Sari la conținut

Casa Pariurilor Cazinou Recenzie

Casa Pariurilor Cazinou Recenzie
Jocuri (4)
Serviciu clienți (4)
Scor total (4)
Pozitive
  • Peste 1.000 de jocuri
  • Bonusuri bunicele
  • Aplicații Android și iOS
  • Multiple metode de contact
Negative
  • Puține metode de depunere
Concluzie

Cu piața românească de jocuri de noroc atât de suprasaturată, alegerea unui cazinou online la care să joci devine o alegere dificilă. Casa Pariurilor este o alegere excelentă pentru oricare jucător însă. Numărul foarte mare de jocuri disponibil de la diverși producători, bonusurile mai mult decât decente, aplicațiile mobile dedicate, precum și calitatea serviciului de asistență îl clasează printre cele mai bune opțiuni.

Există și câteva minusuri, cum ar fi numărul limitat de metode de a efectua tranzacții. Dacă punem în balanță aspectele pozitive și cele negative însă, aceasta se va înclina cu mult în favoarea celor pozitive. Per total, nu ai cum să dai greș cu Casa Pariurilor, mai ales dacă ești și amator de pariuri sportive.

Casa Pariurilor este un nume cunoscut printre jucătorii români, fiind unul din cei mai mari operatori de pe piața românească. Chiar dacă, așa cum sugerează numele, domeniul lor principal de activitate este în lumea pariurilor sportive, de câțiva ani încoace au început să ofere și servicii de cazinou online. Având în vedere că vorbim despre un operator cu vechime în domeniu, este de la sine înțeles faptul că totul se desfășoară într-un cadru strict legal datorită licenței cu numărul L1160652W000306 emisă de ONJN. Numărul de jocuri disponibil pe site este mai mult decât decent, iar bonusurile și promoțiile sunt destul de bune și ele. Un mare plus îl reprezintă funcționalitatea pe dispozitive mobile, Casa Pariurilor punând la dispoziție aplicații dedicate pentru Android și iOS.

Jocuri cazinou

La Casa Pariurilor vei găsi o selecție de peste 1.000 de jocuri de noroc cu care să te distrezi. Cu un asemenea număr impresionant de jocuri de noroc, nu vei avea nicio problemă în a te ține ocupat ore în șir. Poți găsi cele mai tari jocuri de la producători consacrați precum EGT, NetEnt, Playtech, și mulți alții. Printre acestea vei găsi atât sloturi de toate felurile, cât și jocuri de masă precum ruletă, poker, sau blackjack.

Toate aceste jocuri pot fi încercate gratuit fără niciun risc, prin modul demo disponibil pe site. În plus, aplicațiile dedicate pentru mobil îți permit să iei cu tine cazinoul online Casa Pariurilor indiferent unde te duci, atâta timp cât ai o conexiune stabilă de internet.

Lucky Emeralds

Lucky Emeralds este un slot standard, în format 3×5 cu zece linii de plată. Simbolurile sunt reprezentate de diverse pietre prețioase de mai multe culori, iar ca și simbol special avem Wildcardul reprezentat de trifoiul cu patru foi. Funcția specială a jocului o reprezintă rândul de deasupra grilei de joc. Pe acesta vei primi aleator până la trei Wildcarduri pentru fiecare rolă. Atunci când pe ecranul normal de joc nimerești un Wildcard, toți cei de pe rândul special sunt mutați pe grilă. Astfel potențialul pentru câștiguri majore crește cu fiecare rotire. RTP-ul este de 95.74%.

Bonus Bears

Bonus Bears este un slot standard cu o estetică ce aduce aminte de desenele animate din copilărie. Grila este în format 3×5, iar totalul liniilor de plată este de 25. Simbolurile sunt reprezentate de diverse vietăți (urs, sconcs, albine) și semnele cărților de joc plus numere (A, K, Q, J, 10, 9). Funcțiile speciale din acest joc sunt foarte distractive și te vor ține în suspans pe tot parcursul lor. Prima este secvența Honey, ce poate fi declanșată atunci când găsești trei stupi de albine oriunde pe ecran. Vei avea de ales unul din cinci pomi în care să se cațere ursul, urmând ca acesta să adune mierea din stupii de pe drum, ceea ce te va răsplăti cu bani. Secvența se sfârșește atunci când ursul găsește stupul plin cu albine în loc de miere. Cealaltă funcție specială îți aduce 15 rotiri gratuite și poate fi declanșată atunci când găsești minim trei simboluri Wildcard oriunde pe ecran. RTP-ul este de 95.17%.

Euphoria

Euphoria este un slot standard produs de către iSoftBet, cu o grilă de 3×5. Totalul liniilor de plată este de 243, iar RTP-ul este de 95.99%. Simbolurile sunt reprezentate de diverse pietre prețioase viu-colorate, împreună cu semnele cărților de joc plus numere (A, K, Q, J, 10, 9). Ca și simboluri speciale avem Wildcard, Scatter, și Multiplicator. Wildcardul și Multiplicatorul țin ambele locul simbolurilor în cadrul combinațiilor câștigătoare, cu mențiunea că cel din urmă vine însoțit de un multiplicator de câștig cumulativ. Totalul multiplicatorilor pe care îi poți obține poate ajunge până la 243x. Scatterul îți declanșează secvența de opt rotiri gratuite atunci când găsești minim trei oriunde pe ecran. În cadrul acestei secvențe, dacă activezi toți cei cinci multiplicatori Stea corespunzători rolelor mai primești încă cinci rotiri gratuite.

Bonusuri și promoții

Bonusurile și promoțiile pe care le vei găsi la Casa Pariurilor sunt destul de bune raportat cu ce vei găsi la competiție. Aceștia găzduiesc pe site multiple bonusuri de bun venit ce îți pot aduce până la 1.500 RON pentru primele trei depuneri, sau 333 de rotiri gratuite pe jocul Better Wilds. Poți beneficia numai de un singur bonus de bun venit, așa că alege cu grijă.

În plus, mai poți găsi la cazinoul online Casa Pariurilor multe alte bonusuri și promoții. Acestea constau în bonusuri la depunere, rotiri gratuite, turnee, și multe altele. Multe dintre acestea sunt cu termen limitat însă, așa că fii pe fază după ele ca să nu le ratezi.

Retrageri și depuneri

Metodele de tranzacționat sunt aspectul cel mai puțin dezvoltat la Casa Pariurilor. Pentru a depune bani în contul tău poți folosi ori cardul bancar Visa, Mastercard, sau Maestro, ori paysafecard – toate acestea vor necesita o depunere minimă de 20 RON. Există și opțiunea de a depune bani direct într-una din sutele de agenții Casa Pariurilor din țară, această metodă având și cea mai scăzută limită minimă de depunere – 10 RON.

Pentru a retrage bani, poți folosi aceleași metode ca și în cazul depunerilor. Singura diferență este că în loc de paysafecard acum ai transferul bancar. Sumele minime pe care le poți retrage sunt de 50 RON pentru card și transfer bancar, sau 10 RON pentru retragerea în agenție. Un lucru important de ținut minte este că pentru a putea retrage bani printr-o metodă, trebuie să o fi folosit în prealabil la depunere.

Mobil

Funcționalitatea pe mobil este unul din cele mai atrăgătoare aspecte la Casa Pariurilor. Site-ul cazinoului online funcționează impecabil atât pe calculator cât și pe dispozitivele mobile. În plus, dacă ești genul de jucător care preferă aplicațiile dedicate, atunci poți folosi aplicația Casa Pariurilor indiferent dacă telefonul sau tableta ta funcționează pe bază de Android sau iOS. Poți să faci exact aceleași lucruri de pe mobil pe care le poți face și de pe desktop. Poți să te joci, să depui sau retragi bani, să accesezi bonusuri, și așa mai departe. Toate jocurile sunt disponibile în aplicație, așa că nu trebuie să îți faci griji că nu îți vei găsi preferatul în aplicație.

Servicii cu clienții

Nimănui nu îi place să dea peste dificultăți tehnice atunci când se distrează. Din fericire însă, echipa de asistență Casa Pariurilor este pe fază să te ajute. Îi poți contacta prin telefon, live chatul de pe site, sau prin Facebook Messenger zilnic în intervalul orar 10:00 – 22:00. Dacă ai nevoie de ajutor în afara intervalului orar, atunci le poți scrie un e-mail agenților, iar ei te vor contacta a doua zi pentru a remedia problema. Pe lângă acestea, Casa Pariurilor au întocmit o secție de întrebări frecvente unde vei putea găsi rezolvări pentru cele mai comune situații întâmpinate pe site.

Vizitează Casa Pariurilor Bonusuri

Prezentare Rapidă

Vizitează Casa Pariurilor Bonusuri
  • Bonus Fără Depozit: 100 RON
  • Bonus Bun Venit: 1.500 RON
Informații Generale
Număr Licență L1160652W000306
Numele Firmei Hattrick PSK d.o.o.
Live Casino
Jocuri Online
Descarcă Jocuri
Jocuri Gratis
# Jocuri 1.000+
Highrollers
Jocuri
Ruletă
Zaruri
Cărți
Slots
Video Poker
Blackjack
Poker
Mobil
Site Mobil
iPhone/iPad App
Android App
Plăți
Minimum 10 RON
Termen de Retragere 3 zile
Visa
MasterCard
Maestro
paysafecard
hipay
Skrill
NETELLER
SOFORT
Voucher
Transfer Bancar
PayPal
Bonusuri
Bonus Bun Venit 1.500 RON
Bonus Fără Depunere 100 RON
Bonus Depunere 333 rotiri gratuite
Bonus Aducere Prieteni 0 RON
Sistem Fidelitate
Servicii Client
Disponibilitate 24/7
Email
Telefon
Online Chat
Alte Tipuri de Jocuri
Pariuri Casa Pariurilor Pariuri
Poker