Sari la conținut

WINBET Bonusuri și Coduri Promoționale

WINBET

Deținut de compania bulgărească Global Interactive Solution Limited care este înregistrată în Malta, WINBET este o platformă online de jocuri de noroc licențiată de Oficiul Național de Jocuri de Noroc pentru a opera în România. Acest cazinou online se diferențiază de concurența sa de pe piața locală printr-un serviciu de relații cu clienții deosebit de bine dezvoltat, cât și printr-o gama variată de jocuri de slot cu jackpot progresiv. În ceea ce privește bonusurile, suma maximă pe care jucătorii o pot primi în mod gratuit la primul depozit este de 1.554 RON. Acesta reprezintă un bonus de bun venit noilor jucători, iar suma poate fi jucată la toate jocurile de slot de pe acest cazinou online, dacă introduci un anumit cod în rubrica „Cod Promoțional” la prima depunere.

Pe lângă aceasta, exista diferite bonusuri și promoții pentru anumite zile ale săptămânii, bonusuri la depuneri sau la cashback și reîncărcare, precum și unele pentru ziua de naștere a jucătorilor, care sunt disponibile în anumite condiții.

Bonusuri cazinou WINBET

Bonus de Bun Venit până la 9.000 RON și 300 de Rotiri Gratuite

Bonusul de bun venit îți aduce 9.000 RON bonus la primele 3 depuneri, și încă 300 de rotiri gratuite.

Vreau bonus de bun venit

Bonus Validare Cont

La validarea contului, primești 500 de rotiri gratuite.

Mi-am verificat contul

Bonus de Ziua Ta

De ziua ta, WINBET îți oferă cadou 100 de rotiri gratuite la Burning Hot de la Amusnet.

E ziua mea

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: