HomebonusuriMagicJackpot Bonusuri și Coduri Promoționale

MagicJackpot Bonusuri și Coduri Promoționale

MagicJackpot Bonusuri și Coduri Promoționale

MagicJackpot este un site intrat pe piața românească de jocuri de noroc online în 2021 care oferă o selecție bogată de jocuri de noroc slot și de masă. Acesta face parte din familia Superbet, iar acest lucru se reflectă în paleta de culori folosită pe site – clasicul roșu și alb al fratelui său mai mare. Printre tipurile de bonus oferite de acest operator se numără bonusul de bun venit extrem de atrăgător, precum și oferte periodice de rotiri gratuite pentru diversele jocuri disponibile pe site sau premiile câștigate prin Wheel of Magic – jocul unic al celor de la MagicJackpot ce iți poate aduce premii o dată pe zi. În plus, fii pe faza pentru că cei de la MagicJackpot oferă periodic promoții ce constau în rotiri gratuite sau bonusuri la depunere așa că trebuie să fiii activ ca să afli și să profiți de ele.

Bonusuri cazinou MagicJackpot

Bonus de bun venit 100% până la 900 RON

Obține un bonus de 100% în limita a 900 RON plus 100 de rotiri gratuite la jocul Book of Dead numai pe MagicJackpot. Tot ce trebuie să faci este să depui minim 50 RON în cont și vei primi ca bonus încă o dată suma depusă în limita a 900 RON și cele 100 de rotiri gratuite. În plus, la a doua depunere primești 50% din suma depusă în limita a 600 RON și încă 500 de rotiri gratuite pe Book of Dead după ce iți validezi datele contului.

Dublează-ți prima depunere

Bonusuri și premii zilnice cu Wheel of Magic

Învârte roata norocului pentru câștiguri spectaculoase. Numai la MagicJackpot ai Wheel of Magic care poate fi învârtită o dată pe zi și iți poate aduce până la 1.500 RON sub formă de bonus plus sute de rotiri gratuite sau premiul cel mare – 50.000 RON MagicJackpot pe care îi poți cheltui cum vrei. Tot ce trebuie să faci este să efectuezi o depunere de minim 50 RON în cont și apoi poți începe să învârți roata în fiecare zi pentru a iți mări șansele de a câștiga premiul cel mare.

Învârte roata și revendică-ți premiul

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești:

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/magicjackpot-logo.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/magicjackpot-logo.png" width="300" height="174" alt="MagicJackpot Bonusuri și Coduri Promoționale">