Sari la conținut

CashPot Bonusuri și Coduri Promoționale

CashPot este un cazinou online care operează pe piața românească din 2021. Deși este mai nou-venit decât alții dintre competitorii săi, s-a remarcat în scurt timp prin oferta foarte bogată de jocuri și promoții de care dispune. Cazinoul online CashPot vine cu una dintre cele mai vaste selecții de bonusuri disponibile printre toți operatorii de jocuri de noroc online. Puteți beneficia de una din cele mai mari oferte de bun venit sau de sumedenia de bonusuri ce constau în rotiri gratuite pe jocurile găzduite de site. De asemenea, sunt organizate periodic turnee cu premii zilnice sau jackpoturi ce pot fi câștigate de oricare dintre utilizatori.

Bonusuri cazinou CashPot

Bonus de 100% în limita a 3.000 RON plus 777 rotiri gratuite

Înregistrează-te acum pe CashPot pentru a putea beneficia de una din cele mai mari oferte de bun venit disponibile pe piață. Primele patru depuneri îți aduc bonusuri de 100% pentru banii depuși plus rotiri gratuite pe multiple jocuri, iar ultima depunere îți aduce 175 de rotiri gratuite pe Shining Crown.

77 de rotiri gratuite pentru validarea contului

Validează-ți datele personale pe cont și vei fi răsplătit cu 77 de rotiri gratuite pe jocul Shining Crown fără a fi necesară nicio depunere. Tot ce trebuie să faci este să iți trimiți copia actului de identitate și după ce va fi procesată de tehnicienii CashPot vei fi răsplătit instant cu rotirile gratuite.

Weekend-uri distractive cu rotiri gratuite

Activează în fiecare zi de sâmbăta și duminică oferta Fruit Battle atunci când depui 100 RON în cont pentru a beneficia de 25 de rotiri gratuite la jocul Fruit Party sau Fruit Party 2, numai la CashPot.

Pariuri gratuite la jocul Aviator

Revendică pariurile gratuite la inovatorul joc Aviator disponibil pe CashPot și începe să iți multiplici câștigurile. Tot ce trebuie să faci este să depui minim 100 RON în cont de luni până vineri și poți să treci la joacă.

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: