Sari la conținut

Organizează un raid viking cu cele mai tari jocuri

Chiar dacă perioada de glorie a vikingilor s-a terminat de mult, amprenta pe care au lăsat-o în istorie este una masivă. Războinici neînfricați ai Europei de nord, simpla lor prezență pe câmpul de luptă era terifiantă pentru adversari. De altfel, întreaga Europă a fost terorizată sute de ani de raidurile și atacurile acestor popoare scandinave. Vikingii nu erau doar niște brute inculte însă, așa cum putem vedea din inovațiile tehnologice pe care le-au contribuit omenirii. Aceștia au fost navigatori excelenți, reușind să descopere America de Nord cu mai bine de 500 de ani înaintea lui Columb.

Am putea vorbi mult și bine despre cine au fost și ce au realizat vikingii, însă trebuie să revenim în prezent. Influența vikingilor în cultura modernă nu poate fi ignorată, iar acest fapt se poate vedea în popularitatea lor. Nenumărate povești, seriale, filme, și jocuri video fac referire la acest subiect. Producătorii de jocuri de noroc sunt și ei pe fază, și nu ratează ocazia să aducă propriul lor tribut legendelor scandinave.

Oferta în România

Cazinourile online disponibile la noi în țară își extind în permanență oferta de jocuri de noroc, iar tematica vikingilor este una din preferatele producătorilor de jocuri. Asta înseamnă că nu vei avea niciodată dificultăți în a găsi un slot cu vikingi care să fie pe placul tău. De altfel, cam toate vor avea cuvântul ‘viking’ inclus în titlu, așadar o simplă căutare o să îți dezvăluie aproape întreaga ofertă.

Poți juca și tu cele mai tari jocuri cu vikingi chiar acum la Unibet, winmasters, Superbet, Vlad Cazino și NetBet. Toate aceste cazinouri oferă suport excelent pentru jocul de pe dispozitive mobile, iar modul demo îți aduce posibilitatea să le încerci fără risc.

Vikings

VikingsRenumitul serial creat de History Channel este disponibil acum și sub formă unui slot de 3×5, grație artisanilor de la NetEnt. Probabil cel mai surprinzător lucru la acest joc este lipsa Wildcardului, însă celelalte funcții speciale sunt mai mult decât suficiente ca să compenseze. Simbolul Raid Spins funcționează ca un Scatter, declanșând funcția specială atunci când sunt găsite trei pe ecranul de joc. În cadrul acestei secvențe grila se mărește la 5×7, iar tu ai la dispoziție șapte rotiri gratuite. O altă funcție interesantă este cea Shield Wall, care îți acoperă ecranul cu simboluri mister în zone aleatoare de pe role. Acestea sunt dezvăluite după ce au apărut toate scuturile pe ecran, urmând să fie distribuite și plățile. Hotspotul este ultima funcție specială a acestui joc, și are de-a face cu rola din mijloc. Atunci când aceasta este acoperită de un simbol Viking complet, toate celelalte simboluri Viking de pe ecran sunt sincronizate cu cel din mijloc și plătesc în stil scatter. În cadrul specialei Raid Spins, ai la dispoziție trei role Hotspot, spre deosebire de jocul normal în care ai doar una. RTP-ul jocului este de 96.05%, ceea ce te va ajuta să obții câștiguri de legendă.

Viking Rising

Viking RisingEGT ne încântă și ei cu jocul Viking Rising, un slot în stilul lor specific și cu format de 3×5. Simbolurile speciale în acest joc sunt multe și foarte bune. Wildcardul se extinde pe toată rola atunci când poate forma o combinație câștigătoare. Scatterul îți declanșează speciala atunci când găsești minim trei oriunde pe ecran, urmând să alegi dintre patru opțiuni ce constau în combinații diferite de rotiri gratuite și multiplicatori. Nu ar fi un joc EGT dacă nu ar avea funcția Gamble, prin care îți poți dubla câștigurile dacă ghicești corect culoarea cărții de joc. Există și posibilitatea de a câștiga unul din cele patru Jackpoturi dacă ești norocos, prin funcția specială aleatoare Jackpot Cards. RTP-ul jocului este de 95.43%.

Viking Runecraft

Viking RunecraftPlay’n GO ne aduce Viking Runecraft, un slot în stil cascadă cu reguli pe care le-am mai întâlnit în jocurile lor. Nu există un Scatter propriu-zis în acest joc, însă sunt prezente multiple funcții speciale. Una dintre funcții o reprezintă secvențele speciale care pot fi declanșate aleator pentru a distruge sau transforma simboluri de pe ecran. Jocul este structurat pe mai multe niveluri, fiecare dintre acestea având asociat un zeu nordic și efectul său specific. Pentru a putea ajunge la nivelul următor, trebuie să formezi combinații câștigătoare în anumite spații de pe grilă reprezentate în șablonul de pe ecran. Dacă reușești să umpli contorul de simboluri distruse de pe ecran, vei beneficia de unul din cele patru efecte speciale ale zeilor. RTP-ul este de 94.66%, ceea ce pare sub medie însă pentru un slot cascadă este normal.

Alte jocuri cu această tematică

Dacă te-a captivat tematica vikingilor și nordică în general și ai trecut prin cele trei jocuri deja, atunci nu-ți face griji. După cum spuneam, este o tematică întâlnită foarte des în lumea jocurilor de noroc așadar ai de unde alege. Mai poți încerca și alte jocuri precum Ring of Odin, Viking Clash, Vikings Fortune, Age of the Gods Norse: Ways of Thunder, Vikings Go To Hell. Toate acestea, și multe altele te așteaptă la oricare dintre cazinourile enumerate mai sus.

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
 • # Jocuri: 1.500+
 • Număr Licență: L1160654W000324
 • Bonus de Bun Venit: 2.000 RON
 • Bonus Fără Depunere: 25 lei
2
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 555 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: