Sari la conținut

888sport Recenzie

888sport Recenzie
Jocuri (5)
Serviciu clienți (4.5)
½
Scor total (4)
Pozitive
  • Multe sporturi
  • Site foarte dinamic
  • Pariuri live
  • Aplicație mobilă
Negative
  • Nu există activitate pe social media
  • Nu există live-stream
Concluzie

888sport este o casă de pariuri online foarte dinamică cu un site pe măsura. Ai oportunitatea de a plasa pariuri la o mulțime de sporturi. Ai multe opțiuni de a paria live și poți urmări desfășurarea partidelor prin sistemul de Live Score detaliat. Pe lângă un bonus de bun venit frumos vei avea parte și de diferite promoții adaptate sistematic. Pe 888sport se regăsesc de asemenea diferite promoții de tip cash back. Site-ul se navighează foarte simplu și poți găsi informații despre orice vrei direct din tab-urile după pagina principală. Tot acolo găsești și detalii despre metodele și termenii de plată. 888sport ne oferă o aplicație mobilă pentru sistemele iOS și Android, dar ne surprinde și cu un site adaptat foarte bine ecranelor mai mici. Descoperă acum ce îți poate oferi această casă de pariuri împreună cu Feeling Lucky. Vizitează 888sport

Live score888sport a reușit să ne surprindă cu un site foarte bine gândit și ușor de navigat. Pagina principală ne arată toate partidele care se desfășoară la momentul respectiv. In acest fel, poți începe să-ți plasezi pariul la partida preferată cu foarte puțin timp după pornirea calculatorului. Dacă nu vrei să-ți mai pornești calculatorul însă, 888sport îți oferă o aplicație mobilă pe măsură pentru sistemele iOS și Android. Din tab-urile din partea de sus a paginii poți selecta pariurile normale, cele live, pagina cu promoții, dar și o pagină care conține un ghid practic pentru a te pune pe drumul cel bun pe acest site. Poți accesa și pagina cu promoții și cea cu toate detaliile de plată. Toate elementele necesare sunt ușor de găsit, nu va trebui sa cauți nimic. 888sport funcționează în concordanță cu cerințele stricte impuse de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc.

Tipuri de pariuri

Cu nu mai puțin de 37 de sporturi diferite, 888sport ne oferă o mulțime de oportunități pentru a ne plasa pariul ideal. Pe lângă pariurile antepost tradiționale avem ocazia să pariăm și live. Pariurile live le regăsim pe pagina principală sau în secțiunea specific desemnată acestui tip de pariu. Ne alegem un sport, selectăm o partidă și imediat ne apare bilețelul de pariuri pe ecran. Pariul la 888sport este ușor de plasat și se efectuează foarte rapid. Dacă partida la care dorim să plasăm un pariu este deja în plină desfășurare, ni se va deschide o pagină a partidei în momentul în care dăm clic pe ea. Deși nu avem parte de un live-stream veritabil, 888sport ne ține la curent cu ultimele întâmplări din partida respectivă cu un sistem de live score detaliat. Urmărim așadar tot ce se întâmplă în timpul meciului și adăugăm pariuri sau le modificăm pe cele deja plasate. Daca în timp ce îți plasezi pariul se schimbă cotele ,de exemplu datorită unui gol, vei fi notificat direct pe bilețel și vei fi întrebat daca accepți cotele modificate. Totul se întâmplă foarte rapid datorită site-ului bine realizat. 888sport poate deveni partenerul tău ideal la pariuri, descoperă-l acum alături de Feeling Lucky.

Fotbal

Ca la orice casă de pariuri din lume, fotbalul reprezintă sportul principal la pariurile sportive și la 888sport. Ai peste 25.000 de posibilități de a-ți plasa pariul la fotbal. Ca să-ți dai seama: la baschet, al doilea sport ca popularitate pe 888sport, ai ‘doar’ 7000 de opțiuni. Nu mai trebuie menționat că cele mai cunoscute campionate sunt în sortiment. România, Belgia, Italia, Spania sau Anglia sunt cele mai căutate pe acest site. Cele mai tari competiții, precum Champions League sau Europa League sunt incluse și ele. Putem paria și la cupele internaționale, inclusiv la variantele de tineret. Pentru cunoscătorii adevărați de fotbal regăsim și ligi mai puțin cunoscute sau urmărite precum cel din Coasta de Fildeș sau Jamaica. Avem și secțiunea cu pariuri speciale 888sport. Aici regăsim pariuri legate de manageri, transferuri sau trofee. Așadar, daca vrei să-ți pui la încercare cunoștințele la fotbal, 888sport îți oferă șansa de a câștiga la maxim.

Hochei pe gheață

Daca nu ai urmărit niciodată o partidă de hochei pe gheață, nu mai sta pe gânduri. Un sport de contact foarte rapid și dur, dar în același timp elegant și foarte strategic. Acest sport combină toate calitățile fizice unui sportiv cu inteligenta de joc. Rezultatul este un sport pe gheață plin de… foc. NHL-ul este de departe cea mai importantă competiție la care să-ți poți plasa pariul preferat, dar și competițiile europene se ridică la un nivel de joc foarte înalt. Chiar și în România hocheiul pe gheață este un sport de tradiție. 888sport are foarte multe partide de hochei pe gheață în sortiment, încearcă și tu acum.

Fotbal American

Un sport foarte căutat la pariuri peste tot în lume este fără dubiu fotbalul American. Aspectul strategic este extrem de important la acest sport. Peste ocean acest sport se urmărește mai mult decât fotbalul, iar liga Americană, NFL, este cea mai urmărită competiție din lume. 888sport îți oferă posibilitatea să pariezi chiar și live la acest sport. Numărul pariurilor la fotbalul American este mare. Un mix de handicap-uri, un sub/peste la punctele totale sau un pariu la numărul yarzilor la primire a unui jucător iți pot transforma orice partidă într-o veritabilă partidă de Super Bowl. Incearcă-ți acum norocul.

Bonusuri și promoții

Poți avea sute de sporturi în sortiment, daca nu oferi bonusuri sau promoții de calitate, n-ai nici o șansă pe piața caselor de pariuri online din România. 888sport a înțeles acest lucru și te întâmpină cu un bonus de 100% la suma depusă. În acest fel poți ajunge la un bonus de nu mai puțin de 1000 RON chiar din start. Peste acest pachet de bun venit se adaugă promoții care se vor schimba sistematic. 888sport îți oferă diferite promoții cash-back. În momentul de față de exemplu poți primi înapoi o parte din pariul pierdut la evenimente sportive desfășurate în Statele Unite. Ai parte de asemenea de un club de fidelitate. 888club combină secțiunile de poker, pariuri și cazinoul online pentru a-ți propune ‘misiuni’ de joc. Prin completarea acestora poți debloca recompense frumoase și utile. Este alegerea ta dacă vrei să participi.

Depuneri și plăți

Dacă vrem mai multe informații despre orice transfer financiar sau despre administrarea contului, tot ce trebuie să facem este să accesăm pagina cu informații despre acest aspect din tab-ul din partea de sus a paginii. Acolo putem citi că transferurile se pot efectua prin carduri de credit Visa, MasterCard, NETELLER, Skrill sau paysafecard. Dacă nu luăm în calcul și transferul bancar obișnuit, care durează de fel mai mult, putem calcula în jur de 5 zile să se valideze retragerea pe care am cerut-o. Limitele de depunere sunt stabilite la 40 RON cu excepția transferului bancar (400 RON) si paysafecard (25 RON). Procedurile de depunere și retragere sunt așadar explicate pas cu pas detaliat pe paginile respective.

Mobil

888sport Android mobil888sport ne oferă o aplicație mobilă pe sistemele iOS și Android. În acest fel, putem paria de oriunde ne-am afla. Dacă combinăm această posibilitate cu pariurile live, realizăm ca deținem controlul total asupra pariurilor noastre. Poți paria de oriunde și oricând vrei. Aplicația este făcută foarte bine și funcționează în mod fluent. Aplicația mobilă este foarte ușor de navigat și aduce un plus important site-ului 888sport. În plus, dacă nu vrei să descarci aplicația, merită menționat că și site-ul este adaptat ecranelor mai mici. Poți așadar paria direct din browser după smartphone sau tabletă. Simplu, rapid și distractiv.

Servicii cu clienții

Deși totul este explicat foarte bine pe site, pot exista situații neprevăzute în care sa avem nevoie de asistență. În acest scop, putem suna la numărul afișat pe pagina de contact în timpul orelor de muncă. Dacă dorim putem lua contactul și electronic prin email. Suportul de relații cu clienții disponibil prin e-mail răspunde într-un termen rezonabil.

Vizitează 888sport Bonusuri

Prezentare Rapidă

Vizitează 888sport Bonusuri
  • Bonus Fără Depozit: 0 RON
  • Bonus Bun Venit: 1.000 RON
Informații generale
Număr Licență L1160654W000324
Firmă 888 Romania LTD
Pariuri Live
# Sporturi 37
Highrollers
Sporturi
Fotbal
Tenis
Cicilism
Baschet
Volei
Formula 1
Motociclism
NASCAR
Raliuri
Curse cu cai
Baseball
Hochei pe Gheață
Handbal
Fotbal American
Rugby
Golf
Tenis de Masă
Box
Ski Alpin
Jocurile Olimpice
Schi Fond
Sărituri cu Schiuri
Cricket
Aussie Rules
Biatlon
Futsal
Hochei
Snooker
Darts
Șah
Politică
Mobil
Site Mobil
iPhone/iPad App
Android App
Plăți
Depunere Minimă 40 RON
Termen de Plată 5 zile
Visa
MasterCard
Maestro
paysafecard
hipay
Skrill
NETELLER
SOFORT
Voucher
Transfer Bancar
PayPal
Bonusuri
Bonus de Bun-Venit 1.000 RON
Bonus Fără Depunere 0 RON
Bonus Depunere 0 RON
Bonus Aducere Prieteni 0 RON
Sistem Fidelitate
Servicii pentru clienți
Disponibilitate 24/7
Email
Phone
Online Chat