Sari la conținut

Sfaturi pentru pariurile pe fotbal

Sfaturi pentru pariurile pe fotbal

Fotbalul este cel mai popular sport din lume, fiecare meci având potențial imens pentru divertisment. Să-ți urmărești echipa cum evoluează în fiecare meci și progresează în clasament te va ține cu sufletul la gură de-a lungul sezonului. Dar ce te faci atunci când echipa pe care o susții nu joacă în săptămâna aceea, sau deja și-a jucat meciul și nu ai răbdare până la următorul? O posibilă soluție o reprezintă pariurile sportive, acestea oferindu-ți oportunitatea de a deveni susținător temporar al echipei sau echipelor pe care pariezi.

Indiferent ce tip de bilet alegi să plasezi, pariurile sportive îți vor aduce garantat suspans. Și cine știe, poate găsești o nouă echipă de susținut pe termen lung în felul acesta. Este valabil și inversul medaliei, însă. Pariurile sportive pot aduce o doză de suspans meciurilor care de altfel ar fi fost plictisitoare, cum tind să fie meciurile echipelor hiperdefensive. Până la urmă, indiferent de motivul pentru care pariezi, este important să nu pariezi niciodată mai mult decât îți permiți. Pariurile sportive reprezintă un mod excelent de a te distra, nu o metodă de a te îmbogăți.

Cum să-ți crești șansele de câștig

Sigur, suspansul pe care ți-l aduce un pariu este o experiență foarte distractivă. Distracția aceasta începe să piară destul de repede atunci când tot ce faci este să pierzi, însă. Este o idee bună așadar să îți alegi cu grijă evenimentele pe care le plasezi pe biletele tale. Sunt mai mulți factori de care trebuie să ții cont atunci când vrei să plasezi un pariu: forma recentă a echipelor, jucători accidentați sau absenți, sau alte statistici relevante.

De exemplu, dacă găsești o echipă care obține un număr ridicat de cornere în majoritatea meciurilor, e o idee bună să te uiți și la media cornerelor cedate de adversara sa viitoare. Pe lângă asta, e util să consideri și stilul de joc pe care îl vor adopta cele două echipe în meciul ce urmează. O echipă ce va utiliza o linie defensivă joasă și îngustă va ceda mai multe cornere decât una care încearcă să-și forțeze adversarul în ofsaid.

O altă statistică foarte relevantă de cercetat este cât de puternică este o echipă atunci când joacă în deplasare sau acasă. Cu siguranță ai auzit și tu despre stadioanele din jurul lumii care sunt considerate adevărate fortărețe. S-ar putea să vezi uneori meciuri dintre o echipă aflată în apropierea clasamentului și una mai codașă. Să consideri că va fi o victorie ușoară fără să iei în considerare detaliile mai fine este o greșeală majoră. S-ar putea ca stilul de joc al echipei mai prost-clasate să fie dificil de contracarat de către adversară. De exemplu, o echipă care se bazează pe contraatacuri rapide se va chinui să găsească oportunități împotriva uneia care adoptă un stil de joc conservator. Trebuie să cercetezi cât de adaptabile sunt echipele respective atunci când nu se pot baza pe formația sau stilul de joc pe care le utilizează în mod normal.

Cum să îți maximizezi câștigurile

Indiferent pe care echipă sau meci alegi să pariezi, poți fi sigur că acesta este disponibil la mai multe case de pariuri online. Fiecare dintre acestea va avea cote diferite pentru fiecare eveniment, așa că merită să cercetezi bine piața ca să vezi unde e mai profitabil să îți plasezi pariul. Pe lângă asta, fiecare casă de pariuri va avea propriile ei bonusuri și oferte promoționale de care poți să te folosești pentru a-ți crește câștigurile. Un pariu gratuit poate foarte ușor să îți lanseze cu succes campania de pariuri, oferindu-ți o bază solidă de pe care să îți plasezi ponturile viitoare. Important este să fii pe fază după oportunitățile pe care ți le oferă multitudinea de operatori de jocuri de noroc disponibili în România. În continuare ți-am pregătit o scurtă prezentare pentru câteva dintre cele mai bune case de pariuri, ca să-ți faci o idee mai bună despre avantajele fiecăreia.

UnibetUnibet logo

Unibet este unul dintre liderii pe piața de pariuri sportive la nivel mondial, iar acest fapt se poate vedea în calitatea serviciilor oferite pe site-ul lor. Secția lor de pariuri sportive cuprinde o sumedenie de sporturi, iar tot aici vei găsi și toate ligile majore de fotbal plus o foarte bună parte din cele minore. Nu putem să nu vorbim și despre oferta lor de bonusuri și promoții, ce cuprinde atât un bonus generos de bun venit de până la 300 RON plus 150 de runde gratuite pe cazinou la jocul Burning Hot. Pe lângă asta, mai poți beneficia periodic și de oferte ce constau în pariuri gratuite, bonusuri la depunere, și altele.

Superbet

Superbet este una dintre cele mai populare case de pariuri fizice, cu peste 1.500 de agenții pe teritoriul României. Nu e de mirare astfel că site-ul lor de pariuri sportive se ridică la nivelul renumelui pe care și l-a creat printre casele de pariuri. Poți să pariezi pe cele mai tari ligi și competiții de fotbal din lume, iar ligile inferioare sau mai puțin populare sunt și ele disponibile. Bonusurile și promoțiile sunt și ele unul din punctele forte ale lui Superbet, cu un bonus de bun venit excelent de până la 500 RON fiind primul care te întâmpină. Roata Norocului Superbet are și ea șansa să-ți aducă în fiecare zi un nou premiu ce constă în pariuri și rotiri gratuite, bonusuri pentru pariuri sau cazinou, sau chiar marele Jackpot de 50.000 RON.

NetBetNetBet logo

Una dintre cele mai vechi case de pariuri online din lume, și totodată una dintre cele mai bune, NetBet este lider pe piața jocurilor de noroc în România. Nu ai cum să nu fii mulțumit de selecția lor în materie de pariuri pe fotbal, iar bonusurile și ofertele sunt și ele foarte bune. Oferta de bun venit îți garantează primul tău pariu în limita a 500 RON, iar NetBet pune la dispoziție utilizatorilor săi în mod periodic bonusuri ce constau în pariuri gratuite, bonusuri la depunere, turnee, și altele.

unibet
Bonus de Bun-Venit:
100% până la 300 RON

# Sporturi: 35+

Bonusuri Vizitează Unibet
Superbet
Bonus de Bun-Venit:
500 RON

# Sporturi: 25+

Bonusuri Vizitează Superbet
NetBet
Bonus de Bun-Venit:
500 RON

# Sporturi: 30+

Bonusuri Vizitează NetBet