HomepariuriPariuri Superliga României

Pariuri Superliga României

Sportul rege se bucură în continuare de cea mai mare popularitate la noi în țară, așa cum se întâmplă și în mare parte din restul Europei. Superliga, așa cum este cunoscută acum, este cel mai înalt nivel de competiție din piramida fotbalului românesc, unde echipe de top precum CFR Cluj, FCSB, sau Universitatea Craiova se luptă în fiecare an pentru titlu și posibilitatea de a prinde un loc în competițiile europene.

Formatul ligii este puțin atipic față de alte competiții. În prima parte a sezonului echipele joacă tur-retur pentru a stabili clasamentul la finalul celor 30 de meciuri. În a doua parte a sezonului, punctele tuturor sunt înjumătățite și primele șase echipe sunt plasate într-o grupă separată unde vor juca din nou tur-retur pentru a stabili noua campioană. Celelalte zece echipe continuă și ele să joace unele împotriva celorlalte. Ultimele două clasate retrogradează automat în Liga 2, iar echipele de pe pozițiile 13 și 14 intrâ în playoff-ul de retrogradare.

Superliga 2022/2023

Superliga momentan se află la cea de-a 105-a ediție, iar sezonul va începe pe 16 iulie 2022. Fiind cea mai populară ligă printre pariorii români, o vei găsi în oferta tuturor caselor de pariuri online disponibile la noi în țară. Bineînțeles că derby-urile dintre rivalele consacrate ale ligii sau duelurile dintre primele-clasate atrag cel mai mare interes al fanilor, dar calendarul este plin de pariuri și potențiale profituri cu celelalte echipe din campionat.

Sezonul acesta va fi marcat de absența echipei istorice Dinamo București. Indiferent dacă erai fan al formației din Ștefan cel Mare sau nu, pierderea lor va fi resimțită în ligă. Să sperăm că vor reuși să se ridice din nou, susținuți de suporteri chiar, așa cum au făcut alți rivali de-ai lor. Pe lângă câinii roșii, în acest sezon ne luăm la revedere și de la Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș. În locul lor au revenit niște fețe familiare – FC Hermannstadt, Sepsi Sf. Gheorghe, și Universitatea Cluj.

Campioana CFR Cluj va spera să își apere titlul sezonul acesta, iar Dan Petrescu și băieții lui vor avea nevoie de mult efort și determinare să facă față rivalilor din cursa pentru titlu anul acesta. FCSB-ul lui Anton Petrea le va respira în ceafă pe tot parcursul sezonului, așteptându-și ocazia să le fure trofeul. Presiunea va veni și din partea altor echipe, printre care le amintim pe Farul și Rapid, FC Voluntari, FC Argeș, sau Universitatea Craiova.

Case de pariuri online de top din România în 2023

Casă de Pariuri
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Sporturi: 35+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 300 RON + 150 de rotiri gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 75 RON
 • # Sporturi: 30+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 500 RON
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
 • # Sporturi: 30+
 • Număr Licență: L1160652W000306
 • Bonus de Bun Venit: 600 RON
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Pariuri pe Superliga

Să pariezi pe oricare dintre meciurile din Superliga României este foarte simplu și fără bătaie de cap, mulțumită faptului că este liga națională așa că toate casele de pariuri online o vor avea în ofertă. Poți găsi sute de selecții pentru fiecare meci în parte la marea majoritate, dacă nu chiar toate casele de pariuri. Astfel se face că pe lângă câștigătorul unei partide, mai poți să plasezi pariuri și pe totalul de goluri dintr-un meci, marcatori, totalul de cornere, numărul de cartonașe, și multe altele. Poți găsi și oferte de pariere antepost, cum ar fi câștigătorul sezonului sau golgheterul sezonului.

Pariurile live sunt și ele o variantă interesantă de explorat. Te uiți la meci și ai o presimțire că urmează să câștige Rapid cu gol în minutul 94? Dacă ești pe fază poți să pariezi pe asta și să prinzi o cotă foarte bună. Ca și în cazul pariurilor pre-meci, cele live au și ele o sumedenie de selecții în comun. Unele site-uri de pariuri online îți oferă live stream prin care poți să te uiți la meci direct pe site, iar altele îți oferă statistici în timp real. În plus, multe dintre ele îți pun la dispoziție oferte și promoții speciale de care poți beneficia atunci când pariezi pre-meci sau live.

Case de pariuri

winmasters logowinmasters

winmasters este una dintre cele mai bune agenții de pariuri online disponibile în România, iar oferta de pe site este doar o parte din factorii care au contribuit la succesul lor. Pe winmasters poți găsi sute de selecții pentru fiecare meci din Superliga, atât pre-meci cât și live. Pentru a te ajuta cu plasarea pariului tău, poți găsi pe pagina fiecărui meci statistici despre ambele echipe, iar acestea se actualizează în timp real o dată cu începerea meciului. Bonusurile și promoțiile sunt foarte atrăgătoare, și nu sunt exclusive utilizatorilor noi.

Superbet Logo

Superbet

Actualul sponsor principal al campionatului României, Superbet este unul din cei mai mari operatori de jocuri de noroc din țara noastră. Cu peste 1.000 de agenții în toată țara, vorbim despre un operator cu experiență vastă în domeniu. Pe site-ul lor vei găsi o sumedenie de opțiuni de pariere, mai ales pe Superliga României. Bonusurile și promoțiile sunt atracția principală la Superbet însă. Roata SuperNorocului îți poate aduce în fiecare zi un nou bonus de care să te bucuri atât la pariuri cât și pe cazinoul online excelent.

Casa Pariurilor

Casa Pariurilor

Fostul sponsor principal al campionatului, Casa Pariurilor este o agenție care a fost multă vreme printre liderii pieței de pariuri sportive în agenție. O dată cu tranziția în mediul online a venit expunerea la o piață mai vastă de clienți, iar acest fapt se reflectă în popularitatea lor. La Casa Pariurilor o să găsești cote foarte bune pentru meciurile de Superliga, bonusuri generoase, și statistici amănunțite care te vor ajuta să îți plasezi pariurile cu cap, și să le câștigi cu stil.

<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/liga-1-logo.jpg">,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="/wp-content/uploads/unibet-logo.png" alt="Unibet" width=“180” height=“105” />,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="/wp-content/uploads/winmasters-logo.png" alt="winmasters" width="300" height="174"/>,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/casa-pariurilor-logo.png" alt="Casa Pariurilor" width="180" height="105" />,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright wp-image-16 size-medium" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo-300x174.png" alt="winmasters logo" width="300" height="174" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright wp-image-14 size-medium" style="color: #333333; font-style: normal; font-weight: 400;" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/superbet-logo-300x174.png" alt="Superbet Logo" width="300" height="174" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/superbet-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/superbet-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/superbet-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/superbet-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-medium wp-image-652" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/casa-pariurilor-logo-300x174.png" alt="Casa Pariurilor" width="300" height="174" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/casa-pariurilor-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/casa-pariurilor-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/casa-pariurilor-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/casa-pariurilor-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />