Home pariuri Pariuri Superliga României

Pariuri Superliga României

Pariuri Superliga României

Sportul rege se bucură în continuare de cea mai mare popularitate la noi în țară, așa cum se întâmplă și în mare parte din restul Europei. Superliga, așa cum este cunoscută acum, este cel mai înalt nivel de competiție din piramida fotbalului românesc, unde echipe de top precum CFR Cluj, FCSB, sau Universitatea Craiova se luptă în fiecare an pentru titlu și posibilitatea de a prinde un loc în competițiile europene.

Formatul ligii este puțin atipic față de alte competiții. În prima parte a sezonului echipele joacă tur-retur pentru a stabili clasamentul la finalul celor 30 de meciuri. În a doua parte a sezonului, punctele tuturor sunt înjumătățite și primele șase echipe sunt plasate într-o grupă separată unde vor juca din nou tur-retur pentru a stabili noua campioană. Celelalte zece echipe continuă și ele să joace unele împotriva celorlalte. Ultimele două clasate retrogradează automat în Liga 2, iar echipele de pe pozițiile 13 și 14 intrâ în playoff-ul de retrogradare.

Superliga 2022/2023

Superliga momentan se află la cea de-a 105-a ediție, iar sezonul va începe pe 16 iulie 2022. Fiind cea mai populară ligă printre pariorii români, o vei găsi în oferta tuturor caselor de pariuri online disponibile la noi în țară. Bineînțeles că derby-urile dintre rivalele consacrate ale ligii sau duelurile dintre primele-clasate atrag cel mai mare interes al fanilor, dar calendarul este plin de pariuri și potențiale profituri cu celelalte echipe din campionat.

Sezonul acesta va fi marcat de absența echipei istorice Dinamo București. Indiferent dacă erai fan al formației din Ștefan cel Mare sau nu, pierderea lor va fi resimțită în ligă. Să sperăm că vor reuși să se ridice din nou, susținuți de suporteri chiar, așa cum au făcut alți rivali de-ai lor. Pe lângă câinii roșii, în acest sezon ne luăm la revedere și de la Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș. În locul lor au revenit niște fețe familiare – FC Hermannstadt, Sepsi Sf. Gheorghe, și Universitatea Cluj.

Campioana CFR Cluj va spera să își apere titlul sezonul acesta, iar Dan Petrescu și băieții lui vor avea nevoie de mult efort și determinare să facă față rivalilor din cursa pentru titlu anul acesta. FCSB-ul lui Anton Petrea le va respira în ceafă pe tot parcursul sezonului, așteptându-și ocazia să le fure trofeul. Presiunea va veni și din partea altor echipe, printre care le amintim pe Farul și Rapid, FC Voluntari, FC Argeș, sau Universitatea Craiova.

Case de pariuri online de top din România în 2023

Casă de Pariuri
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Sporturi: 35+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 300 RON + 150 rotiri gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 75 RON
 • # Sporturi: 30+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 101% până la 505 RON
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
3
 • # Sporturi: 25
 • Număr Licență: L1170664W000663
 • Bonus de Bun Venit: 100%
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Pariuri pe Superliga

Să pariezi pe oricare dintre meciurile din Superliga României este foarte simplu și fără bătaie de cap, mulțumită faptului că este liga națională așa că toate casele de pariuri online o vor avea în ofertă. Poți găsi sute de selecții pentru fiecare meci în parte la marea majoritate, dacă nu chiar toate casele de pariuri. Astfel se face că pe lângă câștigătorul unei partide, mai poți să plasezi pariuri și pe totalul de goluri dintr-un meci, marcatori, totalul de cornere, numărul de cartonașe, și multe altele. Poți găsi și oferte de pariere antepost, cum ar fi câștigătorul sezonului sau golgheterul sezonului.

Pariurile live sunt și ele o variantă interesantă de explorat. Te uiți la meci și ai o presimțire că urmează să câștige Rapid cu gol în minutul 94? Dacă ești pe fază poți să pariezi pe asta și să prinzi o cotă foarte bună. Ca și în cazul pariurilor pre-meci, cele live au și ele o sumedenie de selecții în comun. Unele site-uri de pariuri online îți oferă live stream prin care poți să te uiți la meci direct pe site, iar altele îți oferă statistici în timp real. În plus, multe dintre ele îți pun la dispoziție oferte și promoții speciale de care poți beneficia atunci când pariezi pre-meci sau live.

Case de pariuri

Casa Pariurilor
Bonus de Bun-Venit:
600 RON

# Sporturi: 30+

Bonusuri Vizitează Casa Pariurilor
winmasters
Bonus de Bun-Venit:
101% până la 505 RON

# Sporturi: 30+

Bonusuri Vizitează winmasters
NetBet
Bonus de Bun-Venit:
500 RON

# Sporturi: 30+

Bonusuri Vizitează NetBet
https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/liga-1-logo.jpg
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/liga-1-logo.jpg" width="300" height="174" alt="Pariuri Superliga României">,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="/wp-content/uploads/unibet-logo.png" alt="Unibet" width=“180” height=“105” />,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="/wp-content/uploads/winmasters-logo.png" alt="winmasters" width="300" height="174"/>,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betano-logo.png" alt="Betano" width="180" height="105" />,<img loading="lazy" class="aligncenter size-medium wp-image-3222" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/casa-pariurilor-logo.png" alt="Casa Pariurilor" width="200" height="74" />,<img loading="lazy" class="aligncenter size-medium wp-image-3222" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo.png" alt="winmasters" width="200" height="74" />,<img loading="lazy" class="aligncenter size-medium wp-image-3222" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/netbet-logo.png" alt="NetBet" width="200" height="74" />