Home cazinou Extratereștrii aduc premii surpriză la Superbet

Extratereștrii aduc premii surpriză la Superbet

Extratereștrii aduc premii surpriză la Superbet

Se pare că este din nou sezonul invaziilor la Superbet. Două noi jocuri cu extratereștri au fost lăsate pentru tine pe siteul lor, dacă ești pregătit. Cu funcționalități super cool și moduri de joc noi, vei găsi în cadrul acestora tot ce ai nevoie ca să te poți apăra cum se cuvine de pericolele de pe alte planete. Și poți să stai relaxat, pentru că înainte să pleci la luptă cu bani reali, poți încerca jocurile și în modul demo. Iar pentru că Superbet vrea să te poți simți bine oriunde, ai ocazia să le joci de oriunde dorești, fie că preferi calculatorul, browserul telefonului sau aplicația dedicată pentru Android sau iPhone. Jocurile sunt aduse de iSoftBet, respectiv Slingo Originals, și au o dinamică amuzantă, care te va captiva.

Caracteristici tehnice esc online Joacă la Superbet
Hen Heist: Hold&Win Slingo Space Invaders
Producătorul jocurilor iSoftBet Slingo Originals
Linii câștigătoare 243 12
Volatilitate Medie Medie
RTP 96% 94,02%

Hen Heist: Hold&Win

Joc Hen Heist Noi ne-am distrat foarte tare jucându-ne Hen Heist, și credem că și tu o vei face. Este un joc foarte amuzant, cu personaje haioase cum ar fi găina cu grenade-ou sau porcul cu măr-bombă, care are loc în decorul unei ferme. Aici, niște OZNuri amenință liniștea animalelor așa că apar două tabere, cea a animalelor și cea a extratereștrilor. Scopul final? Protejarea respectiv răpirea ouălor de aur.

Cu un design de 5 role și 3 rânduri, jocul are 243 de linii câștigătoare. Pe lângă acestea, mai avem și funcții speciale unde amintim multiplicatorul Wild Barn, Wild Abduction, dar și cel mai important bonus, Hold&Winfinity. El se declanșează dacă strângi 5 sau mai multe simboluri scatter oriunde pe role. Cu un RTP de 96% și o volatilitate medie, te vei distra pe cinste și vei și câștiga premii care să te bucure.

Slingo Space Invaders

Joc Slingo Space Invaders Ești fan bingo? Îți plac și sloturile? Ești cumva și puțin nostalgic? Perfect. Atunci Slingo Space Invaders îți aduce exact ce ai nevoie în acest joc făcut după celebrul Slingo Originals din 1995. Clasicii extratereștri din jocurile retro trebuie învinși și de această dată, iar tu ești cel care va trebui să facă asta. Pe deasupra, îl poți juca inclusiv de pe telefon, indiferent de sistemul de operare.

Slingo Space Invaders are 12 linii și 11 niveluri. Trebuie să îți alegi suma pariată și să pornești apoi jocul. Urmează apoi 12 runde în care trebuie să marchezi cât mai multe linii cu putință. Ultima mână întotdeauna îți va acorda două linii și va declanșa jocul bonus. Cele 11 niveluri îți pot acorda un total de 9 premii. Primele două linii nu îți vor aduce nimic, în timp ce celelalte îți aduc Cash Coins și multiplicatoare. Sunt multe alte funcții speciale pe care le poți încerca dacă ești curios să le descoperi, așa că înarmează-te cu chef de joacă și nu mai sta pe gânduri.

Luptă în invazia promoțiilor doar la Superbet

Este clar. Superbet a reușit din nou să ne surprindă cu noile sale jocuri, desprinse parcă de pe altă planetă. Nu uita, dacă ești nou în rețeaua lor verifică mai întâi pagina de promoții și oferte ca să fii sigur că beneficiezi de cele mai noi bonusuri. Cu peste 1.000 de agenții fizice în toată țara, un cazinou online bine pus la punct și pariuri sportive de neratat, rețeaua Superbet te așteaptă să i te alături oricând dorești. Cât despre extratereștri, nu ne facem griji, știm că ai tu ac de cojocul lor.

Descoperă noile jocuri împreună cu Superbet
https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/2024/02/castig-hen-heist.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/2024/02/castig-hen-heist.png" width="300" height="174" alt="Extratereștrii aduc premii surpriză la Superbet">,<img loading="lazy" decoding="async" class="aligncenter size-medium wp-image-3222" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/2023/12/superbet-logo.svg" alt="esc online" width="200" height="74" />,<img loading="lazy" decoding="async" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/2024/02/hen-heist-300x153.png" alt="Joc Hen Heist" width="300" height="153" class="alignright size-medium wp-image-9385" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/2024/02/hen-heist-300x153.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/2024/02/hen-heist.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img loading="lazy" decoding="async" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/2024/02/slingo-space-invaders-300x178.png" alt="Joc Slingo Space Invaders" width="300" height="178" class="alignright size-medium wp-image-9386" />