Sari la conținut

Maxbet Pariuri Recenzie

Maxbet Pariuri Recenzie
Jocuri (5)
Serviciu clienți (5)
Scor total (4)
Pozitive
  • 40 de sporturi
  • Pariuri speciale
  • Live chat
Negative
  • Nu există live stream
Concluzie

Acest site îți oferă peste 40 de sporturi diferite la care să poți paria. Sunt incluse și sporturi mai puțin cunoscute. Chiar și așa, asortimentul nu este numai larg, ci și profund. Ai ocazia de a vedea ce partide sunt în plina desfășurare, în așa fel să poți să pariezi și live cu doar câteva clic-uri. Secțiunea cu pariuri speciale, care merg foarte în detaliu, este de asemenea extinsă. Fără nici un dubiu îți vei găsi o posibilitate pe măsura ta. Prin intermediul statisticelor sau a opțiunii live-score îți poți calcula mai bine deciziile. Poți plasa toate aceste pariuri direct după mobil datorita interfeței adaptată ecranelor mai mici. Dacă ai nevoie de asistență, accesezi live chat-ul după pagina principală și imediat ești ajutat. Vizitează Maxbet

Din momentul în care intrăm pe site-ul Maxbet, ne dăm seama că această pagină a fost făcută pentru confortul utilizatorului. Ai totul la îndemână imediat. Site-ul dispune de o interfață intuitivă care permite navigarea simplă și rapidă prin diversele secțiuni. Maxbet ne oferă un cazinou virtual, pariuri sportive, pariuri live și oportunitatea de a paria pe sporturi virtuale. Această ultimă variantă o vom descrie mai departe în acest articol. După înregistrare, și la prima depunere, ai oportunitatea de a primi un bonus de 100% care poate ajunge pana la 900 RON. Acesta este doar începutul, având în vedere că Maxbet îți va oferi sistematic ocazia de a beneficia de diferite promoții și bonusuri. Ai opțiunea de a îți alege cu ce cotă pariezi între varianta decimală, cea facțională sau cea americană. Poți să îți încerci norocul fără a avea un calculator prin preajmă datorită interfeței site-ului mobil, care este bine adaptat dispozitivelor mobile. Maxbet este licentiat de catre Oficiul National pentru jocuri de Noroc.

Tipuri de pariuri

Plasarea pariurilor este foarte simplă datorită site-ului calitativ. Din meniul din stânga îți alegi sportul, după care îți apar toate opțiunile pentru sportul respectiv pe ecran. O dată ce îți alegi pariul, îți apare suma automat pe bilețelul virtual din dreapta ecranului. Tot acolo îți poți accesa foarte simplu pariurile deschise. Poți paria pe nu mai puțin de 40 de sporturi diferite, variind de la cele mai populare, ca de exemplu fotbalul, la unele mai puțin cunoscute, precum scufundările. Pe ecranul principal poți vedea de asemenea dacă sunt partida sportive în desfășurare live, și ai oportunitatea de a paria și acolo. Când selectezi partida dorită, poți paria la un rezultat. Apoi, poți intra mai în detaliu, cu un număr important de pariuri speciale și specifice pentru fiecare partida din fiecare categorie de sport. În acest fel, ai foarte multe alegeri, și vei găsi în mod sigur cea mai potrivită pentru tine. Interesant este că, tot pe partea stângă a ecranului, găsești un live feed cu ultimele știri pe plan sportiv. Folosind aceste informații poți lua decizii mai calculate privind pariurile la care dorești să mizezi. Mai jos față de acest live feed, găsești și partidele sportive la care s-a pariat cel mai mult, și poți participa și tu la pariu cu un singur clic.

site-ul Maxbet

Fotbal

Maxbet Fotbal Și la Maxbet fotbalul este de departe cel mai popular sport. Poți paria așadar pe o mulțime de ligi domestice, meciuri internaționale sau Cupe Europene. Nu lipsesc din lista nici Liga 1, Serie A, Primera Division sau Premier League. Inclusiv competițiile din afara Europei fac parte din lunga lista cu opțiuni. De remarcat este că cei de la Maxbet nu au omis să includă și fotbalul feminin. Îți alegi competiția și primești partidele disponibile. deasupra acestor partide, poți selecta diferite tipuri de pariuri. Îți alegi un rezultat final, dar ai și oportunitatea de a paria mai în detaliu. Cine marchează mai mult de două goluri, scorul la pauza, sau cine câștigă meciul la zero; acestea sunt doar niște exemple din numeroasele opțiuni. Ai de asemenea opțiunea de a miza pe pariurile speciale. Poți miza că o echipa va egala și câștiga de exemplu. Aceste pariuri speciale au rubrica lor în meniul drop-down a fotbalului. Aici ai din nou un sortiment de pariuri foarte detaliate. Ca să îți poți calcula deciziile mai bine, te poți folosi de statisticile și rezultatele din trecut, direct pe site. De asemenea poți să urmărești scorul live la meciurile care sunt în plină desfășurare.

Baschet

Maxbet baschet Nu degeaba baschetul este unul dintre cele mai populare sporturi din lume. Acest sport te cuprinde din prima secundă și te ține in suspans până la fluierul de final. Multă acțiune, viteză si schimbări tactice te vor face să nu mai pierzi nici un meci. Și dacă tot începi să te pricepi la sporturi, de ce să nu și pariezi? Orice site de pariuri respectabil îți va oferi un sortiment considerabil pentru a-ți încerca norocul. Și la Maxbet ai numeroase oportunități. pe lângă NBA ai la dispoziție și cele mai importante competiții din restul lumii. Hai, nu mai sta!

Cursă virtuală cu cai

Maxbet are în asortiment inclusiv partide sportive virtuale, ca de exemplu fotbal, tenis, curse speedway sau curse cu cai. Când îți alegi sportul, vei vedea un timer pe care citești când începe următoarea partidă. Pariezi, aștepți, și te distrezi! Cursa începe întotdeauna la timp, si nu ai parte de nici un fel de perturbație. Distracție plăcută!

sortiment virtual Maxbet

Bonusuri și promoții

Am menționat mai devreme că Maxbet îți oferă un bonus de 100% cu o limită de 900 RON. Povestea nu se încheie așadar aici. Dacă plasezi mai multe pariuri cu acumulator, poți câștiga bonusuri importante, care pot ajunge și ele la 100%. Mai mult decât atât, pentru fiecare prieten pe care îl aduci la Maxbet, vei primi 100 RON. Cei de la Maxbet își promovează site-ul mobil prin a-ți oferi 50 RON bonus la fiecare 20 de pariuri plasate după mobil sau tabletă.

Depuneri și plăți

Intrând pe pagina cu metodele de plată, ușor accesibila din cazinou, vedem mare și clar metodele în care se pot efectua tranzacții financiare. Dai clic pe metoda de plată preferată și primești detalii despre termenii de efectuare. Poți depune și extrage bani prin Visa, MasterCard, Skrill, NETELLER sau prin transfer bancar obișnuit. Dacă retragi bani, procesarea de către Maxbet și de către banca cu care se lucrează poate ajunge la maxim 7 zile lucrătoare. În plus, Maxbet ne asigură că la nici o metodă, nici la depuneri, nici la retrageri, ne se vor percepe taxe. Nu se regăsesc informații despre limitele sumelor de bani care pot fi extrase sau depuse.

Mobil

Chiar dacă Maxbet nu ne oferă o aplicație separată, interfața web pentru smartphone sau tabletă este adaptată intuitiv pentru a ușura navigare. Toate funcționalitățile sunt de asemenea disponibile pe mobil. Poți fără probleme să efectuezi depuneri sau retrageri, și ai ocazia de a plasa pariuri oriunde, și oricând. Maxbet a acordat timpul și efortul necesar de a face un site versatil care să te facă să nu ratezi nici un aspect din site-ul principal după calculator.

Maxbet mobil

Servicii cu clienții

Pe Maxbet nu există o pagină separată pentru asistență. Jos, undeva scris mic, poți găsi datele de contact. Ne este oferită o adresă de email, un număr de telefon și un număr gratuit. În schimb, unde ne este afișat numele de utilizator, pe pagina principală, putem accesă un live chat unde primim aproape instantaneu un răspuns. Pe partea de jos a paginii web, găsim pictogramele Facebook, Twitter și Google+, însă acestea ne redirecționează spre paginile principale a site-urilor respective. Un anumit cazinou Maxbet din București are o pagină pe Facebook, dar nu regăsim și o pagină generală Maxbet România. Nu găsim nici o secțiune FAQ, dar, la nevoie, suntem asistați rapid prin live chat.

Vizitează Maxbet Bonusuri

Prezentare Rapidă

Vizitează Maxbet Bonusuri
  • Bonus Fără Depozit: 0 RON
  • Bonus Bun Venit: 900 RON
Informații Generale
Număr Licență L1160661W000651
Firmă MAXBET MALTA LTD
Pariuri Live
# Sporturi 40
Highrollers
Sporturi
Fotbal
Tenis
Cicilism
Baschet
Volei
Formula 1
Motociclism
NASCAR
Raliuri
Curse cu cai
Baseball
Hochei pe Gheață
Fotbal American
Rugby
Golf
Box
Ski Alpin
Jocurile Olimpice
Schi Fond
Sărituri cu Schiuri
Cricket
Aussie Rules
Biatlon
Futsal
Hochei
Snooker
Darts
Șah
Politică
Mobil
Site Mobil
iPhone/iPad App
Android App
Plăți
Depunere Minimă
Termen de Plată 2-7 zile
Visa
MasterCard
Maestro
paysafecard
hipay
Skrill
NETELLER
SOFORT
Voucher
Transfer Bancar
PayPal
Bonusuri
Bonus de Bun-Venit 900 RON
Bonus Fără Depunere 0 RON
Bonus Depunere 0 RON
Bonus Aducere Prieteni 100 RON
Sistem Fidelitate
Servicii Clienți
Disponibilitate 24/7
Email
Phone
Online Chat
Alte Tipuri de Jocuri
Cazinou Maxbet Cazinou
Poker