Sari la conținut

NetBet Pariuri Recenzie

NetBet Pariuri Recenzie
Jocuri (5)
Serviciu clienți (4)
Scor total (4.5)
½
Pozitive
  • Multe jocuri
  • Bonusuri atrăgătoare
  • Aplicație mobilă foarte bună
Negative
  • Nu există sistem de fidelitate
  • Live chat-ul nu este 24/24
Concluzie

Daca cauți o experiență completă, ai ajuns la adresa bună. Sortimentul foarte larg îți oferă foarte multe oportunități, și fără nici un dubiu îți vei găsi ceva pe măsura ta. După ce analizezi blogul și statisticile, poți paria și poți să urmărești partida respectivă chiar și live pe Netbet TV. Netbet transformă procesul de a paria într-o experiență completă și distractivă. Daca ai avea nevoie de ajutor, poți contacta staff-ul prin live chat, telefon, sau prin email. Vizitează Netbet Bonusuri

Încă din 2001 NetBet a început să devină cea mai cunoscută agenție de pariuri din Marea Britanie. A continuat in forță ajungând in acest fel și unul dintre cele mai populare site-uri de pariuri din Europa. Și la noi, NetBet lasă impresia de a fi un site profesionist cu servicii pe măsură. Pe lângă pariurile clasice, poți paria și live. Site-ul este disponibil și pe mobil, având o aplicație mobilă. NetBet dispune de una din cele mai bune oferte de bonusuri dintre toate agențiile de pariuri online, astfel că mereu vei fi răsplătit pentru activitate. Cele mai importante partide le poți urmări live pe NetBet TV, și îți poți încheia pariul chiar in timpul partidei folosindu-te de opțiunea ‘cash out’. Aici poți găsi servicii complete unde îți vei găsi în mod sigur ceva pe placul tău. NetBet funcționează sub licența obținută la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc.

Tipuri de pariuri

Îți poți alege din nu mai puțin de 54 de discipline sportive diferite pentru a îți încerca norocul. Sortimentul NetBet este impresionant de mare, iar fiecare sport este și împărțit în continente. Îți alegi sportul și continentul sau țara, și pe ecranul principal îți apar toate posibilitățile de a paria. Poți accesa tot din meniu direct cele mai populare pariuri. Toate pariurile sunt de formatul ‘1 x 2 final’, însemnând că, pe lângă alegerea echipei câștigătoare, mai ai și oportunitatea de a paria pe alte aspecte ale partidei precum numărul de corner-uri acordate in partidă. Deasupra partidelor, diferitele tipuri de pariuri sunt categorizate pentru a le accesa mai rapid. După ce selectezi pariul dorit, îți apare in stânga, pe bilețelul de pariuri virtual. Poți chiar să pariezi la partide care se află in plină desfășurare la momentul respectiv direct din pagina ‘pariuri live’. Prin opțiunea ‘cash out’ îți poți încheia pariul înainte ca partida respectivă să se încheie, ceea ce îți mărește șansele de câștig. Ai șansa de a urmări cele mai importante partide in direct pe NetBet TV, gratuit.

Fotbal

NetBet fotbal Fotbalul este cel mai căutat sport la pariuri in România. NetBet a înțeles acest lucru, și îți oferă un sortiment impresionant la acest sport. Țări din toată lumea sunt incluse, fără a lăsa de o parte nici ligile inferioare sau cupele domestice. Nu lipsesc nici meciurile amicale sau internaționale. Poți de asemenea alege dintr-o vastă selecție de meciuri in cupele europene. Sortimentul de fotbal oferit de NetBet este fără sfârșit. Și aici pariurile sunt de același format ‘1×2 final’. Pe lângă toate aceste partide disponibile, ai și oportunitatea de a paria la competiții înainte ca acestea să înceapă. Încerci să ghicești campioana, cine va retrograda, sau top 3-ul. Pentru a îți îmbunătăți cunoștințele înainte de a decide cum pariezi, ai la dispoziție o pagină cu statistici. Înaintea meciurilor importante sunt postate articole pe blog-ul NetBet, unde fiecare detaliu este analizat și prezentat bine. Poți paria și pe partide in plină desfășurare în timp ce le urmărești prin NetBet TV. Îți poți încheia pariul înainte ca meciul să se termine, folosindu-te de opțiunea cash-out.

Tenis

NetBet fotbal Tenisul este de asemenea un sport foarte popular la agențiile de pariuri. Ai la dispoziție partide din toată lumea și la aproape toate nivelele pentru a îți demonstra cunoștința sportivă la pariuri. Tenisul in România cunoaște în acești ani o veritabilă renaștere. Profită și tu de ea! La NetBet ai parte de multe promoții si bonusuri specifice pentru tenis datorită acestei renașteri. Încearcă-ți norocul acum!

Fotbal Galic

Acest sport Irlandez, derivat din sporturile tradiționale cu mingea, este o variantă a fotbalului mai puțin cunoscută și practicată. Asta însă nu i-a oprit pe cei de la NetBet să includă sportul in sortimentul lor. Poți paria pe campionatul Irlandez, acesta fiind cel mai renumit din lume in această disciplină. Faptul ca acest sport este adăugat nu face decât să demonstreze cât de largă este gama oferită de NetBet.

Bonusuri și promoții

NetBet îți oferă un pachet de bun venit generos. La primele 5 depuneri poți in acest fel ajunge la un bonus total de 1500 RON. Beneficiezi de asemenea de promoții importante specifice la fiecare sport. Acestea însă se schimbă regulat, ținând cont de cele mai importante competiții la momentul respectiv. Și meciurilor importante cu echipe românești este acordată in acest fel importanță. Îți sunt oferite pariuri fără risc la unele evenimente, iar pariul pe mobil îți aduce 40 RON bonus.

Netbet Cashout NetBet acumulator

Depuneri și plăți

Remarcabil este că, la NetBet, poți retrage bani în foarte multe feluri diferite. Ai foarte multe opțiuni, pentru sume variabile intre 10 RON și 5000 RON. Poți efectua depuneri prin Visa, MasterCard, AstroPay, Skrill, giropay, Bank Wire, NETELLER, paysafecard, Ecard, Euteller, Trustly, WebMoney, Qiwi, Moneta, Lobanet, Boleto, INSTADEBiT sau prin transfer bancar obișnuit. La retrageri poți folosi metode asemănătoare și poți retrage orice suma mai mare de 10 RON. Prin transfer bancar, banii ajung la tine în cont în cel mult 12 zile, însă dacă folosești e-wallet-uri, numărul zilelor se reduce la 2 – 4.

Mobil

Netbet mobil Deși interfața web este adaptată in mod excepțional la ecranele de smartphone, ai la dispoziție aplicația mobilă pentru sistemele iOS sau Android. NetBet încurajează folosirea mobilului la pariuri, oferindu-ți 40 RON bonus la primul pariu. Vei remarca ca aplicația este foarte bine gândita, oferindu-ți toate funcționalitățile direct pe mobil. Poți retrage și depune bani, și poți chiar să accesezi live chat-ul. Poți paria la orice vrei, de oriunde vrei.

Servicii cu clienții

Nu trebuie să cauți mult ca să găsești o metodă de a îi contacta pe cei de la NetBet. Nu degeaba NetBet a câștigat premiul ‘best customer support’ în 2015. Daca ai vreo problemă, poți căuta prin secțiunea FAQ, care este foarte bine elaborată. Aproape sigur vei găsi ce cauți. Dacă însă mai ai nevoie de ajutor, îți este pus la dispoziție un număr de telefon, un număr de fax, o adresa de email și chiar și o opțiune live chat, imediat accesibilă. Pagina de Facebook NetBet este foarte populară, și chiar și aici poți să le trimiți un mesaj. Vei primi un răspuns în câteva minute. NetBet este activ și pe Facebook.

Vizitează NetBet Bonusuri

Prezentare Rapidă

Vizitează NetBet Bonusuri
  • Bonus Fără Depozit: 225 RON
  • Bonus Bun Venit: 500 RON
Informații Generale
Număr Licență L1160651W000195
Firmă COSMO GAMING COMPANY
Pariuri Live
# Sporturi 30+
Highrollers
Sporturi
Fotbal
Tenis
Cicilism
Baschet
Volei
Formula 1
Motociclism
NASCAR
Raliuri
Curse cu cai
Baseball
Hochei pe Gheață
Fotbal American
Rugby
Golf
Box
Ski Alpin
Jocurile Olimpice
Schi Fond
Sărituri cu Schiuri
Cricket
Aussie Rules
Biatlon
Futsal
Hochei
Snooker
Darts
Șah
Politică
Mobil
Site Mobil
iPhone/iPad App
Android App
Plăți
Depunere Minimă 10 RON
Termen de Plată 12 zile
Visa
MasterCard
Maestro
paysafecard
hipay
Skrill
NETELLER
SOFORT
Voucher
Transfer Bancar
PayPal
Bonusuri
Bonus de Bun-Venit 500 RON
Bonus Fără Depunere 225 RON
Bonus Depunere 0 RON
Bonus Aducere Prieteni 0 RON
Sistem Fidelitate
Servicii Clienți
Disponibilitate 24/7
Email
Phone
Online Chat
Alte Tipuri de Jocuri
Cazinou NetBet Cazinou
Poker