NetBet Pariuri Recenzie

by

Încă din 2001 NetBet a început să devină cea mai cunoscută agenție de pariuri din Marea Britanie. A continuat in forță ajungând in acest fel și unul dintre cele mai populare site-uri de pariuri din Europa. Și la noi, NetBet lasă impresia de a fi un site profesionist cu servicii pe măsură. Pe lângă pariurile clasice, poți paria și live. La NetBet ai inclusiv opțiunea ‘Golden Goal’. Acest tip de pariuri îți dă șansa să câștigi un jackpot prin a completa o grilă cu mai multe partide. Site-ul este disponibil și pe mobil, având o aplicație mobilă. Interfața mobilă a site-ului este de asemenea adaptată ecranelor de smartphone. Pachetul de bun venit poate ajunge pana la 1500 RON, o sumă considerabilă pentru a îți încerca norocul pe NetBet. Cele mai importante partide le poți urmări live pe NetBet TV, și îți poți încheia pariul chiar in timpul partidei folosindu-te de opțiunea ‘cash out’. NetBet îți oferă servicii complete unde îți vei găsi în mod sigur ceva pe placul tău. NetBet funcționează sub licența obținută la Oficiul National pentru Jocuri de Noroc.

Tipuri de pariuri

Îți poți alege din nu mai puțin de 54 de discipline sportive diferite pentru a îți încerca norocul. Sortimentul NetBet este impresionant de mare, iar fiecare sport este și împărțit în continente. Îți alegi sportul și continentul sau țara, și pe ecranul principal îți apar toate posibilitățile de a paria. Poți accesa tot din meniu direct cele mai populare pariuri. Toate pariurile sunt de formatul ‘1 x 2 final’, însemnând că, pe lângă alegerea echipei câștigătoare, mai ai și oportunitatea de a paria pe alte aspecte ale partidei precum numărul de corner-uri acordate in partidă. Deasupra partidelor, diferitele tipuri de pariuri sunt categorizate pentru a le accesa mai rapid. După ce selectezi pariul dorit, îți apare in stânga, pe bilețelul de pariuri virtual. Poți chiar să pariezi la partide care se află in plină desfășurare la momentul respectiv direct din pagina ‘pariuri live’. Prin opțiunea ‘cash out’ îți poți încheia pariul înainte ca partida respectivă să se încheie, ceea ce îți mărește șansele de câștig. Ai șansa de a urmări cele mai importante partide in direct pe NetBet TV, gratuit.

Fotbal

NetBet fotbal Fotbalul este cel mai căutat sport la pariuri in România. NetBet a înțeles acest lucru, și îți oferă un sortiment impresionant la acest sport. Țări din toată lumea sunt incluse, fără a lăsa de o parte nici ligile inferioare sau cupele domestice. Nu lipsesc nici meciurile amicale sau internaționale. Poți de asemenea alege dintr-o vastă selecție de meciuri in cupele europene. Sortimentul de fotbal oferit de NetBet este fără sfârșit. Și aici pariurile sunt de același format ‘1×2 final’. Pe lângă toate aceste partide disponibile, ai și oportunitatea de a paria la competiții înainte ca acestea să înceapă. Încerci să ghicești campioana, cine va retrograda, sau top 3-ul. Pentru a îți îmbunătăți cunoștințele înainte de a decide cum pariezi, ai la dispoziție o pagină cu statistici. Înaintea meciurilor importante sunt postate articole pe blog-ul NetBet, unde fiecare detaliu este analizat și prezentat bine. Poți paria și pe partide in plină desfășurare în timp ce le urmărești prin NetBet TV. Îți poți încheia pariul înainte ca meciul să se termine, folosindu-te de opțiunea cash-out.

Tenis

NetBet fotbal Tenisul este de asemenea un sport foarte popular la agențiile de pariuri. Ai la dispoziție partide din toată lumea și la aproape toate nivelele pentru a îți demonstra cunoștința sportivă la pariuri. Tenisul in România cunoaște în acești ani o veritabilă renaștere. Profită și tu de ea! La NetBet ai parte de multe promoții si bonusuri specifice pentru tenis datorită acestei renașteri. Încearcă-ți norocul acum!

Fotbal Galic

Acest sport Irlandez, derivat din sporturile tradiționale cu mingea, este o variantă a fotbalului mai puțin cunoscută și practicată. Asta însă nu i-a oprit pe cei de la NetBet să includă sportul in sortimentul lor. Poți paria pe campionatul Irlandez, acesta fiind cel mai renumit din lume in această disciplină. Faptul ca acest sport este adăugat nu face decât să demonstreze cât de largă este gama oferită de NetBet.

Bonusuri și promoții

NetBet îți oferă un pachet de bun venit generos. La primele 5 depuneri poți in acest fel ajunge la un bonus total de 1500 RON. Beneficiezi de asemenea de promoții importante specifice la fiecare sport. Acestea însă se schimbă regulat, ținând cont de cele mai importante competiții la momentul respectiv. Și meciurilor importante cu echipe românești este acordată in acest fel importanță. Îți sunt oferite pariuri fără risc la unele evenimente, iar pariul pe mobil îți aduce 40 RON bonus.

Netbet Cashout NetBet acumulator

Depuneri și plăți

Remarcabil este că, la NetBet, poți retrage bani în foarte multe feluri diferite. Ai foarte multe opțiuni, pentru sume variabile intre 10 RON și 5000 RON. Poți efectua depuneri prin Visa, MasterCard, AstroPay, Skrill, giropay, Bank Wire, NETELLER, paysafecard, Ecard, Euteller, Trustly, WebMoney, Qiwi, Moneta, Lobanet, Boleto, INSTADEBiT sau prin transfer bancar obișnuit. La retrageri poți folosi metode asemănătoare și poți retrage orice suma mai mare de 10 RON. Prin transfer bancar, banii ajung la tine în cont în cel mult 12 zile, însă dacă folosești e-wallet-uri, numărul zilelor se reduce la 2 – 4.

Mobil

Netbet mobil Deși interfața web este adaptată in mod excepțional la ecranele de smartphone, ai la dispoziție aplicația mobilă pentru sistemele iOS sau Android. NetBet încurajează folosirea mobilului la pariuri, oferindu-ți 40 RON bonus la primul pariu. Vei remarca ca aplicația este foarte bine gândita, oferindu-ți toate funcționalitățile direct pe mobil. Poți retrage și depune bani, și poți chiar să accesezi live chat-ul. Poți paria la orice vrei, de oriunde vrei.

Servicii cu clienții

Nu trebuie să cauți mult ca să găsești o metodă de a îi contacta pe cei de la NetBet. Nu degeaba NetBet a câștigat premiul ‘best customer support’ în 2015. Daca ai vreo problemă, poți căuta prin secțiunea FAQ, care este foarte bine elaborată. Aproape sigur vei găsi ce cauți. Dacă însă mai ai nevoie de ajutor, îți este pus la dispoziție un număr de telefon, un număr de fax, o adresa de email și chiar și o opțiune live chat, imediat accesibilă. Pagina de Facebook NetBet este foarte populară, și chiar și aici poți să le trimiți un mesaj. Vei primi un răspuns în câteva minute. NetBet este activ și pe Facebook.

Vizitează NetBet
Bonusuri