Sari la conținut

Elite Slots Bonusuri și Coduri Promoționale

Elite Slots este un operator de jocuri de noroc care activează pe piața românească din 2019. Ca și alți operatori, aceștia oferă atât jocuri de cazinou (sloturi, jocuri de masă virtuale sau live) cât și pariuri sportive (pre-meci sau live). Așadar pe site-ul lor vă puteți juca la păcănelele preferate și în același timp să plasezi pariuri pe cele mai tari meciuri și evenimente sportive ale momentului. Bonusurile sunt destul de bunicele în ciuda numărului lor redus, iar detaliile pentru fiecare bonus în parte sunt explicate pe paginile lor respective.

Bonusuri cazinou

Bonus de Bun-Venit până la 2.500 RON și încă 500 de Rotiri Gratuite

La fiecare dintre primele tale 4 depuneri primești bonusuri, iar cumulat poți câștiga până la 2.500 RON și încă 500 de rotiri gratuite.

Sunt nou și vreau bonus

Bonus de Loialitate Până la 600 RON

Depune minim 50 RON și beneficiezi de până la 500 RON bonus.

Sunt loial Elite Slots

Bonusuri pariuri

Bonus de Bun-Venit până la 900 RON și încă 100 RON Freebet și încă 25 Rotiri Gratuite

La fiecare dintre primele tale 3 depuneri primești bonusuri, iar cumulat poți câștiga până la 900 RON și încă 100 RON freebet, plus încă 25 de rotiri gratuite.

Pariez pentru prima oara

Câștigător la Două Goluri

Dacă echipa pe care ai pariat ajunge la o diferență de două goluri de echipa adversă, ești câștigător.

Du-mă la ofertă

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: