Sari la conținut

Îți vom oferi niște jocuri pe care nu le poți refuza

În ciuda reputațiilor sale foarte sângeroase, Mafia și organzițiile criminale reprezintă unul dintre cele mai romantizate subiecte din istoria lumii moderne. Fie că vorbim despre familiile ce au terorizat Italia, sau rudele lor care au traversat oceanul și făceau legea în Statele Unite, crima organizată mereu a reușit să se strecoare în divertismentul nostru de zi cu zi.

Nenumărate cărți, seriale, filme, și jocuri video prezintă poveștile reale sau fictive ale acestor indivizi nemiloși. Începând cu renumitul Al Capone și continuând cu personaje precum Vito Corleone sau Tony Soprano, popularitatea acestora este dovada supremă că lumea e atrasă de poveștile lor. Producătorii de jocuri de noroc nu ratează nici ei ocazia de a intra pe fir, și așa se face că putem găsi sloturi ce au ca tematică principală lumea crimei organizate.

Oferta în România

Numărul de jocuri de noroc axate în jurul mafiei și crimei organizate nu este cel mai mare pe care l-am văzut vreodată, dar nu e nici la nivelul altor tematici precum samuraii de exemplu. Le poți găsi foarte ușor la cazinourile online din România atâta timp cât știi cum să le cauți.

Chiar dacă unele dintre ele sunt disponibile doar la anumite cazinouri, vei găsi mai mult ca sigur cel puțin un joc la fiecare dintre ele. Cazinourile renumite în țara noastră precum Unibet, Superbet, winmasters, NetBet, sau MagicJackpot te așteaptă acum să descoperi cele mai tari jocuri cu mafioți. În plus, dacă vrei să le încerci fără să îți riști banii, poți să le joci gratuit prin modul demo disponibil la toate cazinourile menționate.

The Slotfather

Dacă vrei să faci parte din lumea asta, trebuie să pornești de jos. Vino să îți facem cunoștință cu The Slotfather al celor de la Betsoft, un slot care te va introduce familiei. Jocul este unul în format clasic, cu cinci role și trei rânduri. Funcțiile speciale sunt prezente din belșug cu acest joc, fiind nu mai puțin de patru la număr. Pe lângă cele care îți acordă rotiri gratuite sau cash atunci când primești anumite combinații de simboluri, The Slotfather mai are și o rundă bonus în care va trebui să plasezi trei dintre aparatele capului familiei în anumite locații pe harta orașului. Alege cu grijă, deoarece aceste decizii îți vor influența câștigurile. RTP-ul jocului este unul destul de decent la 95.69%, ceea ce ar trebui să te ajute să obții favoarea șefului.

Narcos

Chiar dacă Pablo Escobar nu este primul nume care îți vine în minte atunci când te gândești la Mafie, legăturile sale cu lumea crimei organizate sunt incontestabile. Jocul Narcos de la NetEnt este bazat pe serialul cu același nume, iar formatul acestuia este unul standard cu cinci role și trei rânduri. Wildcardul din acest joc vine la pachet cu un efect deosebit. Atunci când nimerești minim unul într-o combinație câștigătoare, acesta se va muta pe rola din stânga cu fiecare rotire până când nu mai formează nicio combinație nouă sau părăsește ecranul. Pe lângă asta, trei simboluri Scatter îți vor declanșa zece rotiri gratuite în cadrul căreia ai șanse sporite pentru a primi Wildcarduri. Mai este și runda bonus în care trebuie să îl prinzi pe Pablo, pe care o poți declanșa dacă primești minim trei simboluri Bonus pe același rând. Și ca să fie treaba completă, fiecare rotire necâștigătoare are o șansă de a-ți transforma simboluri aleatoare în Wildcarduri. RTP-ul jocului este și el unul pe măsura numărului de funcții speciale incluse, valoarea acestuia fiind de 96.23%.

Chicago

Pregătește-te să te întorci în America la începutul secolului al XX-lea, cu Chicago – un joc marca Greentube. Un slot cu cinci role și trei rânduri, stilul jocului este unul mai clasic. Wildcardul este prezent la datorie, gata să îți transforme combinațiile necâștigătoare într-unele profitabile. Scatterul îți garantează câștiguri atunci când găsești minim două pe ecran, iar de la trei în sus îți declanșează și secvența de rotiri gratuite. Fiecare rotire vine la pachet cu un multiplicator de câștig care poate îți poate înmulți câștigurile de până la zece ori mai mult. RTP-ul jocului nu este extraordinar, dar la 95.03% considerăm că este totuși respectabil.

Alte jocuri cu această tematică

Dacă ai trecut prin lista pe care ți-am prezentat-o și încă nu ți-ai satisfăcut cheful de jocuri de-a dreptul criminale, atunci stai liniștit. Mai poți încerca și titluri precum Gangster World, Jack Hammer 2, sau chiar Peaky Blinders dacă îți dorești un aer mai britanic. Toate acestea, și altele, te așteaptă chiar acum să le descoperi la cazinourile online pe care ți le-am prezentat.

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
 • # Jocuri: 1.500+
 • Număr Licență: L1160654W000324
 • Bonus de Bun Venit: 2.000 RON
 • Bonus Fără Depunere: 25 lei
2
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 555 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: