Sari la conținut

PublicWin Bonusuri și Coduri Promoționale

PublicWin

Vrei să te distrezi de minune și să-ți încerci șansele la pariuri sportive și jocuri de cazinou online? PublicWin are o mulțime de opțiuni de pariuri și jocuri ce te vor menține captivat și îți aduc șanse numeroase de câștig. Această casă de pariuri licențiată este deținută de o companie din Malta, având o platformă ușor navigabilă și bine organizată, cu piețe diverse, mai ales la sporturile populare precum fotbalul, handbalul, tenisul sau baschetul. Valoarea totală a bonusurilor care pot fi câștigate la această casă de pariuri online este de 1.150 RON, care reprezintă suma totală a bonusurilor oferite. Noii veniți sunt premiați cu un bonus generos de bun venit de 100% din suma depusă inițial. De asemenea, să nu uităm de bonusul de fidelitate, care se acordă într-o anumită limită de ziua ta de naștere, celui mai activ jucător dintr-o anumită lună, de sărbători legale ș.a.m.d.

Bonusuri pariuri PublicWin

100% bonus dacă deschizi cont și depui minim 10 RON

Deschide un cont și primești un bonus generos de bun venit de 100% din suma depusă, în limita a maxim 500 RON, dacă depui minim 10 RON și bifezi “Accept bonus” pentru prima dată la PublicWin.

Bonus de 50% dacă depui în timpul zilei

Fă o depunere în timpul zilei și vei beneficia de 50% bonus, până în 300 RON dacă aceasta este prima ta depunere din ziua respectivă la PublicWin.

Premiu de 500 RON dacă ești jucător fidel

Joacă și primești un bonus de maxim 500 RON de ziua ta, dacă ești cel mai activ jucător al lunii sau în sărbătorile legale și ai un cont verificat deschis la PublicWin.

Beneficiezi de cote mărite la pariurile cu șansă dublă

Pariază și poți să beneficiezi de cote mărite dacă joci la pariurile cu șansă dublă, în special dacă una din echipe reprezintă favorita sigură la PublicWin.