Sari la conținut

Red Rake Gaming în România

Red Rake Gaming în România

Pe măsură ce din ce în ce mai mulți operatori de cazinouri online devin licențiați, iubitorii acestora ajung să cunoască și noi jocuri sau chiar companiile din spatele acestora. De aceea unul dintre numele cu care s-ar putea să te întâlnești este Red Rake Gaming. Sunt multe sloturi care deja funcționează în cazinourile din România, și pe care probabil chiar și tu le-ai încercat până acum. Brandul aparține companiei spaniole The Netwizzy Company, care operează din 2011 pe mai multe piețe Europene, din Marea Britanie și până în Belgia, dar și în Italia, Suedia, Spania, Portugalia, și, desigur, România. Pe lângă păcănele, cei de la Red Rake Gaming produc și jocuri de blackjack, ruletă de diferite feluri, video poker și bingo, și au început chiar să lanseze chiar și sloturi pentru cazinourile fizice din 2016.

Sloturi de la Red Rake Gaming

Red Rake Gaming produce, așadar, mult mai multe tipuri de jocuri de noroc decât clasicele sloturi. Meniul companiei spaniole include mese digitale de blackjack, ruletă americană, franțuzească și europeană, dar și alte tipuri de jocuri. Chiar și așa, cele mai populare sunt păcănelele, iar multe dintre ele sunt deja disponibile în România, după cum spuneam. De la cele clasice, pentru iubitorii jocurilor tradiționale, la cele cu grafică înaltă și funcții speciale – toate pot fi accesate atât cu bani reali, cât și în modul demo.

Super 10 Stars

Joc Super 10 StarsTrebuie să recunoaștem că această industrie a evoluat în ceea ce știm astăzi mulțumită sloturilor clasice, iar Super 10 Star este metoda prin care Red Rake Gaming plătește un tribut acestor jocuri. Toți fanii vor putea să retrăiască vremurile de demult prin simbolurile bine cunoscute precum clopotele, fructele și magicul număr șapte, toate rotindu-se pe ecranul de tip format 5×3. Slotul este colorat și simbolurile se învârt pe un fundal cu nuanțe de verde, cu multe opțiuni de pariu și 30 de linii de plată. De notat ar fi și RTPul de 94,60% care, împreună cu simbolurile speciale puse în combinațiile speciale, îți permit să activezi un mod bonus cu un număr de rotiri gratuite.

The Asp of Cleopatra

Joc The Asp of CleopatraDacă fructele și simbolurile norocoase sunt indicatorii sloturilor clasice, Egiptul antic e una din temele populare are jocurilor moderne. Red Rake Gaming nu a ignorat acest subiect și a creat The Asp of Cleopatra, un joc în format 5×3 care aduce în prim plan scarabei, șerpi și crucea Ank, dar și ochiul lui Horus. Jocul se învârte, însă, în jurul reginei Egiptului, așa că ea este forma pe care o ia simbolul wild, în timp ce zeii Horus și Anubis sunt responsabili de lansarea jocului bonus care are și multiplicatori de până la 100 de ori suma pariată. RTPul este de aproximativ 95,2%, și pe parcursul jocului poți declanșa 25 de linii de plată, dar și rotiri gratuite ocazionale.

Speed Heroes

Joc Speed HeroesNu în ultimul rând, vă prezentăm slotul Speed Heroes, unul dintre cele mai interesante creații ale acestui operator, dedicat fanilor Formulei 1. Jocul păstrează același format de 5×3, și include simboluri cum ar fi căști specifice curselor, pistoane, steaguri în carouri și piloți de curse – fără să uităm de simbolurile wild și bonus. Funcția specială a jocului Speed Heroes este, însă, faptul că rotirile gratuite includ multiplicatoare de până la de cinci ori suma pariată. Alte funcții speciale sunt Gas Boost, Sitcky Pistons Roulette și Speed Run, cel din urmă fiind, de asemenea, foarte interesant și interactiv. Speed Heroes beneficiază de 30 de linii de plată și un RTP de 95,1%.

Cazinouri Red Rake Gaming în România

Așa cum am menționat, jocurile Red Rake Gaming nu sunt cele mai comune pentru toate cazinourile online din România. Având în vedere asta, poți căuta jocurile lor la operatorii mari, în principal, două dintre acestea fiind Superbet și Mr Bit.

Superbet

Superbet LogoSuperbet, unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc din România îți aduce jocurile celor de la Red Rake chiar la tine acasă. Indiferent de platforma pe care alegi sa joci, Superbet se va ridica mereu la nivelul așteptărilor tale. Ai peste 10 jocuri de la acest furnizor, toate pregătite să îți ofere momente de neuitat. Nu uita de bonusurile și ofertele Superbet, pentru că ele îți vor spori câștigurile.

Vizitează Superbet

Mr Bit

Mr Bit LogoDacă decizi să te întâlnești si cu Mr Bit, cu siguranță că la masa voastră o să stea și norocul. Și spunem asta pentru că la Mr Bit ai mai mult de 50 de jocuri de încercat de la Red Rake Gaming, ceea ce înseamnă șanse nebănuite de câștig. Tot ce trebuie să faci este să te loghezi în contul tău și să dai start distracției.

Vizitează Mr Bit

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 800+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Până La 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere:
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *