Sari la conținut

Superbet te poftește la jocuri cu fructe și legume

Superbet te poftește la jocuri cu fructe și legume

Sănătatea este, cu siguranță, un aspect al vieții care nu trebuie neglijat. Pentru a avea o sănătate de invidiat, este important să consumăm regulat fructe și legume, după spusele specialiștilor. Cu aceste două categorii mergem și noi mai departe, având în vedere că Superbet îți aduce jocuri noi din această tematică. Nu știm cât de sănătoase sunt, dar sunt șanse mari să te amuze și bine dispună, iar aceste lucruri sunt și ele importante în viețile noastre. Jocurile de astăzi sunt aduse de Print Studios, și de Pate Play, tematica lor figurând un regat al cartofilor, sau fructe pline de surprize bănești. Le poți încerca în modul demo sau direct pe bani reali, dacă vrei să vezi care ți-e norocul. Nici dulci nu știm dacă sunt, așa că am zis mai bine să vedem ce putem să aflăm despre cele două sloturi.

Caracteristici tehnice esc online Joacă la Superbet
Royal Potato 2 Fruit Boom 10
Producătorul jocurilor Print Studio Pate Play
Linii câștigătoare 30 10
Volatilitate Mare Mică
RTP 96,26% 95,97%

Royal Potato 2

Joc Royal Potato 2O tematică neobișnuită, asta este clar. Și nu neapărat pentru că elementul principal este cartoful, ci pentru că vorbim despre o adevărată casă regală a cartofilor. Ce vom găsi aici? Personaje de curte, în reprezentări portretistice cu cartofi. Jocul are o tablă de 5×4 cu 30 de linii de plată, și include elemente speciale cum ar fi simboluri wild și scatter, care îți vor crește câștigurile, ca lujerii de cartofi.
O funcționalitate unică celor de la Print Studios este SuperSpinners, adică un multiplicator aflat între role care dacă este străbătut de o linie de plată – multiplică respectivul câștig cu numărul indicat.Grafica este clară și haioasă, cartofiorii drăgălași fiind amuzanți și distrându-te cu animațiile lor. RTPul este de aproximativ 96,26%, iar volatilitatea mare, cele două valori echilibrându-se reciproc și traducându-se în premii mai mari, și puțin mai rare.

Fruit Boom 10

Joc Dynamite Splash 10Cred că toți avem un fruct preferat, însă jocul ăsta s-ar putea să te facă să preferi mult mai multe fructe! Pentru ca în Fruit Boom 10, poți să îți multiplici câștigurile de zeci de ori, dacă ai norocul să nimerești fructele care trebuie, pe una din cele 10 linii de plată. Iar șansele tale nu sunt deloc puține, având în vedere că volatilitatea jocului este destul de mică, iar RTPul este 95,97%.
Grafica nu este foarte bogată, dar este suficientă, iar pe parcursul jocului te vor însoți patru doamne, fiecare în câte o rochie de culoare diferită: mov, verde, albastru și roșu. Ele reprezintă jackpoturile acestui joc, doamna în roșu având cel mai mare jackpot. Pe lângă ele, ai șanse mari să îți crești câștigurile cu bonusul misterios EXTRA CASH, așa că pune mâna și stoarce fructele astea de tot ce au mai bun.

Poftiți la masa Superbet alături de sloturile haioase

Este deja știut printre cunoscătorii jocurilor de noroc faptul că Superbet se află în topul preferințelor tuturor. Tocmai de aceea, prin jocurile de astăzi, și nu numai, el dovedește din nou interesul acordat acestui domeniu, și profesionalismul muncii lor. Ai șansa să accesezi cele mai tari bonusuri și oferte din meniul special al siteului lor, și nu uita că poți să te joci sloturile preferate și în aplicația mobilă!

Descoperă noile jocuri împreună cu Superbet

Cazinouri online de top din România în 2024

Casino
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Jocuri: 1.300+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Jocuri: 800+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% Până La 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite CASH
 • Bonus Fără Depunere:
 • # Jocuri: 1.200+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% Bonus Până La 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *