Sari la conținut

Pragmatic Play în România

Pragmatic Play este unul din cei mai mari producători de jocuri de cazinou pentru desktopuri și dispozitive mobile din industria de jocuri de noroc. Compania a fost înființată în 2015, iar în decursul acestui timp relativ scurt a reușit să-și dezvolte un portofoliu impresionant de jocuri de cazinou. Jocurile pentru cazinourile online de la acest producător sunt în majoritate jocuri de sloturi video ce au la bază sistemul de operare HTML. Printre cele mai cunoscute nume produse de această companie se enumeră Dwarven Gold, The Catfather, 7 Monkeys sau Magic Crystals. În România, Pragmatic Play a obținut licența de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc din anul 2016, fiind autorizată să-și ofere întreaga gama de jocuri pentru desktop și dispozitive mobile operatorilor de jocuri de noroc licențiați din țara noastră.

Jocuri de cazinou de la Pragmatic Play

Pragmatic Play produce peste 80 de jocuri de slot, blackjack, baccarat, ruletă, cât și jocuri de video poker. Cazinourile care utilizează software-ul de la Pragmatic Play conțin, în general, și câteva mese de live casino, unde poți juca blackjack și baccarat cu crupieri umani, reali, care stabilesc rezultatele cu echipamente de cazinou autentice.

Jocurile de slot video produse de ei pot fi jucate gratuit sau pe bani reali, fiind unele din cele mai inovatoare jocuri online de acest tip. Jocurile de cazinou online de la acest producător pot fi jucate fără a fi necesar să instalezi anumite programe, atât pe sistemul de operare Windows, cât și Linux și Mac. În prezent, majoritatea acestor jocuri sunt produse și în variantele pentru dispozitivele mobile, cu noile titluri fiind create in HTML5, oferindu-le astfel jucătorilor posibilitatea de a se bucura de ele atât de pe desktop, cât și de pe telefonul mobil. Compania produce și jocuri de noroc pentru cazinourile terestre, acestea consistând in jocuri de slot video, bingo și loterii instante.

Jocuri de slot de la Pragmatic Play

Gama de jocuri de slot de la Pragmatic Play este extrem de largă, acestea fiind impresionante din punct de vedere vizual, cu grafici de calitatate, un design modern, informații pe ecran care sunt ușor de înțeles, în timp ce opțiunile și zonele de pariuri sunt foarte vizibile pentru jucători. Aceste jocuri sunt extrem de distractive, utilizând tehnologii de ultimă oră pentru a asigura o experiență a jocului superioară. Printre cele mai populare jocuri de slot de la acest poducător, menționăm Dwarven Gold Deluxe, Dragon Kingdom sau Mighty Kong.

Dwarven Gold Deluxe

Slot Pragmatic Play de la NetBetDisponibil pe cazinoul online NetBet, Dwarven Gold Deluxe are o tematică de povești cu pitici și un design excelent, reprezentând ultima versiune a jocului original de la Pragmatic Play produs în anul 2014. Are 5 tamburi rotativi, cu 3 rânduri și 25 de linii fixe de câștig. Simbolurile utilizate în acest joc amintesc de tematică, fiind reprezentate de un cufăr de comori și patru pitici în culori diferite care beau bere. Simbolurile 10, J, Q, K și A constituie valorile mai mici. Funcția de rotiri gratuite este activată când trei din simbolurile cu fluturi apar oriunde pe tamburii doi, trei și patru, premiul inițial fiind constituit din șapte rotiri gratuite.

Dragon Kingdom

Dagon Kingom este un joc de slot ce poate fi experimentat pe aceeași platformă a cazinoului NetBet, fiind fenomenal prin tematica sa ce prezintă trei dragoni fantastici și regina lor umana deosebit de frumoasă. Acest joc are 5 tamburi rotativi, 25 de linii de câștig, cu o funcție de rotiri gratuite și multe combinații multiplicatoare. Simbolurile utilizate includ, pe lângă cele prezentate mai devreme, și o carte de vrăji și personaje feminine și masculine. Jocul are o funcție denumită Dragon Split, care mai apare și în alte câteva jocuri de la Pragmatic Play, ce se activează când ai Oul Dragonului și o combinație câștigătoare pe aceeași rotire, rezultând în creșterea câștigului.

Mighty Kong

Slot Pragmatic Play la NetBetNetBet prezintă și jocul de slot Mighty Kong de la acest producător, un joc inspirat din celebrul film cu gorila uriașă, având 5 tamburi rotativi și 50 de linii câștigătoare. Are simboluri wild ascunse și funcții bonus de rotiri gratuite, oferind între 5 și 80 de rotiri gratuite, cu multiplicatori de 1 pana la 8. Simbolurile cu valoare mare în acest joc sunt personajele din film, precum Ann Darrow, Jack Driscoll sau Carl Denham, iar cele cu valori mai mici sunt simbolurile 10, J, Q, K și A. King Kong reprezintă simbolul scatter, iar dacă ai trei sau mai mulți dintre aceștia oriunde pe tamburi, vei activa runda de Rotiri Gratuite.

Cazinouri Pragmatic Play în România

NetBet

NetBet logoCazinoul online NetBet este unul din cele mai reputabile din România, fiind licențiat să opereze pe piața locala din anul 2016 de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Cu o gamă largă de jocuri, această platformă oferă un numai jocuri de slot, dar și pe cele de masă și de cazinou live. Operatorul oferă numeroase bonusuri și promoții deosebit de atractive, de exemplu pe cel pentru depunerea inițială, ce poate ajunge până la 1.000 RON. La NetBet poți să joci de pe orice dispozitiv mobil, fiind oferite chiar bonusuri speciale pentru telefonul mobil și tabletă. Jocurile de cazinou de pe această platformă sunt foarte bine organizate, existând optiunea de a le selecta după producător. În acest mod, poți să găsești foarte ușor jocurile produse de Pragmatic Play și să le experimentezi pentru a trăi aventuri de neuitat. Dacă dorești să-ți împărtășești experiențele cu jocurile de cazinou produse de Pragmatic Play în România, te rugăm să ne lași un comentariu.