Sari la conținut

RedSevens Bonusuri și Coduri Promoționale

RedSevens logo

RedSevens este un site care oferă o gamă de peste 400 de jocuri de sloturi, cât și pariuri sportive, fiind licențiat de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, cu o platformă ușor navigabilă, bine structurată și sigură. Acest operator își întâmpină noii jucători cu două bonusuri destul de atractive, suma maximă care poate fi câștigată prin intermediul acestora fiind de 2.000 RON. Pentru a profita de ele, este necesar să-ți deschizi un cont pe acest site, să efectuezi prima depunere și să-ți validezi contul. Aceste bonusuri sunt disponibile numai pentru secțiunea de sloturi, și pot fi acordate doar o singură dată pentru fiecare jucător. Momentan, site-ul nu oferă alte tipuri de bonusuri sau promoții, care sunt aceleași și de pe telefonul mobil. RedSevens nu oferă în prezent bonusuri de loialitate, nici cele pentru secțiunea de pariuri sportive.

Bonusuri Cazinou RedSevens

100% din suma depusă dacă deschizi un cont

Deschide un cont și îți dublezi suma dacă efectuezi prima depunere de minim 50 RON, în limita a 900 RON, și joci la sloturi pe RedSevens.

150% bonus dacă îți validezi contul nou

Deschide-ți un cont, depune minim 50 RON, în limita a 734 RON, și poți profita de 150% bonus dacă iți validezi contul și joci la sloturi la RedSevens.

Cazinouri online de top din România în 2024

[top3 type=”casino”]

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: