Sari la conținut

Maxbet Bonusuri și Coduri Promoționale

Maxbet logo

La Maxbet are un sortiment vast de pariuri sportive și dispune de un cazinou virtual pe măsură. Efortul și timpul necesar pentru a crea un sistem de promoții și bonusuri a fost depus de staff, oferindu-ți in acest fel numeroase oportunități de a câștiga extra-uri. Maxbet îți va dubla suma primei depuneri pentru a-ți ura un bun venit. La pariuri, ai parte de promoții acumulatoare care îți măresc câștigul. In cazinou poți beneficia de rotiri gratuite și poți strânge puncte de loialitate in sistemul high rollers. Să vedem in detaliu ce ne poate oferi acest site versatil. Poți fii sută la sută sigur că vei fii tratat corect și că ți-se vor oferii servicii pe măsură, acest site fiind licențiat de către ONJN.


Bonusuri pariuri Maxbet

Până la 900 RON bonus de bun venit

După finalizarea procesului de înregistrare poți beneficia de un bonus generos de bun venit. Tot ce trebuie să faci este să depui o sumă de cel puțin30 RON, și Maxbet îți va dubla suma de depunere ajungând in acest fel pânăla 900 RON.

Ridică-ți pachetul de bun venit

Mărește-ți câștigurile la Maxbet

Plasează un acumulator pre – match cu cel puțin trei evenimente, fiecare având o cotă de minim 1.25. Dacă pariul va fi unul câștigător Maxbet îți va acorda un bonus care, în funcție de numărul pariurilor, poate ajunge și la 100%

Vreau sa câștig mai mult

Recomanda un prieten și câștigă 100 RON

La fiecare prieten care își deschide cont pe site-ul Maxbet, vei primi un bonus de 100 RON pentru a paria!

Recomandă un prieten

Bonusuri cazinou Maxbet

Pana la 1200 RON pentru cazinoul Maxbet la prima depunere

Cu acest bonus beneficiezi de un bonus de 100% la prima depunere pe Maxbet. Această sumă este rezervată doar pentru cazinou și poate ajunge la 1200 RON. Tot ce trebuie sa faci este sa te înregistrezi și sa faci o depunere de cel puțin 40 RON

Vreau sa beneficiez de această promoție

Marți este ziua rotarilor gratuite

vei primi 20 de Jocuri Gratuite de fiecare dată când faci o depunere Marți, de 40 RON sau mai mult. Te poți bucura de această promoţie de maxim 3 ori în fiecare Marți, un maxim de 60 de Jocuri Gratuite pe săptămână!

Depune acum și primește rotiri gratis

300 RON pentru fiecare prieten recomandat de tine

Aduci cel mult 4 prieteni pe Maxbet, și câștigi 300 RON la fiecare prieten in parte.

Vreau să recomand pe cineva

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: