HomecazinouSuperbet și Feeling Lucky ți-au pregătit o promoție exclusivă

Superbet și Feeling Lucky ți-au pregătit o promoție exclusivă

La Feeling Lucky ne place să avem grijă de cititorii noștri. Ne dăm silința să îți oferim mereu informații exacte și corecte, și să te ținem la curent cu tot ce e nou în lumea jocurilor de noroc. Drept urmare, avem un anunț care mai mult ca sigur o să te bucure. În colaborare cu partenerul nostru Superbet, avem o ofertă exclusivă de bun venit pentru jucătorii noi. Dacă te înregistrezi până pe 31 decembrie 2022 pe site-ul lor folosind butonul de mai jos, vei beneficia de 229 de rotiri gratuite pe jocul Burning Hot după ce efectuezi prima depunere de 50 RON. După aceea, poți să beneficiezi și de oferta de bun venit standard în valoare de până la 1.200 RON și 300 de rotiri gratuite pe diverse sloturi.

Pentru a putea beneficia de această ofertă, trebuie să îți creezi un cont nou la Superbet și să îți confirmi datele personale. Apoi nu mai rămâne decât să depui minim 50 RON și să accepți bonusul, iar distracția poate să înceapă. O dată ce ai îndeplinit condițiile de rulaj x1, banii sunt ai tăi să faci ce vrei cu ei. Valoarea fiecărei rotiri gratuite este de 0.20 RON. Așa că, nu mai sta pe gânduri și ia-ți bonusul oferit de Superbet în parteneriat cu Feeling Lucky.

Obține rotirile gratuite exclusive la Superbet
https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/superbet-promo-sept.png
<img decoding="async" loading="lazy" class="aligncenter size-full wp-image-7613" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/superbet-promo-sept.png" alt="" width="935" height="360" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/superbet-promo-sept.png 935w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/superbet-promo-sept-300x116.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/superbet-promo-sept-180x69.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/superbet-promo-sept-360x139.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/superbet-promo-sept-790x304.png 790w" sizes="(max-width: 935px) 100vw, 935px" />