HomecazinouJocuri de Ruletă Online

Jocuri de Ruletă Online

Jocuri de Ruletă Online

Jocurile de ruletă au fost primite cu entuziasm și încântare în cazinourile de pretutindeni, încă din secolul XVII. Datorită simplității regulilor și a ușurinței jocului, ruleta a cucerit inimile pariorilor din întreaga lume. Pentru pariorii serioși însă, ruleta oferă și oportunități mai profunde de câștig. Feeling Lucky și-a propus să te ghideze și să te învețe elementele de bază ale acestui joc palpitant.

Înainte de a-ți pune toți banii pe negru, citește acest articol și descoperă tot ceea ce trebuie să știi, pentru a-ți maximiza distracția, dar și norocul! Ține cont însă, că șansele de câștig sunt, în primul rând ale casei, așa că, înainte să joci pe bani adevărați, ar fi bine să exersezi cu bani virtuali, pentru a ști ce faci.

Cazinouri online de top din România în 2023

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Jocuri: 800+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 800+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% până la 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite CASH
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% bonus până la 1.000 RON + 300 rotiri gratuite fără rulaj Shining Crown
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Jocuri de ruletă

La baza jocului de ruletă, sunt roata cu numere și bila de metal. Ai la dispoziție toate numerele între 0 și 36, pentru a-ți plasa pariul. Trebuie să ghicești în ce buzunar se va opri bila. Poți paria pe culoare, pe tipul cifrei sau pe un număr anume. Dacă alegi această ultimă opțiune, ești eligibil pentru a câștiga cea mai mare sumă posibilă la acest joc. Normal că acest pariu este și cel mai greu din joc. Mulți jucători preferă să joace la sigur și să parieze altfel. În cazinoul online, totul funcționează automat, dar există și variante live cu crupieri adevărați.

Există două rulete diferite în cazinouri. Putem juca la ruleta europeană sau la cea americană. Singura diferență dintre cele două este că, la ruleta americană, mai există și buzunarul ’00’. De aceea, la această variantă este și mai greu de câștigat. Așadar, cele mai multe strategii de joc te vor sfătui să joci varianta europeană. În cazinourile online, poți găsi, în plus, versiuni progresive și ruleta franceză, care este asemănătoare ruletei europene, dar dispune de o așezare pe masă puțin diferită. Deși regulile de bază sunt identice la toate cazinourile, putem remarca unele reguli speciale, precum ‘surrender’ sau ‘en prison’, la cele mai bune cazinouri online, pentru a atrage jucători. Ambele reguli sunt metode de a limita eventuala pierdere, prin returnarea unei părți din pariul pierdut. Feeling Lucky a supus toate cazinourile online de top din România, unei analize profunde, pentru a-ți oferi cele mai bune opțiuni la ruletă. Citește-le, spune-ne ce crezi și distrează-te!

Ruleta în cazinourile online

Cazinouri online nu necesită înregistrare, dacă vrei să joci, în mod demonstrativ, jocul de ruletă. Ai însă doar de câștigat, dacă te înscrii. Pe lângă varianta live, care devine disponibilă, vei fi eligibil să profiți de bonusuri și promoții. În acest fel, poți avea un avantaj considerabil la cele mai tari jocuri de ruletă. Asigură-te însă că pariezi doar la cazinouri licențiate de către ONJN.

Doar în acest fel, poți sta liniștit că vei fi tratat corect și că banii tăi sunt în siguranță. De cele mai multe ori, vei avea și posibilitatea de a juca și pe mobil, prin interfața, adaptată ecranelor mici, a cazinourilor sau direct printr-o aplicație mobilă. În cele mai bune cazinouri online, vei putea accesa și jocuri live cu crupieri adevărați, pentru a face acest joc cât mai palpitant.

Ponturi și strategii

La jocurile de ruletă există un număr mare de strategii. Nu uita însă, că acest joc este un joc de noroc, care nu-ți garantează câștigul sută la sută. Înainte să te arunci în joc, fii sigur că ai luat în considerare toate riscurile.

Cea mai cunoscută strategie este strategia Martingale. Această strategie a fost concepută în secolul XVII, în Franța, pentru jocurile de tip cap sau pajură. Și la ruletă se poate aplica această strategie, deoarece pariul pe culoarea roșie sau neagră este tot unul cu șanse de câștig 50-50. Principiul Martingale spune că, la început, trebuie să pariezi o sumă (de exemplu, 1leu) pe o culoare (de exemplu, roșu). Dacă pierzi, dublezi miza (deci, doi lei) și o pariezi pe aceeași culoare. Continui tot așa, până câștigi.
În momentul în care ai primul câștig, acesta va acoperi toate pariurile anterioare. Strategia este una simplă, dar nu sută la sută sigură din cauza neprevăzutului, oricând posibil la jocurile de noroc.

Ruletă gratis

La prima înregistrare la cele mai bune cazinouri online din România, vei avea parte de o serie de bonusuri sau promoții atrăgătoare. Acestea te pot propulsa în lumea jocurilor de noroc. La unele site-uri, ai parte și de bonusuri fără depunere. Prin acest bonus, poți participa la evenimente pe bani reali, fără să efectuezi nici o depunere în contul tău. Iată cum poți să câștigi direct din start, dacă-ți alegi partenerul potrivit. Feeling Lucky a pus sub lupă toate cazinourile online de top din România, pentru a-ți prezenta cele mai bune opțiuni la jocurile de ruletă. Te invităm să accesezi recenziile respective, chiar aici, pe site, și să ne spui ce crezi. Distracție plăcută!

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/cazinou-ruleta.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/cazinou-ruleta.png" width="300" height="200" alt="Jocuri de Ruletă Online">,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="/wp-content/uploads/unibet-logo.png" alt="Unibet" width="300" height="174"/>,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/vlad-cazino-logo.png" alt="Vlad Cazino" width="180" height="105" />,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="/wp-content/uploads/winmasters-logo.png" alt="winmasters" width="180" height="105" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/2017/02/playing-roulette-online-300x174.png" alt="" width="300" height="174" class="alignright size-medium wp-image-8340" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/2017/02/playing-roulette-online-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/2017/02/playing-roulette-online.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />