HomepariuriUnibet îți oferă un bonus exclusiv în luna martie

Unibet îți oferă un bonus exclusiv în luna martie

Unibet îți oferă un bonus exclusiv în luna martie

De pe 1 până pe 31 Martie 2018, poți beneficia de un bonus exclusiv pentru pariuri sportive la Unibet, datorită lui Feeling Lucky. La prima depunere de minim 50 RON, vei primi un bonus de 100% cu până la 300 RON. Adică, dacă depui 200 RON, vei primi 200 RON bonus de la Unibet. Primești acest bonus fantastic imediat ce ai depus banii. De asemenea, ca să fii eligibil pentru bonus, trebuie să ai vârsta de minim 18 ani, să locuiești în România și să nu ai un cont deschis la Unibet.

Dacă dorești să retragi banii, trebuie mai întâi să îndeplinești niște condiții de rulaj. Una dintre condiții este că trebuie să pariezi doar pe pariuri cu cote de cel puțin 1.40. Concomitent, trebuie să pariezi suma bonusului primit, înmulțit cu 6. Deci, dacă ai primit 200 RON bonus, trebuie să pariezi 1.200 RON. În final, sunt valabile doar pariurile efectuate în timp de 30 de zile după primirea bonusului. Ai câștigat sau ai pierdut pariul? Nu contează, toate pariurile care sunt conforme condițiilor menționate vor contribui la rulaj. Odată ce ai îndeplinit aceste condiții, poți retrage banii primiți ca bonus.

N-ai chef să pariezi, dar vrei să joci sloturi sau cazino? Atunci trebuie să rulezi suma ta de bonus înmulțită cu 25. Astfel, cu un bonus de 200 RON, trebuie să rulezi 5.000 RON. Dacă joci videopoker sau jocuri de masă, fii atent, pentru că doar 10% din suma pariată va fi contribuită la rulaj. Ai grijă să nu folosești următoarele metode de plată: NETELLER, Skrill, paysafecard sau un transfer bancar. Deoarece cu aceste metode nu vei fi eligibil pentru primirea bonusului. Pe lângă asta, trebuie menționat că bonusul este valabil doar în decurs de 30 de zile, după ce l-ai primit. Deci, dacă în acest timp nu îndeplinești cerințele de rulaj, bonusul și câștigurile obținute din pariurile cu banii de bonus vor fi pierdute. Ce mai aștepți? Ia-o „razna” cu bonusul generos de la Unibet și câștigă o întreagă avere!

Primește 100% bonus până la 300 RON pentru pariuri sportive la Unibet

Creează-ți un cont pe Unibet și depune cel puțin 50 RON pentru a primi un bonus de 100% de până la 300 RON. Unibet îți oferă acest bonus exclusiv pentru pariuri sportive, nu rata șansa de a câștiga o avere.

Depozitează minim 50 RON și primește 100% bonus
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/unibet-pariuri-oferta-exclusiva.png" width="300" height="93" alt="Unibet îți oferă un bonus exclusiv în luna martie">