Sari la conținut

Pariuri Polo pe Apă

Dorești să faci bani în timp ce privești un meci incredibil de polo pe apă? Să ai parte de adrenalină și, pe lângă toate, să te și mai bucuri, știind că poți câștiga destul de mulți bani? Atunci, bun venit la pariurile sportive pentru polo pe apă. Poți paria pe una dintre echipe care crezi că va câștiga sau dacă va fi egalitate.

Dacă ai ghicit, câștigi o sumă frumoasă de bani. Cotele și tipurile de taloane variază între casele de pariuri, dar principiul este același. De asemenea, modalitățile de pariat, fie cu telefonul mobil sau la calculator, variază un pic între casele de pariuri, dar majoritatea îți oferă ambele modalități.

Ligi

Majoritatea caselor de pariuri oferă posibilitatea de a paria în Liga Adriatică. De asemenea, poți paria în ligile ce se desfășoară la moment, spre exemplu: Italia / Serie A1 și Ungaria / OB I. Evident, există mult mai multe ligi, spre exemplu – liga națională australiană de polo pe apă, dar la moment majoritatea caselor de pariuri nu oferă pariuri pe alte ligi decât cele menționate. Sau liga mondială de polo pe apă, organizată de FINA, care de obicei se desfășoară din iarnă până în luna iunie. Pe lângă acestea mai sunt și altele, spre exemplu – Liga de polo pe apă britanică. Poți fi sigur, pe viitor vei putea paria pe mai multe variante, adică ligi.

Case de pariuri online de top din România în 2024

Casă de Pariuri
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Sporturi: 35+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% până la 300 RON
 • Bonus Fără Depunere: 75 RON
 • # Sporturi: 30+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% până la 400 RON
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
3
 • # Sporturi: 25
 • Număr Licență: L1170664W000663
 • Bonus de Bun Venit: 100%
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Tipuri de pariuri și strategii

Există numeroase strategii și tipuri de pariuri. Poți paria pe fiecare meci individual și concomitent poți paria pe mai multe rezultate posibile, adică poți paria pe varianta că prima (sau a doua) echipă va câștiga, a doua posibilitate – dacă ai pariat pe egalitate. Pe lângă asta, la unele case de pariuri poți să pariezi pe un turneu sau o ligă întreagă, unde trebuie să alegi pentru fiecare meci care va fi jucat, spre exemplu – dacă scorul final va fi par sau impar. Strategii sunt multe, trebuie doar să alegi ceva pe placul tău și ce risc ești gata să-ți asumi. Vrei să câștigi o sumă foarte mare de bani? Atunci pariază toată suma de care dispui într-un singur pariu. Desigur, riscul va fi nițel mai mare și, odată ce ți-ai pierdut banii, nu mai poți paria. Sau poate, mai bine ar fi să pariezi de fiecare dată cu aceeași sumă fixă cum ar fi, spre exemplu, 50 RON fiecare pariu. Hai să încercăm.

Sportingbet

Sportingbet logoSportingbet oferă toate modalitățile de pariat pe care le-ai dori. Toate tipurile de pariuri menționate sunt posibile aici. Taloanele de pariuri pot fi de mai multe tipuri și anume: simplu, combinat sau sistem. Cele de tip simplu sunt pentru pariurile și cotele individuale. Deci, dacă ai pierdut un pariu, mai poți câștiga de la alte pariuri. Talonul de tip combinat îți combină pariurile și cotele. Astfel, câștigurile vor fi mult mai bune, dar dacă un singur pariu e pierdut, atunci toate sunt pierzătoare. Iar cu tipul de talon sistem, pariurile și cotele sunt iarăși combinate, acum însă doar un anumit număr de pariuri trebuie să fie câștigătoare.

888sport

Asemănător cu Sportingbet, cu 888sport poți paria pe mai multe meciuri și cu aceleași tipuri de taloane sus-menționate. Așadar, alege pariurile pe meciurile dorite, selectează tipul de talon și pune suma pe care dorești să pariezi. Nu uita că trebuie să ai un cont și evident bani în cont pentru a plasa pariuri. Odată ce ai plasat pariul, trebuie doar să aștepți pentru a vedea dacă ai ghicit. Așa că ia-ți niște popcorn și privește meciul cu plăcere, știind că acum mai și poți câștiga bani frumoși.

Unibet

UnibetDesigur, gigantul cazinourilor online, Unibet, are toate opțiunile de pariat pe care le dorești. Similar cu casele de pariuri menționate, ai cele 3 tipuri de taloane: simplu, combinat și sistem. De asemenea, poți paria pe varianta că prima (sau cealaltă) echipă va câștiga, a doua variantă – că va fi egalitate. Desigur, poți paria pe toate 3 rezultate într-un singur meci. Cotele sunt grozave, iar câștigurile potențiale sunt pur și simplu fabuloase. Deci, alege pariurile, apoi selectează tipul de talon dorit, pune câți bani vrei să pariezi și plasează pariurile. Mult noroc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *