HomecazinouNovomatic în România

Novomatic în România

Novomatic în România

Novomatic este unul din cei mai mari producători și operatori internaționali de tehnologii de jocuri de noroc. Pe piața din România, Novomatic este prezent de 28 de ani și a introdus pe piața locală celebrele lor jocuri de slot, jocurile de păcănele și jocurile de masă, precum ruleta și jocurile de cărți. Pe piața din România, Novomatic este reprezentat de un grup de companii format din Intertop S.R.L., care organizează jocurile de noroc în sălile Admiral și care devine reprezentanța Novomatic în țară, Novo Investment Ro S.R.L, T.I.M.A.X. S.R.L., Novo VLTech Solutions S.R.L., Fenikss Slots S.R.L. și Bet Master S.R.L. Toate aceste companii sunt inființate și operează conform legslației in vigoare, iar sediul Novomatic Group România este situat în Otopeni.

Jocuri de cazinou oferite de Novomatic

Novomatic este un producator de jocuri de noroc cu peste 250.000 de jocuri care sunt destinate atât pentru cazinourile online, cât și pentru cele terestre. Jocurile care au consacrat compania ca un nume de rezonanță în această industrie sunt, însă, jocurile de slot.

Printre cele mai cunoscute din acestea sunt cele din seria Gaminator, dar momentul când Novomatic s-a lansat cu adevărat a fost anul 2011, când a achizitionat programul Greentube. Drept rezultat, au dezvoltat jocuri de slot celebre, precum Book of Ra, Sizzling Hot sau Columbus, cât și variantele mai noi ale acestora.

Jocurile de slot de la Novomatic se pot experimenta făra a fi necesar să descarci sau să instalezi alte programe, chiar daca acestea sunt accesate de pe telefonul mobil. De asemenea, ele pot fi jucate și gratuit, pentru a exersa și a-ți încerca norocul fără a risca nici un ban.

Cu toate acestea, compania a dezvoltat și jocuri la aparate cu Jackpoturi de sine stătătoare, care sunt prezente exclusiv in cazinourile terestre și sunt reprezentate de nume ca Asian Fortunes, Lucky Rose sau Big Five.

Jocurile de slot Novomatic

Jocurile de slot de la Novomatic au devenit extrem de populare, ele putând fi jucate atât gratuit, cât și cu bani reali. Motivul pentru care ele sunt atât de căutate sunt nu numai datorită tematicilor extrem de captivante, precum misterele Egiptului, legile junglei sau cele cu pirați, dar și pentru că acestea au funcționalitatea Gamble.

Aceasta iți ingăduie, odată accesată, să-ți dublezi câștigul, în sensul că, la o linie câștigătoare, dacă ghicești culoarea următorului card, te poți îmbogați sau, dimpotrivă, ai putea pierde toate câștigurile. Aceasta funcție este opțională.

Book of Ra Deluxe

Acest joc de slot este varianta modernizată a classicului Book of Ra. Această versiune are o grafică îmbunatățită și 10 linii câștigătoare, spre deosebire de varianta inițială care avea doar 9. Scopul tău în acest joc este să ai un număr minim de simboluri identice pe tamburi rotativi alăturați liniar de la stânga la dreapta pe o linie câștigătoare selectată, pentru a câștiga.Joc de slot de la Novomatic

Sizzling Hot Deluxe

Jocul de slot clasic produs de Novomatic are cinci tamburi rotativi și cinci linii de câștig, cu simboluri de fructe delicioase. Acest joc iți poate aduce câștiguri imense cu aproape toate combinațiile celor cinci simboluri. Pentru a câștiga, simbolurile trebuie sa fie aliniate de la stânga la dreapta. Singura excepție este simbolul steluței galbene, care îți aduce un câștig dacă trei dintre acestea apar pe linii, indiferent de poziția lor.

African Simba

Are cinci tamburi rotativi care utilizează 243 combinatii câștigătoare posibile de la stânga la dreapta. Daca ești norocos, poți activa o rundă generoasă de rotire gratuită. Cel mai important simbol în acest joc este Leul Simba, care poate genera câștiguri importante. Cu cât iți apar mai mulți Lei, cu atât mai bine! Pe lângă aceasta, poți primi trei simbolori Kilimanjaro pentru a profita de o rundă bonus de 12 invârtiri gratuite, care este insoțită de un multiplicator de 3 și care poate fi reactivată.

Cazinouri Novomatic în România

Unibet

Unibet logoIntrat pe piața româneasca a jocurilor de noroc online în anul 2016, când a obținut licenta de operare, Unibet aparține companiei Kindred Group și este unul din cele mai mari cazinouri online din țara noastră. Pe lângă jocurile de slot, acest cazinou oferă și jocuri de masă. Operatorul a avut grijă să includă in selecția de jocuri de slot și printre cele mai cunoscute de la Novomatic, precum Lucky Lady’s Charm, Sizzling Hot Deluxe sau Book of Ra Deluxe. Pentru a juca de pe telefonul mobil sau tabletă, nu este necesar să încarci un program sau o aplicație specială, însă unele jocuri care pot fi accesate de pe iOS nu sunt disponibile și pe Android.

Admiral

Admiral logoAdmiral este un cazinou online licențiat in România, cu o gamă variată de jocuri, majoritatea acestora fiind produse de Novomatic. Jocurile de slot sunt foate bine structurate, aici fiind posibil să găsești jocurile clasice de la Novomatic, cum ar fi Book of Ra și Sizzling Hot, precum și versiunile moderne ale acestora. De asemenea, acest cazinou te așteaptă și cu o gamă variată de jocuri de slot cu fructe sau 777, având tematici și reguli de joc unice. Jocurile de slot de pe această platformă sunt testate în permanență de variate instituții independente pentru a conferi rate de plăți de mai mult de 95%.

MaxBet

Maxbet logoRenumitele jocuri de slot de la Novomatic pot fi accesate și pe platforma online a cazinoului MaxBet, un alt nume sonor pe piața jocurilor de noroc licențiat din tară. MaxBet este binecunoscut prin faptul că oferă bonusuri generoase, cum ar fi cel acordat noilor jucători care intra pe cazinoul online, unele fiind câștigate fără a trebui să depui o suma inițiala, altele reprezentând 100% din suma depusă. Pe lângă jocurile de slot, acest cazinou oferă și jocuri de masă ca ruleta și blackjack-ul. Dacă dorești să-ți împărtășești experiențele cu aceste cazinouri online, te rugăm să ne lași un comentariu în formularul de mai jos.

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/novomatic-logo.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/novomatic-logo.jpg" width="300" height="174" alt="Novomatic în România">,<img decoding="async" loading="lazy" class="aligncenter size-full wp-image-3369" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/novomatic-book-of-ra-deluxe.jpg" alt="Joc de slot de la Novomatic" width="799" height="520" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/novomatic-book-of-ra-deluxe.jpg 799w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/novomatic-book-of-ra-deluxe-300x195.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/novomatic-book-of-ra-deluxe-180x117.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/novomatic-book-of-ra-deluxe-360x234.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/novomatic-book-of-ra-deluxe-790x514.jpg 790w" sizes="(max-width: 799px) 100vw, 799px" />,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-medium wp-image-15" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo-300x174.png" alt="Unibet logo" width="300" height="174" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-medium wp-image-2215" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-logo-300x174.png" alt="Admiral logo" width="300" height="174" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/admiral-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-medium wp-image-12" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/maxbet-logo-300x174.png" alt="Maxbet logo" width="300" height="174" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/maxbet-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/maxbet-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/maxbet-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/maxbet-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />
<iframe loading="lazy" title="African Simba - Free Online Slot" width="750" height="422" src="https://www.youtube.com/embed/t93FBTjVuuo?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>