Sari la conținut

MagicJackpot Bonusuri și Coduri Promoționale

MagicJackpot este un site intrat pe piața românească de jocuri de noroc online în 2021 care oferă o selecție bogată de jocuri de noroc slot și de masă. Acesta face parte din familia Superbet, iar acest lucru se reflectă în paleta de culori folosită pe site – clasicul roșu și alb al fratelui său mai mare. Printre tipurile de bonus oferite de acest operator se numără bonusul de bun venit extrem de atrăgător, precum și oferte periodice de rotiri gratuite pentru diversele jocuri disponibile pe site sau premiile câștigate prin Wheel of Magic – jocul unic al celor de la MagicJackpot ce iți poate aduce premii o dată pe zi. În plus, fii pe faza pentru că cei de la MagicJackpot oferă periodic promoții ce constau în rotiri gratuite sau bonusuri la depunere așa că trebuie să fiii activ ca să afli și să profiți de ele.

Bonusuri cazinou

Primele 3 Depuneri Aduc Bonus de 240% Până la 2.400 RON și 400 de Rotiri Gratuite

La primele 3 depuneri ai 100%, respectiv 80% și 60% bonus, cumulând 2.400 RON și câte minim 100 de rotiri gratuite de care să te bucuri.

Înregistrează-te și primește bonusul

Bonus la Verificarea Contului

La verificarea contului primești încă 200 de rotiri gratuite.

Verifică-ți contul

Recompense de Ziua Ta

E ziua ta? Nu uita să îți verifici contul pentru surprizele exclusive pe care le poți primi cu această ocazie specială.

E ziua mea

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: