HomepariuriPariuri Şah

Pariuri Şah

Pariuri Şah

Şahul este unul dintre cele mai vechi jocuri din lume. Acesta este considerat jocul minţii, unde fiecare îşi arată talentale sale. Cei mai buni jucători au fost consideraţi Bobby Fisher şi Boris Spassky în 1972. Acum cei mai mari maieştri al acestui joc este tânărul Magnus Carlsen, Gari Kasparov, Levon Aronian şi mulţi alţii. De fiecare dată sunt organizate noi oferte pentru fiecare campionat de şah. Fiecare jucător are o anumită cotă. Fiecare pariu îl puteţi plasa de pe calculator sau de pe mobilul tău direct de acasă. Puteţi folosi şi bonusul de înregistrare sau de la depunrea banilor reali în cont, pentru plasarea unui pariu. De asemenea, puteţi paria şi live chiar în timpul meciului. Tot ceea ce trebuie să faci este să urmăreşti cu atenţie orice meci care va fi jucat şi fi cu o mişcare înaintea jucătorilor. Cu cât ne concetrăm mai mult asupra jocului, cu atât şansele noastre de câştig cresc.

Turnee

În fiecare an sunt organizate turnee de şah. Unul dintre cel mai cunoscut turnament de şah este Tata Steel Chess Tournament, organizat în Olanda, unde participă cei mai mari masteri al acestui joc. Anul acesta primul loc l-a obţinut Wesley So din S.U.A. Grenke Chess Classic este un alt turneu de şah unde maieştri se bat pentru obţinerea celui mai privigeliat loc. Câştigătorul acestui campionat a fost armenianul Levon Aronian. Sinquefield fiind la cea de a 5 organizare găzduieşte la fel cei mai buni jucători actuali ai şahului. Anul acest locul întâi a fost ocupat de francezul Maxime Vachier-Lagrave cu 13 puncte. Astfel de campionate mondiale locale sunt încă foarte multe. Însă nu uitaţi că în lumea şahului pot apărea mereu noi personalităţi inteligente care pot înfrânge maeştri actuali. Astfel de surprize le-au făcut Bobby Fisher în S.U.A la începutul anilor ‘50.

Pentru fiecare campionat, Unibet şi Sportingbet organizează noi oferte cu cote diferite. Sau pentru campionate de anul viitor poţi paria de acum cine va putea câştiga turneul mondial. Uneori sunt organizate campionate blizz pe o durată de 5 minute sau 3 minute. Astfel dacă urmăreşti rapid meciul, vei avea şanse încă din primul minut să presupui cine va câştiga meciul, iar câştigul este de partea ta. Şahul cere mere mişcare şi atenţie. Astfel de cerinţe va cere şi pariul tău, iar câştigul va fi de partea ta.

Case de pariuri de top online din România în 2023

Case de pariuri online de top din România în 2023

Casă de Pariuri
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Sporturi: 35+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 300 RON + 150 de rotiri gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 75 RON
 • # Sporturi: 30+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 101% până la 505 RON
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
3
 • # Sporturi: 25
 • Număr Licență: L1170664W000663
 • Bonus de Bun Venit: 100%
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Diferite pariuri şi strategii

Aşa cum am menţionat mai sus puteţi paria de fiecare dată pentru fiecare meci sau campionat în parte. Puteţi alege cine credeţi că va fi câştigătorul turneului sau a anului. Există diverse posibilităţi de pariere. Una dintre acestea este pariul pe numărul de mişcări. În cazul în care există mai mulţi câştigători ai jocurilor de şah cu aceleaşi număr de puncte, pariul va fi câştigat în funcţie de cine va fi ales ca câştigător de federaţia de organizare. Pariul poate fi plasat şi în funcţie de echipa care se află în retrogradare la sfârşitul sezonului.
Cel mai recomandat este să urmăriţi fiecare campionat mondial sau local şi să urmăriţi fiecare jucător câte puncte sau competiţii le-a câştigat.

Unibet

UnibetLa Unibet aveţi de fiecare dată cele mai noi ofete de pariuri pentru campionatele de şah. Poţi paria pentru cei mai buni masteri ai acestui sport sau pentru fiecare turneu în parte. Cotele diferă de la jucător la altul, în funcţie de evoluţia sa. Puteţi paria direct cu bani reali sau cu banii bonus primiţi la înregistrare de până în 800 RON. Aceste pariuri pot fi accesibile de pe mobil sau calculator, direct de acasă de la tine. Se poate descărca gratuit şi aplicaţia mobilă, unde vei fi mereu la curent cu cele mai noi meciuri sau rezultate.

Sportingbet

Sportingbet logoPariurile de şah pot fi plasate ori de câte ori sunt organizate noi competiţii locale sau mondiale. Fiecare jucător are o cotă în funcţie de modul cum a jucat fiecare meci anterior. Poţi plasa pariuri şi în funcţie de numărul de mişcări sau ce echipă se află în retrogradare. Depune bani reali în contul tău de jucător şi plasează pentru jucătorul tău favorit precum Magnus Carlen, Wesley So sau Sergey Karjakin. Sau poţi paria şi cu banii bonus de 200 RON. Pentru a uşura munca fiecăruia, pariul se poate aplica şi de pe mobil sau calculator, oricând doreşti. Aplicaţia mobilă poate fi descărtată gratuit pe de internet şi veţi putea urmări live fiecare meci în parte sau să primiţi notificări pentru pariurile plasate. Nu mai sta şi pariază jucătorul tău favorit. Această aplicaţie este pentru telefoanele tip Android.

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/chess-bonus.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/chess-bonus.jpg" width="300" height="217" alt="Pariuri Şah">,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/chess-pariuri.jpg" alt="" width="800" height="310" class="aligncenter size-full wp-image-2515" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/chess-pariuri.jpg 800w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/chess-pariuri-300x116.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/chess-pariuri-180x70.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/chess-pariuri-360x140.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/chess-pariuri-790x306.jpg 790w" sizes="(max-width: 800px) 100vw, 800px" />,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="/wp-content/uploads/unibet-logo.png" alt="Unibet" width=“180” height=“105” />,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="/wp-content/uploads/winmasters-logo.png" alt="winmasters" width="300" height="174"/>,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betano-logo.png" alt="Betano" width="180" height="105" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo-300x174.png" alt="Unibet" width="300" height="174" class="alignright size-medium wp-image-15" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/sportingbet-logo-300x174.png" alt="Sportingbet logo" width="300" height="174" class="alignright size-medium wp-image-656" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/sportingbet-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/sportingbet-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/sportingbet-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/sportingbet-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />