Sari la conținut

Noi funcționalități de top: Megaways

Megaways Logo

Inovațiile reprezintă unele dintre cele mai importante aspecte atunci când vorbim despre era digitală. Pentru companiile din acest domeniu, nu aduce niciun beneficiu să rămâi blocat într-un singur model de joc, sau cu un singur tipar, având în vedere că toți competitorii vor încerca mereu să creeze ceva nou pentru a rămâne în top. Aceste presiuni de pe companiile de pariuri înseamnă și că, încetul cu încetul, noi concepte vor apărea pentru a da un aer proaspăt atmosferei. Tehnologia Megaways, dezvoltată de Big Time Gaming, se alătură listei propunerilor de succes mulțumită abilității acestui software de a crește numărul de linii câștigătoare până la un număr de 117.649 linii câștigătoare. Mai mult decât atât, această funcționalitate tehnică este, de cele mai multe ori, însoțită de o grafică de ultimă-generație și de povești care să atragă toate categoriile de jucători.

Oferta în România

În țara noastră, creșterea sectorului pariurilor, împreună cu ultimele schimbări oficializate de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, au cauzat o expansiune a opțiunilor de pariere. Această expansiune vizează nu doar sloturi, ci și mesele clasice de blackjack, baccarat sau ruletă de diferite tipuri.
În cazul specific al păcănelelor cu funcția Megaways, oferta națională este proliferată în titluri și teme care se întind la o varietate largă de operatori.

Great Rhino Megaways

Joc Great Rinho Pragmatic Play ne aduce în față frumusețea și splendoarea animalelor sălbatice în jocul Great Rhino Megaways. Împreună cu rinocerii, care sunt simbolul principal al acestui joc, celelalte figuri recognoscibile pe cale le vom întâlni includ gorile, gheparzi, crocodili, flamingi, dar și altele cu valoare mai mică. Simbolurile wild și scatter sunt și ele prezente și cresc sau scad liniile câștigătoare în funcție de performanța pariorului, mulțumită funcției Megaways. Un alt aspect special al jocului este posibilitatea de a cumpăra rotiri gratuite, lucru care ne ajută să ne creștem șansele de câștig. Pariurile au o limită de 400 RON pe rotație, și un RTP de aproximativ 96,58%.

Aztec Gold Megaways

Joc Aztec Gold Mitul orașului de aur al indigenilor mezo-americani, cunoscut și ca El Dorado, inspiră încă o dată crearea unui joc interesant, de această dată oferit de compania iSoftBet. Aztec Gold Mehaways are multiple iconițe colorate reprezentative pentru una dintre cele mai importante culturi din istoria pre-columbiană. Spre deosebire de Great Rhino, Aztec Gold nu are funcția de a cumpăra rotiri gratuite, dar include o listă de bonusuri pe care jocul ți le poate oferi. Trei jackpoturi de valori diferite (Mini, Major și Mega), piese de mărimi variabile (de la 3 până la 7 linii) și interacțiuni în cascadă, dar și un potențial de câștig de până la 95,99%. Toate acestea fac parte din configurația unui joc care îmbină istoria cu comorile pe care tu poți deveni stăpân.

Monopoly Megaways

Joc Monopoly Dacă ești un fan al jocului de Monopoly, Hasbro and Big Time Gaming îți aduc aventura clasică acum și în formatul de tip sloturi Megaways. În cadrul acestuia, ecranul calculatorului tău devine o placă de joc unde poți cumpăra utilități, case, clădiri și autostrăzi la fel ca în jocul original pe care îl știm cu toții. Din punct de vedere al câștigului, rolele și liniile câștigătoare cresc după fiecare rotire, liniile putând ajunge până la 100.000 de combinații. RTPul este de aproximativ 96,5%.

Alte jocuri cu această tematică

Piața românească a jocurilor de noroc e plină de sloturi cu teme diferite și premii care îi așteaptă pe cei mai norocoși jucători. Păcănele cu forme și figuri inspirate de flori, dragoni și elemente ale culturii mexicane, dar și gladiatori, sunt doar câteva din bogata ofertă națională. În cazul jocurilor care funcționează prin sistemul Megaways, situația nu e diferită și, la cei mai mulți dintre operatorii legali, este posibil să accesezi jocuri cum ar fi White Rabbit, Madame Destiny, Extra Juicy, Big Bass, doar pt a menționa câteva dintre cele mai populare titluri.

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 800+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Până La 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere:
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *