Sari la conținut

Pariuri pentru Cupa Mondiala 2018

Nu mai este mult până la cel mai urmărit eveniment sportiv din lume. Pe 14 iunie 2018 se dă startul în Moscova la un campionat mai fierbinte ca oricând. Cele mai tari echipe după mapamond se vor întâlni și se vor bate pentru prestigiosul trofeu auriu.

Deși nu s-au dat încă ultimele bătălii din calificări, tu poți deja să-ți alegi un câștigător la cele mai bune case de pariuri online din România. În acest articol, îți prezentăm oportunitățile pe care le ai deja de-ți încerca norocul la diferitele case de pariuri.


Pariul pentru câștigarea Cupei Mondiale

Cele mai bune case de pariuri online din România îți oferă deja o serie de pariuri la Mondialele din 2018. La Maxbet sau NetBet poți deja alege o echipă câștigătoare pentru fiecare grupă. Poți de asemenea să-ți alegi viitoarea campioană. În acest moment, Germania are cota de 6.00 la câștigarea trofeului și este văzută ca favorită, în timp ce România, dacă se califică, are o cota de 201.00. Dacă ești curajos, ai așadar deja oportunitatea de-a plasa un pariu bine calculat. Evoluția cotelor în perioada care urmează va fi sigur una interesantă de urmărit.

Case de pariuri online de top din România în 2024

[top3 type=”betting”]

Campionatul Mondial FIFA 2018 în Rusia

A-21-a ediție a Campionatului Mondial de Fotbal se va desfășura în Rusia. Rușii ne-au promis un eveniment de neuitat, care se va desfășura pe nu mai puțin de 14 stadioane ultra moderne. Rusia a obținut cele mai multe voturi în lupta cu Spania/Portugalia, Belgia/Olanda și Anglia. Alegerea Rusiei ca țară-gazdă nu a fost însă o alegere fără controverse. Marile probleme au fost nivelul elevat de rasism din fotbalul rus și discriminarea persoanelor homosexuale. Rămâne de văzut cum vor rezolva cei din Rusia aceste probleme înaintea începerii competiției. Noi ne așteptam din nou la un spectacol fotbalistic fantastic cu o calitate de fotbal excepțională și o atmosferă de neuitat.

Pariuri futebol online

Vizionarea în direct și pariurile live la Campionatul Mondial de fotbal

Cele mai bune case de pariuri online din România nu te vor dezamăgii nici cu ocazia Campionatului Mondial din Rusia. O dată cu fluierul de start a primei partide, se va dezlănțuii o cascadă de pariuri live cu cote variate. În plus, partidele vor fi disponibile prin live stream, alături de o serie de statistici live. Tot ceea ce trebuie să faci, este să-ți alegi partenerul preferat pentru toate pariurile tale. Experții Feeling Lucky au analizat cele mai tari cazinouri și te invită să citești recenziile și ne spui ce crezi. Iată cum tot ce-ți trebuie pentru o seară perfectă de fotbal, este un cont la o casă de pariuri de top și o bere rece…

Case de pariuri online de top din România în 2024

Casă de Pariuri
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Sporturi: 35+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% până la 300 RON
 • Bonus Fără Depunere: 75 RON
 • # Sporturi: 30+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% până la 400 RON
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
3
 • # Sporturi: 25
 • Număr Licență: L1170664W000663
 • Bonus de Bun Venit: 100%
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Bonusuri de până la 1.000 RON

Primește bonusuri de bun venit și bonusuri exclusive pentru cele mai bune cazinouri și case de pariuri. Introdu-ți adresa de email pentru a fi primul să le primești:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *