Sari la conținut

Jocuri de slot cu dragoni

Joc de slot cu dragoni de la NetBet

Dragonul este o creatură mitologică întâlnită în foarte multe culturi din întreaga lume de mii de ani. Aceste ființe fantastice sunt foarte populare în cultura modernă și sunt foarte îndrăgite deoarece reprezintă simbolul unui advesar de temut, al unei provocări sau al unui aliat uriaș. Jocurile de slot au adoptat și ele simbolurile dragonului, dat fiind faptul că producătorii au ocazia de a-și demonstra măiestria graficii, iar jucătorii sunt fascinați de aceste creaturi. Nimic nu este mai incitant decât să lupți sau să te aliezi cu un dragon fanstastic, inteligent și cu puteri magice, și să câștigi.

Câștigă în stilul dragonului

Dragon Champions

Joc de slot cu dragoni de la NetBetDragon Champions este un joc de sloturi disponibil pe NetBet care are ca simboluri principale dragonul, războinicul și luptătoarea. Obiectivul tău în acest joc este să obții combinații câștigătoare atunci când rotești tamburii. Are 6 tamburi rotativi și 4.096 linii de câștig, iar cel mai valoros simbol este, evident, dragonul. Acesta se extinde în patru direcții, mărindu-ți câștigurile de pe liniile câștigătoare. Jocul, care este disponibil pe NetBet, are o grafică foarte reușită, fiind produs de Playtech, și este deosebit de placut la vedere datorită culorilor bogate și a detaliilor din simboluri. Nu numai că simbolurile sunt interesante, dar și cel numit focul albastru al dragonului este deosebit de incitant. Acesta pot apărea pe aproape oricare din simbolurile jocului din jocul principal, ingaduindu-le să se extindă în patru direcții pentru a-ți mări câștigul.

Double Dragons

Ochiul dragonului te urmărește! Double Dragons, produs de Yggdrasil Gaming și care poate fi jucat pe platforma cazinoului Unibet, este un joc de slot cu 5 tamburi rotativi și 20 de linii de câștig. Are un fundal sonor interesant și o grafică de o calitate înaltă. Jucătorii pot experimenta acest joc pe bani virtuali sau reali pe platforma cazinoului online. Simbolurile din acest joc sunt reprezentate de patru ochi de dragon – în albastru, mov, portocaliu și verde, dar aici poți descoperi și simboluri mai puțin valoroase, precum inima sau diamantul. Dispune de funcția “Dropdown Win”: atunci când nimerești orice combinație câștigătoare, aceasta va face ca simbolurile câștigătoare să dispară. Apoi, simboluri noi vor aparea în locul lor, acordându-ți o noua șansă de câștig.

Dragon Reels

Joc cu dragoni de la WinbetCu o tematică ce amintește de China antică, Dragon Reels este un joc de slot produs de EGT care poate fi experimentat pe platforma WINBET. Vei fi imediat captivat de o poveste în care trebuie să salvezi o frumoasă Prințesă chinezoaică din ghearele unui Dragon rău, dar este și o aventură în care vei fi răsplătit foarte bine pentru descoperirea diferitelor simbolui, precum artificiile și Lanternele Chinezești. Jocul are cinci tamburi rotativi și o grafică destul de simplă, însă vei fi surprins să observi cum Jokerul Dragon devine câștigător atunci când apare pe o linie câștigătoare, întorcându-se câtre tine și scuipând flăcări. Dacă vrei să ne împărtășești experiențele pe care le-ai avut in jocurile de noroc cu dragoni, te rugăm să ne lași un comentariu în formularul de mai jos.