HomecazinouCele mai tari jocuri de jucat pe plajă

Cele mai tari jocuri de jucat pe plajă

Cele mai tari jocuri de jucat pe plajă

Căldura de vară a coborât din nou asupra noastră, iar asta înseamnă un singur lucru – e timpul pentru plajă. Valuri, prosoape, șezlonguri, bere rece și senzația de nisip fierbinte sub tălpi te poartă spre distracția sezonului estival. Și dacă tot ești la plajă, ce ar putea să fie mai adecvat decât niște jocuri de noroc cu tematica aceasta? Având în vedere că poți să iei distracția cu tine oriunde mulțumită telefonului mobil, nu te împiedică nimic să joci sloturi cu plajă cât ești la plajă.

Producătorii de jocuri de noroc evident că nu puteau să rateze ocazia de a crea jocuri cu această tematică. Fiind un lucru atât de popular printre toată lumea, plaja este un subiect excelent pentru a avea ca și tematică principală. Din păcate nu este atât de răspândită precum altele, însă dacă știi unde să te uiți vei găsi câteva jocuri.

Oferta în România

Cazinourile românești își extind în permanență oferta de jocuri de noroc, iar acest lucru nu poate decât să îi bucure pe jucători. Chiar dacă plaja nu este printre cele mai populare tematici, sunt disponibile suficiente titluri pe piață ca să te distrezi. Poți să găsești cele mai tari jocuri cu plajă chiar acum la Unibet, winmasters, Superbet, Vlad Cazino și MagicJackpot. Toate aceste cazinouri online oferă suport excelent pentru telefon sau tabletă, iar modul demo îți permite să le încerci gratuit înainte de a-ți pune banii la bătaie.

Wild Beach Party

Wild Beach PartyPragmatic Play ne încântă cu Wild Beach Party, un slot în stil cascadă cu grilă de 7×7 și simboluri fructe. Combinațiile câștigătoare se realizează atunci când ai minim cinci simboluri identice adiacente pe verticală sau orizontală. După ce este confirmată combinația, simbolurile din aceasta sunt distruse pentru a lăsa loc unui nou set ce vine din partea de sus a ecranului. Ca și simboluri speciale avem Wildcardul și Scatterul. Cel dintâi vine la pachet cu un multiplicator progresiv ce crește atunci când face parte dintr-o combinație câștigătoare. Cel din urmă îți aduce până la 25 de rotiri gratuite atunci când sunt găsite minim trei oriunde pe ecran. În cadrul acestei secvențe, multiplicatorul Wildcardului va fi mai mare decât în timpul jocului normal. RTP-ul este de 96.53%.

Aloha Party

Aloha PartyDacă te-ai săturat de litoralul românesc, atunci îmbarcă-te către Hawaii cu jocul celor de la EGT – Aloha Party. Slotul este în stil standard, cu grila în format 4×5. Ca și simboluri speciale avem atât Wildcardul, cât și Scatterul. Wildcardul apare doar pe rolele 2 și 4, și substituie orice simbol de pe poziția sa curentă. Scatterul îți declanșează secvența bonus de 12 rotiri gratuite cu multiplicator de până la x15 atunci când găsești minim trei astfel de simboluri pe role consecutive. Funcția Gamble îți permite să îți dublezi câștigurile dacă ghicești corect culoarea cărții de joc. RTP-ul este destul de bun, 96.15%.

Tiki Fruits

Tiki FruitsTiki Fruits este un slot în stil cascadă marca Red Tiger. Grila este de 8×10 și este plină de diferite simboluri, de la fructe până la șeptari și pietre prețioase. Combinațiile câștigătoare se realizează atunci când ai minim cinci simboluri adiacente pe verticală sau orizontală. Acestea vor dispărea pentru a face loc unui nou set de simboluri ce va veni din partea de sus a ecranului. În dreapta ecranului poți observa mai multe bare ce se umplu atunci când găsiți suficiente simboluri de același fel. O dată ce a fost umplut unul, simbolul corespunzător nu va mai apărea pe durata rundei respective, sau pe durata întregii secvențe bonus. Primul contor este bara de bonus, însă. Aceasta trebuie umplută pentru a declanșa secvența bonus cu număr aleator de rotiri gratuite. Pe lângă asta, Totemul se activează și el aleator pentru a elimina simbolurile inutile de pe ecran atunci când ai o rundă necâștigătoare. RTP-ul jocului este de 93.22%, la prima vedere un număr mic însă e de așteptat în cazul sloturilor cascadă.

Alte tematici

Dacă ai venit deja din concediu și ți-a ajuns de plajă, sau pur și simplu vrei să mai încerci și alte tematici, atunci stai liniștit pentru că ai de unde să alegi. Poți arunca o privire peste cele mai tari jocuri de la țară, cu mafioți, sau cu vikingi. Toate aceste tematici, plus multe altele, te așteaptă chiar acum să le explorezi pe site-ul nostru.

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/beach-beds-and-sunshade.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/beach-beds-and-sunshade.jpg" width="300" height="174" alt="Cele mai tari jocuri de jucat pe plajă">,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-medium wp-image-7061" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/wild-beach-party-300x171.png" alt="Wild Beach Party" width="300" height="171" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/wild-beach-party-300x171.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/wild-beach-party-180x103.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/wild-beach-party-360x206.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/wild-beach-party.png 700w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-medium wp-image-7365" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/aloha-party-300x185.jpg" alt="Aloha Party" width="300" height="185" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/aloha-party-300x185.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/aloha-party-180x111.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/aloha-party-360x222.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/aloha-party.jpg 650w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-medium wp-image-7366" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/tiki-fruits-300x169.jpg" alt="Tiki Fruits" width="300" height="169" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/tiki-fruits-300x169.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/tiki-fruits-180x101.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/tiki-fruits-360x203.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/tiki-fruits.jpg 710w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />