HomecazinouExplorează Piramidele cu cele mai distractive jocuri

Explorează Piramidele cu cele mai distractive jocuri

Explorează Piramidele cu cele mai distractive jocuri

Egiptul Antic a fost una din cele mai mari civilizații din istoria omenirii. Aceștia au contribuit la avansarea tehnologiei prin descoperirile și invențiile pe care le-au făcut, iar dovada supremă o reprezintă structurile pe care le-au lăsat în urmă până în zilele noastre – piramidele. Aceste construcții masive care de regulă erau locurile de odihnă ale faraonilor reprezintă în ziua de azi atracții turistice extrem de populare.

Acest aspect este unul din principalele motive pentru care le vedem și în diverse forme de divertisment. Producătorii de jocuri de noroc sunt și ei pe fir, astfel că putem găsi sloturi ce incorporează piramidele într-un fel sau altul.

Oferta în România

Piața românească de jocuri de noroc se află în continuă expansiune. Acest fapt este un lucru bun pentru jucători, deoarece înseamnă că vor avea la dispoziție mai multe sloturi. Piramidele sunt o tematică destul de bine reprezentată în lumea jocurilor de noroc, așadar nu vei avea probleme în a găsi jocuri distractive fără bătaie de cap. Le poți găsi chiar acum la Unibet, Superbet, winmasters, Vlad Cazino, și Casa Pariurilor. Toate aceste cazinouri oferă suport excelent pentru jocul de pe mobil, iar modul demo îți permite să le încerci gratuit fără risc.

Pyramid King

Pyramid King Pyramid King este un slot în stil standard, creat de către Pragmatic Play. Formatul este de cinci role cu trei rânduri, liniile de plată sunt 25 la număr, iar RTP-ul este de 94.50%. Ca și simboluri speciale avem Wildcardul, Scatterul, și Simbolul cu Bani. Wildcardul va ține locul oricărui simbol normal într-o combinație câștigătoare. Scatterul va declanșa secvența specială de zece rotiri gratuite atunci când găsești trei oriunde pe ecran. În cadrul acesteia vei avea la dispoziție un simbol expandabil ales aleator înainte de începerea secvenței. Simbolul cu Bani îți declanșează secvența specială prin care toate simbolurile sunt înlocuite de cel cu bani. Apoi vei avea la dispoziție trei rotiri să aduni cât mai multe astfel de simboluri, numărul de rotiri resetându-se de fiecare dată când găsești unul. În cadrul acestui mod de joc poți câștiga unul din cele trei Jackpoturi – Minor, Major, și Grand.

Pharaoh’s Tomb

Pharaoh’s Tomb Novomatic ne încântă cu a lor creație Pharaoh’s Tomb, un slot în stil standard cu cinci role și trei rânduri. Simboluri speciale disponibile în acest joc sunt Wildcardul și Scatterul. Cel dintâi va ține locul simbolurilor normale în combinații câștigătoare, și mereu se va extinde pe întreaga rolă unde aterizează. Cel din urmă va declanșa secvența de 12 rotiri gratuite atunci când găsești minim trei oriunde pe ecran. În cadrul acestora vei avea la dispoziție un simbol special expandabil ales înainte de începerea secvenței. Funcția Gamble îți permite să îți dublezi câștigurile atunci când ghicești corect culoarea cărții de joc. RTP-ul este de 95.08%.

Legacy of Egypt

Legacy of Egypt Legacy of Egypt este o creație a producătorului Play’n GO, iar stilul lor distinct se poate observa în acest joc. Grila este în format 3×5, iar liniile de plată sunt 30 la număr. Simbolurile speciale sunt Wildcardul și Scatterul. Wildcardul va ține locul simbolurilor normale în combinații câștigătoare, în timp ce Scatterul declanșează secvența bonus când găsești minim trei. Atunci când este declanșată, numărul de rotiri gratuite pe care îl vei primi este determinat de locul pe care aterizează Roata Zeilor. În cadrul secvenței bonus vei avea parte de un multiplicator aleator în fiecare rundă, iar Scatterul va funcționa ca un Wildcard. Dacă nimerești două Scatteruri în timpul acesteia, vei primi opt Rotiri Piramidă cu multiplicatorul blocat pe ultima valoare obținută. RTP-ul este de 94.50%.

Alte tematici

Dacă ai trecut prin jocurile pe care ți le-am prezentat și vrei să mai încerci alte tematici, atunci stai liniștit pentru că ai de unde alege. Poți arunca o privire peste cele mai tari jocuri de jucat la plajă, sau cele mai distractive jocuri cu Roma Antică, celebrități, sau samurai. Toate aceste tematici te așteaptă să le descoperi chiar acum pe site-ul nostru.

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/jocuri-cu-piramide.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/jocuri-cu-piramide.png" width="300" height="174" alt="Explorează Piramidele cu cele mai distractive jocuri">,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-medium wp-image-7394" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/pyramid-king-300x173.jpg" alt="Pyramid King" width="300" height="173" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/pyramid-king-300x173.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/pyramid-king-180x104.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/pyramid-king-360x207.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/pyramid-king-790x455.jpg 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/pyramid-king.jpg 920w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-medium wp-image-7393" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/pharaohs-tomb-300x173.jpg" alt="Pharaoh’s Tomb" width="300" height="173" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/pharaohs-tomb-300x173.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/pharaohs-tomb-180x104.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/pharaohs-tomb-360x207.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/pharaohs-tomb-790x455.jpg 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/pharaohs-tomb.jpg 920w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-medium wp-image-7392" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/legacy-of-egypt-300x173.jpg" alt="Legacy of Egypt" width="300" height="173" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/legacy-of-egypt-300x173.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/legacy-of-egypt-180x104.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/legacy-of-egypt-360x207.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/legacy-of-egypt-790x455.jpg 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/legacy-of-egypt.jpg 920w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />