Sari la conținut

Sportingbet Bonusuri și Coduri Promoționale

Sportingbet logo

Sportingbet este, cum ne putem da seama și din nume, un site care se concentrează în special asupra pariurilor sportive, care sunt oferite pentru aproape 30 de sporturi, însă pe lângă asta acest site oferă și un cazinou online cu o colecție mare de jocuri de sloturi în toate stilurile, cu câte ceva pentru toate gusturile și câteva jocuri de masă. Prin abonarea la newsletter ne putem asigura că vom fi informați prin e-mail despre toate bonusurile și promoțiile trimise prin acesta. De asemenea putem beneficia pe ambele secțiuni ale site-ului, atât la pariurile sportive cât și la cazinoul online, de un bonus de bun-venit la înregistrarea unui cont nou, însă acestea au limite diferite, cu secțiunea de cazinou având limita mult mai mare până la care se oferă bonusul.

Bonusuri cazinou Sportingbet

Bonus de până la 700 RON la prima depunere

După finalizarea procesului de creare și verificare a noului cont poți beneficia de un bonus de bun-venit generos. Tot ce trebuie să faci este să depui primul tău buget de joc să primești dublul acestei sume, pana la 700 RON la cazinoul online Sportingbet.

Ia-ți acum bonusul de 700 RON

Bonusuri pariuri Sportingbet

Bonus de până la 200 RON la prima depunere

După finalizarea procesului de creare și verificare a noului cont poți beneficia de un bonus de bun-venit generos. Tot ce trebuie să faci este să depui primul tău buget de joc în primele 7 zile după crearea contului să primești dublul acestei sume, pana la 200 RON la Sportingbet.

Ia-ți acum bonusul de 200 RON

Pariu gratis zilnic în valoare de până la 25 RON

Sportingbet îți oferă un pariu gratuit de până la 25 RON dacă ai plasat cât mai multe pariuri simple sau multiple cu cotă de minim 2.5.

Ia-ți acum un FreeBet de până la 25 RON

Pronostichează corect cât mai multe meciuri să câștigi premii

Câștigă în fiecare săptămână premii în bani sau sub formă de FreeBet dacă pronostichezi corect cât mai multe meciuri din cele 12 de pe listă.

Pronostichează acum 12 meciuri pentru șansa să câștigi până la 45000 RON
Sportingbet nu mai funcționează pe teritoriul României, conform datelor actualizate la data de 20.02.2024 folosind informațiile disponibile pe https://onjn.gov.ro/.