Sari la conținut

Bingo Online

Bingo online jocuri

Ești pasionat de sport și vrei să joci mereu sau să fi chiar tu câștigătorul sportului tău preferat? Bingo îți poate oferi aceată șansă oricând dorești. Poți juca online orice sport dorești, iar suma de pariere tu o vei stabili. În fiecare săptămână sunt organizate noi turnee unde poți fi chiar tu câștigătorul unui jackpot fix.

Jocurile bingo pot fi jucate de pe desktopul tău sau de pe mobilul tău, oriunde te-ai afla. Dacă ai smartphone, nu trebuie să mai descarci aplicația, ci să intri pe site-ul nostrum și să joci direct online.

Joacă jocurile bingo online cu bani reali

În România, jocurile bingo pot fi jucate legal cu bani reali. Spre exemplu, Unibet este licențiat în România pentru jocurile sale de noroc din data de 01.09.2016. Pentru a te putea bucura de jocurile și câștigurile noastre, trebuie să te înregistrezi cu datele tale reale și să intri în competiție. După înregistrare te vei bucura de un pachet de bun venit, unde primești promoțiila turneele bingo sau bonusul de 250 RON pentru a putea paria. În cazul în care primul pariu este pierzător, Unibet îți returnează toată suma înapoi. Dacă vei juca de pe mobil, la momentul descărcării vei primi automat 50 RON. Intră în competiția jocurilor noastre și pariază când și cât dorești.

Unibet Bingo

În România, jocurile bingo au fost licențiate doar pentru Unibet. Aici poți juca și paria legal oricând dorești. Unibet pune la dispoziție o mulțime de jocuri bingo online. Fiecare joc are propriul său câștig și poate fi jucat de pe desktop sau de pe mobil. Spre exemplu, jocul „The Arena” are astăzi un fond de premiere de 400 RON, iar biletul de participare este de 4 RON. Sau jocul „All Stars” oferă un fond de câștig de 200 RON, iar biletul de participare este de 0.40 RON. Poți în fiecare zi să te bucuri de sportul tău preferat și să devi chiar tu câștigătorul nostru. Unibet organizează și jocurile 75 Ball Bingo și 90 Ball Bingo. Și pentru că la noi câștigurile merg din mână în mână, te poți bucura și de jocuri asemănătoare tip celor sloturi sau Keno, unde ai mii de premi. De fiecare dată organizăm și turnee, unde câștigurile sunt și mai mari, iar emoțile își fac simțite prezența.

Turneele bingo

Deși aceste turnee înainte nu au fost atât de cunoscute, astăzi din ce în ce mai mulți jucători își încearcă norocul. Pentru a te putea califica în turneele bingo, trebuie să joci mai întâi jocurile bingi, faza preliminară. Câștigători se vor califica automat cu un bilet adițional pentru runda următoare. Dacă ai reușit să treci cu success și de sfeturi și semifinale, felicitări ai ajuns la faza finală a jocurilor unde te vei lupta pentru premiul cel mare. Aceste turnee online au loc la anumite date și ore prestabilite. Trebuie să acorzi mare atenție fiecărui joc, deoarece anumite turnee vin cu propriul set de norme și reguli.

Jackpots

Am creat jocurile jackpots pentru a oferi jucătorilor câștiguri și mai mari și moment plăcute. Unibet oferă două tipuri de jocuri jackpot: jackpot-ul progresi și jackpot-ul fix.

Jackpot-ul progresiv

În momentul în care jucătorul a achiziționat un bilet, o parte din valoarea biletului merge către suma acumulată din Jackpot-ul progresiv. Cu cât veți juca și cumpăra bilete la jackpot progresiv, cu atât jackpot-ul va fi și mai mare. Toate biletele cumpărate din orice joc bingo sunt valabile pentru jackpot progresiv.

Pentru a câștiga o parte din jackpot, trebuie să strigați „Bingo” cu un număr cât mai redus de bilete extrase. Valoarea câștigului depinde îtotdeauna de miza pe care o pariezi, dar și de numărul de bilete cu care formați full-house-ul. Deci cu cât sunt mai puține bilete extrase și miza este mai mare, cu atât vei putea câștiga și mai mult din valoarea jackpot-ului. Valoarea mnimă de pariere este de 1€. De exemplu, în aceste jocuri sunt 75 de bile sau 75 bile variabile. Dacă au fost extrae 42 de bile, procentajul de câștig este de 75%. Alte jocuri au 90 de bile. Dacă au fost extrase 32 de bile procentajul de câștig este de 75%.

Jackpot-ul fix și crescător

Acese tipuri de jackpot pot fi jucate oricând, indiferent cât de des sunt câștigate. Pentru a câștiga trebuie să obtineți un număr de full-house, în numărul de bile specificat. Unele camera de joc pot avea și „jackpoturi comunitare”, adică un procentaj din jackpot va fi plătit jucătorilor care au declanșat jackpotul, iar restul sumei va fi direcționată către toți jucători care au cumpărat bilete la jocul de bingo câștigător. În cazul în care doi jucători au silmutan full-house, și respect criterile, atunci jackpot-ul va fi împărțit între câștigători.

Loialitate bingo

Unibet dorește să te răsplătească cu o loialitate pentru a te bucura. Cumpără bilete pentru a juca la mini-jocuri și crește-ți contuarul de loialitate. Dacă atingi un nou nivel, vei primi o rotire la roata norocoasă a loialității. Fiecare rotire înseamnă cu câștig, iar nivelurile mai mari îți aduc premii de câștig și mai mari. Poți câștiga premii în timp de vei cunoaște jucătorii din celelalte camera de joc și administratorii chat-urilor. Dacă în timpul jocurilor vei primi un număr 1TG sau 2TG până să câștigi, înseamnă că vei primi o parte din fondul adițional de premii. Dacă profiți de oferte de la bingo, vei putea câștiga și bilete gratuite pentru jocurile tale preferate.

Joacă bingo cu bani reali cu Unibet