Sari la conținut

Explorează templele zeilor cu noile jocuri egiptene la Superbet

După ce ți-am prezentat o comparație pentru jocurile din seria Book of Ra, e timpul să continuăm distracția egipteană cu noile jocuri disponibile la Superbet. Cele două sloturi ne sunt aduse de către Red Tiger Gaming și GameArt, iar ambele sunt în stil clasic. Nu uita că te poți folosi de modul demo de pe site pentru a încercat jocurile gratuit, fără să îți riști banii din cont.

Wings of Ra

Wings of Ra Red Tiger Gaming ne încântă cu jocul lor Wings of Ra, un slot în care vei avea șansa să găsești comori demult pierdute. Formatul ecranului de joc este de cinci role pe trei rânduri, iar funcția specială a acestui joc te va ține constant în suspans. Atunci când găsești trei simboluri Rotiri Gratuite oriunde pe ecran, vei declanșa jocul bonus cu Monede Misterioase. De fiecare dată când găsești simbolul Moneda Misterioasă pe ecran, bara de progres din colțul ecranului va crește. Atunci când se umple, simbolul corespunzător va fi eliminat din secvența bonus, începând cu cele mai puțin valoroase. Pe lângă asta, Monedele Misterioase de pe ecran se vor transforma toate în același simbol pentru a-ți oferi câștiguri uriașe. RTP-ul este destul de mic – 92.67%, însă chiar și o singură specială are șansa să te îmbogățească.

Book of Oziris

Book of Oziris Pregătește-te să descoperi templul lui Osiris împreună cu slotul maiștrilor de la GameArt. Grila este de format 5×4, RTP-ul este bunicel la 96.03%, iar funcția Gamble este prezentă și ea după orice rundă de succes. Simbolurile speciale disponibile sunt Wildcardul, Scatterul, și Cartea lui Oziris. Wildcardul va ține locul oricărui simbol într-o combinație câștigătoare, iar Scatterul îți va declanșa secvența de zece rotiri gratuite atunci când găsești trei oriunde pe ecran. Cartea lui Oziris poate pica oriunde pe ecran, iar aceasta se va deschide pentru a-ți dezvălui un simbol standard. Toate simbolurile de acest fel de pe ecran vor fi înlocuite cu Wildcarduri. Poți primi mai multe simboluri Cartea lui Oziris într-o singură rundă, iar fiecare dintre acestea va transforma altă grupă de simboluri.

Bonusuri și Promoții Superbet

Unele dintre cele mai bune bonusuri și promoții pe care le vei găsi în România te așteaptă la Superbet. Dacă te înscrii folosind butonul de mai jos, vei beneficia de o ofertă exclusivă de bun venit. Depune 50 RON după ce ți-ai creat contul ca să primești 229 de rotiri gratuite pe jocul Burning Hot. În plus, bonusul acesta nu te împiedică să beneficiezi și de cel standard de bun venit, în valoare de până la 1.200 RON și 300 de rotiri gratuite pe diverse sloturi. Pe lângă toate acestea, Superbet găzduiește frecvent diverse promoții de care poți beneficia, iar Roata Norocului îți poate aduce un nou bonus în fiecare zi.

Descoperă noile jocuri împreună cu Superbet

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 800+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Până La 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere:
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *