Sari la conținut

Pariuri Cupa Africii

Pariuri Cupa Africii

Cupa Națiunilor Africane (CAN), sau, pe scurt, Cupa Africii, este una dintre cele mai efervescente competiții internaționale de fotbal, cu o creștere rapidă în popularitate în ultimii ani. Turneul a luat naștere în 1957, și de atunci s-au schimbat foarte multe lucruri. De la runde de calificare la creșterea exponențială a numărului echipelor participante, astăzi CAN reprezintă un campionat prestigios al cărei campion este asigurat de prezența în Cupa Confederațiilor.

La fel ca în alte competiții, casele de pariuri au o ofertă bună, cu câteva predicții de lucru ale turneului african.

CAN 2023

În ciuda numirii ediției prin anul 2023, CAN a fost amânată pentru începutul anului 2024, în ianuarie și februarie, din cauza condițiilor meteorologice din Coasta de Fildeș, țara gazdă a ediției. Ca în ediția de anul trecut, ccâștigată de Senegal, CAN 2023 cuprinde 24 de echipe, iar unele dintre echipele de pe locul 3 pot avansa în runda celor 16.

Grupe Cupa Africii 2023

Coasta de Fildeș a câștigat, până în prezent, de 2 ori, Cupa Africii, în 1992 și în 2015, și are factorul de a juca acasă, dar este încă departe de a fi una dintre candidatele preferate la marele titlu. Această grupă include, de exemplu, Egipt, Senegal și Camerun, care în general joacă bine în cadrul CAN, dar este important să subliniem și participarea Marocului, care a ajuns până în semifinala Cupei Mondiale 2022, după ce a eliminat atât Spania cât și Portugalia. Recordul victoriilor este deținut de Egipt, cu 7 titluri.

Pariuri la Cupa Africii

De fiecare dată când are loc, CAN reușește să se mențină printre cele mai bune competiții în care poți investi. Pe lângă faptul că poți vota cine va fi marele campion sau drumul parcurs de una dintre echipe, cea mai comună predicție rămâne 1×2. Cu toate acestea, ofertele disponibile în casele de pariuri online merge mult mai departe și includ inclusiv scorul exact sau cu handicap, echipa care înscrie prima, numărul total de goluri pe echipă, și multe altele.

Un alt aspect extrem de pozitiv al pariurilor online este varianta de pariu live, care deblochează anumite opțiuni interesante cum ar fi echipa sau jucătorul care va înscrie următorul gol, de exemplu. De asemenea, datele statistice oferte de către siteuri te vor informa în legătură cu forma echipelor, dar și cu alte informații care să te ajute să faci predicții cât mai precise.

Înainte sa pariezi în cadrul CAN, îți amintim importanța verificării legalității operatorului ales. Printre operatorii consacrați și de încredere, se numără și:

Unibet
Bonus de Bun-Venit:
100% până la 300 RON

# Sporturi: 35+

Bonusuri Vizitează Unibet

Betano
Bonus de Bun-Venit:
100% până la 400 RON

# Sporturi: 30+

Bonusuri Vizitează winmasters

Betano
Bonus de Bun-Venit:
100%

# Sporturi: 25

Bonusuri Vizitează Betano