Sari la conținut

Baumbet Bonusuri și Coduri Promoționale

BaumBET logo

Baumbet este un operator de jocuri de noroc disponibil de mai mulți ani pe piața românească, însă care nu se bucură de popularitatea rivalilor săi mai vechi. Este un pic paradoxal acest fapt, având în vedere că oferta lor este foarte bună. Site-ul lor găzduiește sute de jocuri de noroc și evenimente sportive pentru pariuri. Pe lângă asta, bonusurile și promoțiile pe care le pune la dispoziție utilizatorilor sunt competitive cu celălalte oferte de pe piață. Bonusurile de bun venit sunt extrem de competitive, așa că indiferent dacă preferi păcănelele sau pariurile sportive, îți vei începe distracția cu dreptul. În plus, bonusurile continuă și după ce te înregistrezi, Baumbet punându-ți la dispoziție multiple oferte de pariuri și rotiri gratuite, cashback, și bani extra.

Bonusuri generale Baumbet

5% bonus extra la depunerile cu cardul

Depune bani în contul tău folosindu-ți cardul bancar, iar Baumbet îți va oferi 5% din suma depusă sub formă de pariu gratuit sau bonus pe cazinou. Nu uita să trimiți după depunere solicitarea către serviciul clienți prin live chat sau email.

10% bonus pe depunerile efectuate în weekend

Efectuează o depunere în contul tău sâmbătă și duminică, iar Baumbet îți oferă 10% din totalul depunerilor de minim 100 RON pe care le-ai făcut în weekend. După ce rulezi fondurile cel puțin o dată, contactează serviciul clienți pentru a-ți primi cei 10% bonus sub formă de pariu gratuit sau bonus pe cazinou.

Bonusuri cazinou Baumbet

Bonus de bun venit până la 1.500 RON

Haide la Baumbet unde te așteaptă un bonus de până la 1.500 RON pentru primele trei depuneri pe cazinou. Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi, să revendici bonusul, și să depui minim 50 RON, iar apoi ești gata să îți începi distracția.

Bonus săptămânal de 100% până la 500 RON

La Baumbet, loialitatea se răsplătește. Beneficiază de oferta săptămânală ca să ai mereu fonduri extra cu care să te distrezi. Dacă depui minim 100 RON, Baumbet îți dublează depunerea în limita a 500.

20 RON bonus pentru activitatea de luni

Joacă-te pe Baumbet în intervalul orar specificat pe site la oricare dintre jocurile participante, iar după 25 de rotiri consecutive cu miza minimă de 0.5 RON vei fi răsplătit cu 20 RON bonus pe care poți să îi joci cum vrei tu.

30 RON bonus la depunerile efectuate joi

Depune și rulează minim 150 RON în contul tău Baumbet joia, și vei fi recompensat cu un bonus de 30 RON ca să te distrezi și mai mult.

Bonusuri pariuri sportive Baumbet

Până la 650 RON bonus de bun venit

Înregistrează-te la Baumbet și beneficiază de bonusul de bun venit în valoare de până la 650 RON pentru primele trei depuneri. O dată ce ai revendicat bonusul și ți-ai făcut prima depunere, ești gata să te apuci de pariat..

Pariu gratuit dacă te scoate un meci

Plasează un bilet cu exact patru evenimente, și dacă unul singur dintre ele e necâștigător Baumbet îți returnează miza înapoi sub forma unui pariu gratuit. Suma maximă care poate fi returnată este de 300 RON, și o vei primi înapoi a doua zi.

Pariu gratuit săptămânal până la 500 RON

Plasează cel puțin zece pariuri în fiecare săptămână cu miză minimă de 50 RON și cote de cel puțin 1.40 pe eveniment, iar Baumbet îți răsplătește loialitatea cu un pariu gratuit de până la 500 RON săptămâna următoare.

Baumbet nu mai funcționează pe teritoriul României, conform datelor actualizate la data de 27.02.2024 folosind informațiile disponibile pe https://onjn.gov.ro/.

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: