Sari la conținut

Pariuri Super Bowl

Super Bowl Logo

Zona Americii de Nord se remarcă printr-un interes deosebit acordat sporturilor precum baschetul, baseballul și în special fotbalului american. Dintre acestea, fotbalul american era cu precădere rezervat unui public restrâns, în special regăsit în Statele Unite ale Americii și în Canada.

Cu toate acestea, fenomenul Super Bowl a luat amploare în special datorită sponsorilor ce asigură și celebrul show, și, desigur, al difuzării la nivel internațional al ultimului meci, numit și Super Bowl. Acest lucru se reflectă direct în statisticile competiției care au înregistrat o dublare a publicului care urmărește finala, de la un total de aproximativ 60 de milioane de spectatori, în anii ’70, la aproape 120 de milioane de spectatori în zilele noastre.

Toate aceste elemente fac din fotbalul american, și mai ales din Super Bowl, unul dintre cele mai atractive evenimente atât pentru spectatorii amatori, cât și pentru fanii pariurilor sportive. Pentru cei din urmă, casele de pariuri pot fi locurile unde vor găsi oferte speciale, bonusuri și chiar campanii promoționale dedicate celui mai așteptat meci al anului în America de Nord.

Super Bowl 2023

În 2023, finala NFL va avea loc în Glendale, Arizona, pe stadionul State Farm, casa echipei celor de la Cardinals, echipă care a terminat pe ultimul loc în Divizia de Vest a Ligii Naționale. Meciul se va ține pe 12 februarie 2024, și va marca cel de-al LVII Super Bowl. Pe același stadion vor avea loc toate evenimentele ale acestei ediții, locația fiind aleasă pentru finală și în trecut, când în 2008 au câștigat cei de la New York Giants, iar în 2015 echipa New England Patriots.

După meciurile din timpul sezonului și după prima fază de playoff, 4 echipe au supraviețuit și au acum șansa să ducă acasă marele trofeu. Foarte important ar fi de menționat și că echipele finaliste au reușit să obțină trofeul în anii anteriori, Kansas City Chiefs în 2021, Cincinnati Bengals în 2022, iar 49ers din San Francisco în 1995, respectiv 2018 pentru echipa Eagles a Philadelphiei.

Pariurile la Super Bowl

Super Bowlul este unul dintre cele mai populare evenimente pe plan internațional, atunci când vine vorba de sporturi, iar acest lucru poate crește numărul de opțiuni de pariere, în funcție de furnizor, la peste 200 de alternative. Printre cele mai comune opțiuni când vine vorba de meciul final se enumeră și:

  • Marele Câștigător
  • Câștigătorul Puncte Totale
  • Puncte Totale
  • Metoda de Înscriere
  • Marja Victoriei
  • Rezultate Handicap
  • Șanse de Prelungiri

Case de pariuri recomandate

Fotbalul american este prezent în numeroase case de pariuri din România, astfel că vei găsi cu siguranță un loc în care să îți încerci predicțiile. În funcție de timpul rămas până la meci, sau de desfășurarea acestuia, ai șansa să pariezi pe categoria dorită și să urmărești, apoi, cum decurge partida.

Superbet
Bonus de Bun-Venit:
500 RON

# Sporturi: 25+

Bonusuri Vizitează Superbet

unibet
Bonus de Bun-Venit:
100% până la 300 RON

# Sporturi: 35+

Bonusuri Vizitează Unibet

Casa Pariurilor
Bonus de Bun-Venit:
600 RON

# Sporturi: 30+

Bonusuri Vizitează Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *