet pe care poți să pariezi. Fiecare dintre acestea vine la pachet cu zeci sau sute de evenimente pe meci. Oferta de bonusuri și promoții a lui Betfair se axează pe calitate în detrimentul cantității. Nu sunt foarte multe, însă cele prezente sunt foarte bune în raport cu oferta rivalilor. Bonusul de bun venit îți aduce până la 550 RON de-a lungul a zece săptămâni dacă depui și pariezi săptămânal minim 50 RON.

<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/baschet-pariuri-online.jpeg">,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="/wp-content/uploads/unibet-logo.png" alt="Unibet" width=“180” height=“105” />,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="/wp-content/uploads/winmasters-logo.png" alt="winmasters" width="300" height="174"/>,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/casa-pariurilor-logo.png" alt="Casa Pariurilor" width="180" height="105" />,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-medium wp-image-15" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo-300x174.png" alt="Unibet logo" width="300" height="174" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-medium wp-image-16" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo-300x174.png" alt="winmasters logo" width="300" height="174" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-medium wp-image-1076" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betfair-logo-300x174.png" alt="" width="300" height="174" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betfair-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betfair-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betfair-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betfair-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />