HomepariuriSportingbet Pariuri Recenzie

Sportingbet Pariuri Recenzie

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/sportingbet-logo.png

EVALUAREA EDITORULUI


Pariuri

Bonusuri

Servicii cu clienții

PRO

  • Site optimizat pentru mobil
  • Aplicație mobilă
  • Live stream

CONTRA

  • Lipsă de social media pentru România
  • Serviciul pentru clienți nu este disponibil 24/7

În general putem spune că acest site de pariuri sportive este destul de simplistic, dar asta într-un sens cât mai pozitiv. Este clar că concentrarea este în special pe fotbal, dar site-ul acoperă bine și multe alte sporturi. Un alt mare plus este compatibilitatea cu telefonul mobil a site-ului și disponibilitatea unei aplicații Android, cât și posibilitatea de live stream și pariuri live. De asemenea, pagina de ajutor este superbă și ne-a ajutat și pe noi cu scrierea acestei recenzii.

Site-ul Sportingbet este, cum ne spune și numele, un site care deși oferă un cazinou online se concentrează mai mult pe pariurile sportive. Lucrul acesta se dovedește prin faptul că Sportingbet oferă pariuri pentru foarte multe sporturi, de la nascar sau schi la lupte sau snooker, așa că sigur vei găsi ce cauți. Un alt avantaj al acestui site este că paginile web sunt bine optimizate pentru telefonul mobil, așa că îți poți accesa contul oriunde, ceea ce poate fi foarte util în secțiunea lor de pariuri live. Avem la dispoziție și meniul de servicii de pariere unde putem solicita statistici și rezultate. Încă ceva ce merită menționat este că putem beneficia de un bonus de bun-venit cu o valoare de până la 200 RON. Sportingbet dispune de o licență emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc și folosește sistemul de parolare de înaltă securitate VeriSign, pentru a asigura protejarea datelor personale.

sportingbet-pariuri-plasare-pariu

Tipuri de pariuri

Această secțiune a site-ului Sportingbet oferă pariuri pentru aproape 30 de sporturi diferite, plus pariuri pe politică și pe divertisment (premii Oscar de exemplu). Avem chiar și o secțiune de pariuri live unde din păcate avem doar acces la un număr foarte limitat de livestream-uri, dar în schimb avem, cel puțin la fotbal, o animație foarte utilă care ne spune care dintre cele două echipe este în posesie, în atac, sau în atac periculos, ceea ce totuși ne dă o metodă de a ne selecta mai bine pariurile live. Sub această animație vedem o parte din cazinoul online oferit de Sportingbet, sub formă de “Mini games” ca să ne putem ocupa timpul când așteptăm să se termine pauza, sau jocul de exemplu, însă toate aceste mini-games de cazinou sunt pe bani reali și nu pot fi jucate cu bani virtuali ca și pe cazinoul online. Site-ul este extrem de ușor de folosit. În stânga avem lista cu sporturi, la mijloc jocurile specifice la jocul selectat, iar în dreapta talonul de pariuri, dar sus pe pagină putem selecta și alte vizualizări. Noi am ales trei sporturi populare să discutăm ce ne oferă Sportingbet la aceste sporturi.

Fotbal

sportingbet-pariuri-mobilDupă selectarea fotbalului în lista cu sporturi, vedem imediat meciurile cele mai populare din România urmate de cele la nivel internațional. De asemenea, lista cu sporturi din stânga a devenit lista cu regiunile în care putem plasa pariuri. Sportingbet are aici o listă imensă cu 73 de regiuni disponibile. În stânga sus avem și o mică listă cu ligile cele mai populare: Liga 1, Bundesliga, Premier League și Serie A. În secțiunea de pariuri live iarăși vedem multă atenție pentru fotbal, acesta ocupând o mare parte din jocurile disponibile la pariurile live. La fotbal nu putem paria doar pe scorul la pauză și la final, ci putem paria și pe alte aspecte de la minutul primlui gol la numărul total de goluri, printre altele.

Tenis

Tenisul fiind tot așa unul dintre cele mai populare sporturi la pariat, este de asemenea bine reprezentat la Sportingbet, care ne oferă pariuri la toate turneele mari: Grand Slam, ATP Challenger, US Open și nu numai. La pariurile live apare și tenisul, în măsură mai mică ca fotbalul, dar totuși într-o măsură suficientă să-și găsească fanii tenisului tot ce caută. La fel ca la fotbal și la tenis putem paria pe diferite aspecte, de exemplu numărul de seturi sau rezultatul exact.

Baschet

La baschet avem disponibile doar cele două ligi mari NBA și ACB și doar 8 regiuni în total, ceea ce este un număr mai restrâns decât am vazut la alte site-uri, dar suntem siguri că cei de la Sportingbet au motivele lor pentru care nu oferă mai multe. La pariurile live însă nu avem nimic de remarcat, deoarece baschetul este disponibil chiar și aici. La baschet putem paria nu doar pe câștigător, ci și pe alte aspecte cum ar fi totalul punctelor obținute și avantajul învingătorului.

Bonusuri și promoții

Toate bonusurile și promoțiile oferite de Sportingbet le găsim frumos organizate pe pagina de promoții. Aici vedem, cum am menționat mai sus, că ni se oferă un bonus generos de bun-venit în valoare de până la 200 RON la prima depunere. Pe această pagină găsim și concursul “Predictorul Fotbalului” unde poți câștiga premii în bani sau sub formă de FreeBet dacă pronostichezi corect cât mai multe meciuri din cele 12 de pe listă. În plus mai avem câteva promoții mai modeste dar totuși atractive.

Depuneri și plăți

Mergând pe pagina de depuneri din secțiunea “Contul meu” vedem că Sportingbet oferă multe metode de plată, care nu se limitează doar la: Transfer bancar, Maestro, Mastercard, Visa, paysafecard, Skrill, PromoCode și NETELLER. Depunerea minimă este de 40 RON iar timpul procesării depinde de metoda aleasă dar nu depășește 10 zile (prin transfer bancar). La fel și pentru retrageri, minimele și timpul de procesare depind de metoda aleasă, dar toate aceste informații apar clar după selectarea metodei. Avem chiar și posibilitatea să ne setăm singuri limite de depuneri zilnice, săptămânale și lunare.

sportingbet-pariuri-depunere

Mobil

Pe mobil avem acces la un site foarte bine optimizat pentru telefonul mobil. Prin site-ul mobil avem acces la toate sporturile de la A la Z și atât la pariurile live, cât și la cazinoul online, așa că tot ce avem pe site-ul normal putem accesa și prin telefonul mobil, inclusiv setările de cont și casieria. Iar dacă intrăm pe meniul din stânga sus, vedem că Sportingbet oferă deja chiar și o aplicație mobilă pentru sistemele Android.

Servicii pentru clienți

Sportingbet spune că acordă multă atenție serviciilor. Când noi am contactat serviciul prin live chat ne-au răspund într-un timp decent, dar la alte cazinouri am primit răspunsuri mai rapide și mult mai complete, însă în rest nu lipsește nimic la serviciul pentru clienți la Sportingbet. Pe lângă live chat ni se oferă o adresă de e-mail și chiar două numere de telefon, disponibile zilnic de la ora 10 la 20:30. Sportingbet este activ și pe social media, dar nu în România. Mai avem la dispoziție și o pagină de ajutor foarte bine organizată și foarte informativă, cât și o secțiune de întrebări frecvente.

sportingbet-ro

Vizitează Sportingbet Bonusuri
https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/sportingbet-logo.png
<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/sportingbet-pariuri-plasare-pariu.png" alt="sportingbet-pariuri-plasare-pariu" width="997" height="559" class="aligncenter size-full wp-image-859" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/sportingbet-pariuri-mobil.png" alt="sportingbet-pariuri-mobil" width="334" height="578" class="alignright size-full wp-image-860" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/sportingbet-pariuri-depunere.png" alt="sportingbet-pariuri-depunere" width="966" height="509" class="aligncenter size-full wp-image-858" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/sportingbet-ro.png" alt="sportingbet-ro" width="1209" height="767" class="aligncenter size-full wp-image-844" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/sportingbet-ro.png 1209w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/sportingbet-ro-300x190.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/sportingbet-ro-1024x650.png 1024w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/sportingbet-ro-180x114.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/sportingbet-ro-360x228.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/sportingbet-ro-790x501.png 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/sportingbet-ro-1095x695.png 1095w" sizes="(max-width: 1209px) 100vw, 1209px" />

Prezentare Rapidă

Vizitează Sportingbet
Bonusuri

  • Bonus Fără Depozit: 0 RON
  • Bonus Bun Venit: 200 RON
Informații generale
Număr Licență L1160656W000327
Firmă GVC Holdings Plc.
Pariuri Live
# Sporturi 28
Highrollers
Sporturi
Fotbal
Tenis
Cicilism
Baschet
Volei
Formula 1
Motociclism
NASCAR
Raliuri
Curse cu cai
Baseball
Hochei pe Gheață
Handbal
Fotbal American
Rugby
Golf
Tenis de Masă
Box
Ski Alpin
Jocurile Olimpice
Schi Fond
Săriturile cu Schiiuri
Cricket
Aussie Rules
Biatlon
Futsal
Hochei
Snooker
Darts
Șah
Politică
Mobil
Site Mobil
iPhone/iPad App
Android App
Plăți
Depunere Minimă 40 RON
Termen de Plată max 10 zile
Visa
MasterCard
Maestro
paysafecard
hipay
Skrill
NETELLER
SOFORT
Voucher
Transfer Bancar
PayPal
Bonusuri
Bonus de Bun Venit 200 RON
Bonus Fără Depunere 0 RON
Bonus Depunere 0 RON
Bonus Aducere Prieteni 0 RON
Sistem Fidelitate
Servicii pentru clienți
Disponibilitate 24/7
Email
Phone
Online Chat