HomebonusuriWINBET Bonusuri și Coduri Promoționale

WINBET Bonusuri și Coduri Promoționale

WINBET Bonusuri și Coduri Promoționale

Deținut de compania bulgărească Global Interactive Solution Limited care este înregistrată în Malta, WINBET este o platformă online de jocuri de noroc licențiată de Oficiul Național de Jocuri de Noroc pentru a opera în România. Acest cazinou online se diferențiază de concurența sa de pe piața locală printr-un serviciu de relații cu clienții deosebit de bine dezvoltat, cât și printr-o gama variată de jocuri de slot cu jackpot progresiv. În ceea ce privește bonusurile, suma maximă pe care jucătorii o pot primi în mod gratuit la primul depozit este de 1.554 RON. Acesta reprezintă un bonus de bun venit noilor jucători, iar suma poate fi jucată la toate jocurile de slot de pe acest cazinou online, dacă introduci un anumit cod în rubrica „Cod Promoțional” la prima depunere.

Pe lângă aceasta, exista diferite bonusuri și promoții pentru anumite zile ale săptămânii, bonusuri la depuneri sau la cashback și reîncărcare, precum și unele pentru ziua de naștere a jucătorilor, care sunt disponibile în anumite condiții.

Bonusuri cazinou WINBET

100% din maxim 777 RON la sloturi pentru noii veniți la prima depunere

Efectuează un depozit și profită de această oferta deosebit de tentantă. Bonusul de bun venit la prima depunere este valabil doar la jocurile de cazinou. Acest bonus este adaugat balanței de joc al noului venit pe platformă imediat și poate fi folosit pentru a juca toate jocurile. Condiția pentru a profita de acest bonus este să depui o sumă de bani în contul tău, într-o anumită limită pe WINBET.

5% din depunere dacă ai pierdut bani reali

Joacă cu încredere. Bonusul constă într-un cashback de 5% din valoarea depunerii dacă ai depus și ai pierdut întreaga sumă. Condiția este să contactezi departamentul de relații cu clienții prin chat-ul live atunci când ai atins balanța 0 la WINBET.

Profită de 5% cashback în fiecare miercuri

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești:

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winbet-logo.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winbet-logo.png" width="300" height="174" alt="WINBET Bonusuri și Coduri Promoționale">