Sari la conținut

eFortuna Bonusuri și Coduri Promoționale

eFortuna

eFortuna îți oferă, ca și în agențiile lor, oportunitatea de a plasa pariuri la evenimente sportive. Ai de asemenea șansa de a juca la peste 200 de jocuri de cazinou. Ca sa îți ureze bun venit, eFortuna îți oferă un pachet generos de bun venit, care îți poate aduce un bonus considerabil. Cele mai importante competiții, precum Liga 1, au de asemenea promoțiile lor regulate care sunt schimbate frecvent, în așa fel ca tu să beneficiezi cât mai des de ele. Există inclusiv opțiunea Free Bet, cu care poți paria fără risc la anumite partide sau sub anumite condiții. eFortuna îți oferăși multe bonusuri în cazinoul virtual și poți beneficia de rotiri gratuite sau de bonusuri la depuneri.

Bonusuri casino

Bonus de Bun-Venit 1.200 de Rotiri Gratuite

Primești 1.200 de rotiri gratuite în total la înregistrarea pe eFortuna. Trebuie să depui minim 50 RON, și ai bonus 300 de rotiri gratuite după verificarea contului, și încă 300 de rotiri gratuite la fiecare dintre următoarele 3 depuneri.

Înscrie-te și ia bonusul

Bonusuri pariuri

100% Până la 500 RON Bonus de Bun Venit

Primești 100% până la 500 RON la categoria sport pentru primele tale depuneri.

Colectează-ți pachetul de bun venit

Bonus Sport 50 RON + 150 RON

La înregistrare primești bonus 50 RON, și încă 150 de RON la primele 3 depuneri.

Beneficiază acum de acest bonus

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești: