HomecazinouCelebrități: Cele mai bune jocuri de noroc

Celebrități: Cele mai bune jocuri de noroc

Celebrități: Cele mai bune jocuri de noroc

Obsesia oamenilor de rând cu celebritățile este un lucru care probabil nu va avea niciodată sfârșit. Trecerea timpului nu a făcut decât să exacerbeze acest fapt, mai ales că în ziua de azi orice eveniment cât de mic va fi transmis imediat pe rețelele sociale. Chiar și așa însă, unii oameni acceptă să își sacrifice viața personală pentru a dobândi faimă și renume. Iar noi nu ne mai săturăm să aflăm ultimele noutăți despre ei.

Așa se face că producătorii de jocuri de noroc au colaborat cu multi dintre aceștia pentru a ne aduce jocuri centrate în jurul lor. Putem vedea din ce în ce mai multe jocuri de noroc cu celebrități din toate domeniile, iar multe dintre ele sunt deja disponibile în țara noastră.

Oferta în România

Expansiunea constantă sub care se află piața românească de jocuri de noroc a dus la o creștere a numărului de jocuri și tematici la care poți avea acces. Jocurile ce au ca și tematică principală celebritățile au cunoscut și ele o creștere destul de mare în ultimii ani. Chiar dacă la prima vedere pare dificil să le găsești, adevărul este că dacă știi după ce să te uiți le vei găsi ușor. Astfel poți să găsești cele mai tari jocuri cu celebrități la Unibet, winmasters, Superbet, Vlad Cazino și MagicJackpot. Toate aceste cazinouri oferă suport excelent pentru jocul de pe telefon sau tabletă, astfel poți să le iei cu tine oriunde. Modul demo este și el prezent la toate, așadar poți testa jocurile gratuit înainte să le joci cu bani reali.

Jimi Hendrix

NetEntJimi Hendrix aduce un tribut legendarului chitarist Jimi Hendrix printr-un joc bazat pe cariera sa distinsă. Grila în acest slot este de 3×5, iar atmosfera este foarte plăcută datorită graficii și sunetelor. Funcțiile speciale sunt abundente în acest joc, așadar mereu vei fi surprins de ceva distractiv. Ai la dispoziție Wildcardul, ce va ține locul oricărui simbol într-o combinație câștigătoare, dar și Scatterul. Acesta îți va activa funcția Pick and Click prin care poți câștiga unul din patru efecte benefice. Pe lângă Scatter, mai ai la dispoziție și funcțiile Purple Haze și Red Guitar Re-spin care pot fi declanșate în timpul jocului principal. RTP-ul este de 96.91%, ceea ce îți va aduce multe șanse de câștig.

Gordon Ramsay: Hell’s Kitchen

Gordon Ramsay: Hell’s KitchenCel mai puțin nervos bucătar profesionist vine pe ecranul telefonului tău mobil cu jocul Hell’s Kitchen produs de NetEnt. Ecranul de joc este în format 3×5, iar Gordon Ramsay face o apariție în acest slot sub forma simbolului Scatter. Dacă găsești minim trei astfel de simboluri vei putea primi până la 15 rotiri gratuite în modul de joc Team Challenge. În cadrul acestuia poți beneficia de rotiri pline de Wildcarduri, multiplicatoare, și jocul Gordon’s Bonus Game la final. În plus, ai oricând șansa să declanșezi funcția Ramsay’s Wilds în timpul jocului principal. Aceasta îți va transforma aleator între cinci și șapte simboluri de pe ecran în Wildcarduri. RTP-ul este de 96.07%, ceea ce îl clasează peste medie.

Hoffmania

HoffmaniaDavid Hasselhoff este și el una din vedetele ce apar într-un joc de noroc, grație lui Novomatic și al lor Hoffmania. Wildcardul și Scatterul sunt ambele prezente la datorie, gata să te ajute să obții câștiguri mari. Atunci când găsești minim trei Scatteruri, vei declanșa secvența de cinci rotiri gratuite. Fiecare Scatter pe care îl găsești după îți va prelungi secvența cu una sau două rotiri, sau va crește multiplicatorul de câștig cu un punct. Funcția Gamble este și ea integrată, iar prin intermediul ei îți poți dubla câștigurile dacă ghicești corect culoarea cărții de joc. RTP-ul este de 94.16%.

Alte tematici

Dacă ai epuizat deja lista de jocuri cu vedetele tale preferate, stai liniștit pentru că avem alte tematici distractive. Poți să încerci cele mai distractive jocuri cu vikingi, samurai, sau mafioți.

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/red-carpet-celebritati.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/red-carpet-celebritati.png" width="300" height="174" alt="Celebrități: Cele mai bune jocuri de noroc">,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright wp-image-7165 size-medium" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/jimi-hendrix-300x165.png" alt="Jimi Hendrix" width="300" height="165" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/jimi-hendrix-300x165.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/jimi-hendrix-818x450.png 818w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/jimi-hendrix-180x99.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/jimi-hendrix-360x198.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/jimi-hendrix-790x434.png 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/jimi-hendrix.png 910w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright wp-image-7163 size-medium" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gordon-ramsay-hells-kitchen-300x161.png" alt="Gordon Ramsay: Hell’s Kitchen" width="300" height="161" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gordon-ramsay-hells-kitchen-300x161.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gordon-ramsay-hells-kitchen-180x96.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gordon-ramsay-hells-kitchen-360x193.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gordon-ramsay-hells-kitchen-790x423.png 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/gordon-ramsay-hells-kitchen.png 840w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright wp-image-7164 size-medium" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/hoffmania-300x165.png" alt="Hoffmania" width="300" height="165" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/hoffmania-300x165.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/hoffmania-818x450.png 818w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/hoffmania-180x99.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/hoffmania-360x198.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/hoffmania-790x434.png 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/hoffmania.png 910w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />