HomebonusuriElite Slots Bonusuri și Coduri Promoționale

Elite Slots Bonusuri și Coduri Promoționale

Elite Slots Bonusuri și Coduri Promoționale

Elite Slots este un operator de jocuri de noroc care activează pe piața românească din 2019. Ca și alți operatori, aceștia oferă atât jocuri de cazinou (sloturi, jocuri de masă virtuale sau live) cât și pariuri sportive (pre-meci sau live). Așadar pe site-ul lor vă puteți juca la păcănelele preferate și în același timp să plasezi pariuri pe cele mai tari meciuri și evenimente sportive ale momentului. Bonusurile sunt destul de bunicele în ciuda numărului lor redus, iar detaliile pentru fiecare bonus în parte sunt explicate pe paginile lor respective.
 

Bonusuri cazinou Elite Slots

Bonus de bun venit 100% până la 1.000 RON

Obține până la 1.000 RON sub formă de bonus pentru primele trei depuneri efectuate pe cazinou. Tot ce trebuie să faci este să depui minim 50 RON de fiecare dată, și Elite Slots te răsplătește.

Bonusuri pariuri Elite Slots

Bonus de bun venit până la 700 RON

Intră pe secția Sport de la Elite Slots și fa-ți prima depunere ca să începi să beneficiezi de oferta de bun venit. Primele patru depuneri îți pot aduce până la 700 RON sub formă de bonus, nu trebuie decât să depui minim 20 RON la fiecare pentru a primi bani extra cu care să plasezi pariuri.

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești:

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/elite-slots-logo.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/elite-slots-logo.png" width="300" height="174" alt="Elite Slots Bonusuri și Coduri Promoționale">