HomepariuriPariuri pe Campionatul Mondial de Fotbal din 2022

Pariuri pe Campionatul Mondial de Fotbal din 2022

Pariuri pe Campionatul Mondial de Fotbal din 2022

Campionatul Mondial de Fotbal este un turneu ce se ține la fiecare patru ani între echipele naționale ale asociațiilor membre FIFA care reușesc să se califice. Mondialul a ajuns la cea de a 22-a ediție, iar aceasta se va desfășura în Qatar anul acesta. Spre deosebire de anii precedenți, turneul va avea loc pe timpul iernii pentru această ediție, între 21 noiembrie și 18 decembrie 2022.

Acest fapt se datorează temperaturilor copleșitoare din regiune, ceea ce ar reprezenta un pericol pentru sănătatea jucătorilor și a spectatorilor. Opțiunile de pariere sunt foarte vaste pentru această competiție, pornind de la pariuri pentru fiecare meci, și ajungând până la cele antepost pentru întregul turneu.

Campionatul Mondial de Fotbal din 2022

Istoria acestui turneu de fotbal este una lungă, prima ediție având loc în 1930 atunci când Uruguay a învins-o pe Argentina în finală pentru a deveni prima campioană. Astăzi, 100 de ani mai târziu, ne pregătim să o încoronăm pe cea de-a 22-a campioană mondială. De-a lungul timpului, trofeul a fost câștigat de multiple naționale, cea mai recentă fiind cuceritoarea titlului Nations LeagueFranța. Anul acesta vom avea multiple câștigătoare precedente în cursa pentru încă un titlu – Brazilia, Germania, Franța, Uruguay, Argentina, Anglia, și Spania. Cea mai decorată dintre acestea este Brazilia, cu cinci turnee cucerite, urmată de Germania cu patru.

Anul acesta marchează debutul în competiție pentru Qatar, aceștia dobândind prima lor participare la Mondial prin găzduirea turneului. Pe lângă ei, mai avem și câteva echipe ce au reușit să revină pentru a doua oară după pauze lungi. Canada și Țara Galilor se întorc pe marea scenă după absențe de 36, respectiv 64 de ani. Ediția aceasta a turneului este marcată de absența campionilor europeni – Italia. Aceștia nu au reușit să treacă de Macedonia de Nord în semifinala playoffului de calificare. Naționala României continuă și ea șirul de absențe, ultima apariție fiind în 1998.

Pariuri pe Campionatul Mondial de Fotbal din 2022

În prezent poți găsi la majoritatea caselor de pariuri disponibile în România opțiuni de pariere pe Campionatul Mondial FIFA. Chiar dacă mai avem de așteptat până începe turneul, deja poți să pariezi pe câștigătoarea partidelor din faza grupelor. Pe lângă asta, ai la dispoziție și câteva pariuri alternative pentru fiecare meci. Chiar dacă o să mai fie adăugate pe parcurs toate celelalte, momentan poți să pariezi pe total de goluri, linii asiatice, pariuri pe repriză, și altele.

Pariurile antepost sunt o altă opțiune de pariere pe care o poți lua în considerare. Casele de pariuri deja îți oferă posibilitatea să pariezi pe naționala care va câștiga turneul, câștigătoarele grupelor, marcatorul turneului, pasatorul turneului, și altele. Indiferent dacă vrei să pariezi pe Brazilia sau Costa Rica să câștige Mondialul, sau pe Harry Kane că va înscrie cele mai multe goluri, o poți face.

Case de pariuri

UnibetUnibet logo

Unibet este unul din cei mai mari operatori de jocuri de noroc din lume. Pe site-ul lor vei găsi o selecție excelentă de pariuri sportive, printre care și opțiuni de pariere pe Campionatul Mondial din 2022. Ai la dispoziție sute de pariuri pentru fiecare meci, dar și pariuri antepost. În plus, selecția lor de bonusuri și promoții este printre cele mai bune, iar funcționalitatea pe mobil este foarte bună datorită aplicațiilor dedicate pentru Android și iOS. Cazinoul online este și el o opțiune demnă de luat în seamă dacă ești pasionat de păcănele sau jocuri de masă.

winmasterswinmasters logo

La winmasters mereu vei găsi ceva distractiv de făcut. Secția de pariuri sportive cuprinde o sumedenie de opțiuni de pariere, iar Campionatul Mondial din 2022 este în prim-plan. Fiecare meci din faza grupelor vine la pachet cu sute de pariuri alternative precum totalul de goluri, marcatori, linii asiatice, și multe altele. Bonusurile și promoțiile sunt competitive cu nivelul pieței, iar cazinoul online este și el foarte bun. În plus, aplicațiile dedicate pentru Android și iOS îți permit să iei distracția cu tine oriunde mergi.

SuperbetSuperbet Logo

Actualul sponsor principal al Ligii 1, Superbet este unul din cei mai mari operatori de jocuri de noroc din țara noastră. Secția de pariuri sportive cuprinde una din cele mai bogate oferte de competiții sportive, iar Campionatul Mondial din 2022 nu este o excepție. Bonusurile și promoțiile sunt printre cele mai bune pe care o să le găsești oriunde, Roata Norocului Superbet având șansa să-ți aducă zilnic un nou premiu. Toate acestea sunt completate de cazinoul online excelent și aplicațiile dedicate pentru Android și iOS.

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/campionatul-mondial-qatar-2022-logo.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/campionatul-mondial-qatar-2022-logo.png" width="300" height="174" alt="Pariuri pe Campionatul Mondial de Fotbal din 2022">,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-medium wp-image-15" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo-300x174.png" alt="Unibet logo" width="300" height="174" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-medium wp-image-16" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo-300x174.png" alt="winmasters logo" width="300" height="174" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/winmasters-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img decoding="async" loading="lazy" class="alignright size-medium wp-image-14" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/superbet-logo-300x174.png" alt="Superbet Logo" width="300" height="174" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/superbet-logo-300x174.png 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/superbet-logo-180x105.png 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/superbet-logo-360x209.png 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/superbet-logo.png 620w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />