Sari la conținut

Live Blackjack Online

Live blackjack îţi propune să joci jocurile tale preferate împotriva dealer-ului, direct de acasă, fără a te mai deplasa la cazinourile din localitatea ta. Poţi juca direct de pe calculatorul sau de pe mobil oriunde te-ai afla. Aceste jocuri sunt disponibile datorită unor versiuni ce permite ca adrenalina să fie şi mai reală. De asemenea, şi dealerul va fi mereu în direct.

Versiunea acestor jocuri este HD. Toate aceste jocuri pot fi accesate de pe Unibet, NetBet şi Superbet. Acceste jocuri sunt 100% sigure, fără nici un risc. Depune în contul tău bani reali şi joacă acum pentru a putea câştiga jackpotul cel mai mare.


Cum se joacă?

Scopul principal în acest joc este de învinge dealerul pentru a obţine jackpotul. Foarte important este faptul să nu depăşeşti 21 puncte, asltfel rişti să fi eliminat. Tot ceea ce trebuie să faci este să obţii mai multe puncte până în 21 puncte sau să determeni ca dealerul să depăşească 21 puncte. În aceste site-uri avantajos este faptul că poţi vedea primele două cărţi ale tale, dar şi o carte al dealerului.

Cărţile de la 2-10 au valoare lor numerică, însă cărţile de la valet la rege valorează 10 puncte fiecare. Cartea de as poate avea valoarea de 11 puncte sau un punct, în funcţie de situaţie. După împărţirea celor două cărţi, jucătorul va fi întrebat dacă mai doreşte celalte cărţi sau dacă se foloşeşte de dublu sau split, dacă e posibil. Dacă vei decide să te opreşti, atunci va trebui atât tu ca jucător, cât şi dealerul, să arătaţi cărţile. În cazul în care dealerul decide să se oprească, puncte vor decide dacă pariul este câştigător sau pierzător. Sau poţi obţine orice combinaţie de culoare sau full house etc.

Cazinouri online de top din România în 2024

[top3 type=”casino”]

Live, cu crupieri adevăraţi

Atmosfera, sunetul şi imaginea sunt cele care oferă jucătorilor cea mai mare senzaţie de neuitat. Poţi câştiga cele mai mari jackpoturi. Aceste jocuri sunt disponibile datorită unor versiuni moderne HD Evolution Gaming. Aceste jocuri pot fi jucate în fiecare zi 24 din 24 ore. Aceste pariuri pot fi plasate direct de pe calculatorul sau mobilul tău. Dealerul va fi mereu în direct unde tu va trebui să îl determini să depăşească 21 puncte sau ca el să aibe mai puţine puncte decât tine, până în 21 puncte. Acesta va împărţi cărţile, dar şi jetoanele care reprezintă suma de pariere. Tu vei decide de fiecare dată suma de pariu. Fii chiar tu stăpân pe joc şi controlează fiecare mişcare pentru a putea lua toţii banii.

Online cazino cu blackjack live

Unibet

UnibetLa Unibet poţi juca în fiecare zi sau oră blackjack live. Poţi paria între 25-20.000 RON. Iar câştigurile tale vor fi pe măsură. Intră în acest joc şi vei descoperii cele mai tari senzaţii. Tot ceea ce trebuie să faci este să nu depăşeşti cele 21 puncte sau să determini dealerul să aibe în mână mai mult decât maximul de puncte. Avantajos este faptul că te poţi opri după cele două cărţi acordate sau să îţi dublezi suma în cazul în care ai cărţi bune.


NetBet

În acest NetBet, aceste jocuri sunt posibile datorite versiunilor Evolution Blackjack, Extreme Blackjack, Multiplayer Blackjack şi Blackjack Party. În aceste jocuri nu contează strategia, ci riscul pe care îl alegi pentru posibilitatea de a câştiga jackpotul cel mare. Poţi profita şi de ofertele noastre din acest joc cursa câştigătorilor sau 7 cu noroc. Poţi paria orice sumă pe care o doreşti de pe calculator sau mobil.


Superbet

Cărţile de as, full house sau de culoare şi le doreşti orice persoană în aceste jocuri. Intră în cursa acestui joc şi încearcă-ţi norocul. Poţi paria între 10-12.500 RON în fiecare zi, la orice oră. În acest tip de joc poţi să măreşti miza oricâte ori doreşti, iar câştigurile vor fi surprizătoare. La Superbet sunt disponile 15 mese de joacă, astfel încât tu să ai cele mai mari şanse de câştig.

Bonusuri

În oricare dintre cele trei site-uri puteţi beneficia de un bonus la cazino. La Unibet dacă eşti nou poţi beneficia la înscriere de un bonus pe care îl poţi utiliza în jocurile de cazino. În cazul în care eşti deja client, atunci va trebui să urmăreşti permanent secţia promoţiilor cazino unde sunt centralizate ofertele. La NetBet înafară de cursa câştigătorilor sau 7 cu noroc, oferim alte bonusuri. La fiecare pariu plasat poţi câştiga puncte bonus pe care le poţi folosi la Magazinul Clubului Jucătorilor unde poţi câştiga alte bonusuri, vouchere şi tichete la extragerile cu premii. Dacă pariezi mai mult, vei câştiga şi mai multe puncte care îţi aduc sute de premii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *