Sari la conținut

Jocuri cu septari vechi

Primele maşini cu sloturi au apărut în secolul XIX în America. Acestea erau la prima vedere simple automatice, electronice sau mecanice. Acestea aveau doar 3 role de spin, care se roteau atunci când apăsai un buton sau trăgeai o manetă.

Încă foarte multe maşini din ziua de azi păstrază simbolic acea manetă din timpuri. Aceste maşini cu sloturi conţin un detector de validare a monezilor sau a hârtiilor de bani. Maşina îţi dădea în schimb momeni cu care să câştigi. Cu timpul acestea au fost modernizate şi aduse la sistemul de astăzi în întrega lume. Acestea reprezintă 70% din câştigurile din cazinouri. Maşinele de sloturi cuprindeau ca imagini fructe sau trei de 7 norocoşi.

Istoria maşinilor cu sloturi

Primul om care a introdus prima maşină cu sloturi a fost Charles Fey în 1877. Precursorii maşinelor de sloturi moderne au fost amercicanii Sittman şi Pitt din New York. Această maşină acelor doi americani conţinea 5 tambure cu 50 de feţe de cărţi, bazându-se pe jocul de poker.

Fiecare jucător introducea un nichel şi trăgeau de tradiţionala manetă. Imediat se învârteau rolele şi cărţile, jucătorii sperând să le pice o mână bună de poker. Mai târziu Charles Fey a creat o maşină simplă cu 3 role cu 5 simboluri fiecare dintre acestea. Primele simboluri au fost clopoţelul libertăţii, potcoavă, pica, diamante şi inima. A fost şi prima maşină care dadea primii bani în cenţi. În 1910 apare Operator Bell, maşina de sloturi cu fructe.

Mills Novelty Company a creat alte maşini de sloturi şi mai uşoare din lemn. Mai târziu vor face maşina să fie şi mai silenţioasă şi au adăugat o nouă versiune „double jackpot”, adică permitea să fie un câştig de două ori mai mare într-o serie rapidă de sloturi. Bally construieşte în 1963 prima maşină de sloturi electromecanică numită Money Honey. Acestă maşină putea accepta până la 500 de monede, fără ajutorul unui însoţitor. Maneta din partea dreaptă a devenit de acum un vestigiu, fiind înlocuită cu un buton. Această maşină a dat naştere altor jocuri slot video. După 1980 în cazinouri funcţionau maşinele slot video, proiectate pe baza unor microcipuri.

Cazinouri online de top din România în 2024

[top3 type=”casino”]

În 1996 apar şi jocuri slot video cu bonus, realizat de WMS Industries. Astăzi sunt disponibile jocurile cu sloturi şi pe site-uri de internet, oriunde în lume, chiar şi la noi în România. Maşinele sunt adaptate pentru orice model sau personaje. Sunt acordate diferite bonusuri şi poţi beneficia de mai multe role şi linii de câştig.

Super Fast Hot Hot

Acest joc de prestigiu îţi oferă şansa de a câştiga mii de premii în bani şi multe alte bonusuri. Jocul conţine sunetele din primele maşini de sloturi istorice. De asemenea, nu lipsesc nici fructele şi diamantele care fac ca decorur să fie şi mai atractiv. Dacă ai câştigat două simboluri diamante pe prima rolă, vei primi 2 runde gratuite în timpul cărora simbolurile wild şi diamond rămân fixe. Trei sau mai multe simboluri scatter, oriunde pe role, îţi acordă 10 runde gratuite. Dacă vei câştiga pe o linie 5 simboluri jackpot la miza mazimă de pariere, vei declanşa jackpot progresiv. Fiecare simbol are un număr de puncte, iar miza de pariere o poţi mări ori de câte ori doreşti. În acest joc ai până la 25 linii câştigătoare.

Joker Pro

Joker Pro este cel mai tradiţional joc din istoria jocurilor cu sloturi care conţine clopoţiei, trifoii şi şeptarii norocoşi, dar şi diamantele care aduc sute de RON. Unul sau mai multe simboluri scatter de pe rolele 2, 3 şi 4 activează Joker Pro Re-Spins. Pe parcursul jocului Joker Pro Re-Spins pe rolele 1 şi 5 apar doar simboluri wild. Pe rolele 2, 3 şi 4 apar simbolurile Hot Spot. Acest joc este oferit în parteneriat cu NetEnt. Dacă în timpul jocurilor Joker Pro Re-Spins apar unul sau mai multe simboluri wild vei primi alte jocuri Joker Pro Re-Spins şi se lipesc pe role până la finalul jocului Joker Pro Re-Spins. Dacă trei sau mai multe simboluri wild apar pe rolele hot spot win atunci valoarea mizei va fi de 1.000 ori mai mare şi Joker Pro Re-Spins se încheie. Fiecare simbol are punctajul său şi ai până la 10 linii câştigătoare. Vino şi câştigă cu Joker Pro.

Retro Reels Extreme Heat

Acest joc minunat aduce aminte de prima maşină de fier cu sloturi. Include, de asemenea, şi simbolurile tradiţionale precum cireşeşe, 7 norocos, simbolul BAR, clopoţelul şi multe altele. Fiecare simbol are anumite puncte şi se pot regăsi pe oricare din cele role. Dacă ai mai multe de 3 simboluri wild ai câştigat 10 rotiri gratuite. Câştigurile din rotirile gratuite vor fi dublate, astfel încât poţi câştiga peste 3.000 RON. Ai până la 15 linii câştigătoare. Vino în lumea lui Retro Reels şi vei observa că întradevăr câştigurile sunt pe măsură.