Sari la conținut

Stanleybet verificare bilet

Încă din 1953 Stanleybet a început să-și dezvolte agențiile de pariuri sportive. De-a lungul anilor, Stanleybet a devenit o agenție de pariuri de foarte mare succes în Marea Britanie. În prezent, Stanleybet International operează peste 2000 de agenții în nu mai puțin de 9 țări din Europa. Și în România poți regăsi aceste agenții stradale în orice cartier te-ai afla. De ceva timp însă, Stanleybet îți oferă și oportunitatea de a paria online folosindu-te de site-ul lor, atât pe calculator cât și pe mobil. Cum este cazul la majoritatea caselor de pariuri online din România, poți paria în agenții după care îți poți verifica biletul online.

Cum îmi verific biletul Stanleybet online?

Fiind membru Stanleybet îți poți afla foarte simplu rezultatul biletului. La fel ca și pariul în sine, verificarea biletului este un proces foarte simplu și rapid. Dacă ai pariat online sau după mobil afli aproape instantaneu dacă ai de luat bani. În ceea ce urmează îți descriem care sunt pașii necesari pentru a afla dacă ți-ă ieșit biletul online.

 1. Loghează-te în contul tău Stanleybet.
 2. Accesează secțiunea ”Contul meu”.
 3. Selectează tab-ul ”Pariuri”.
 4. Accesează sub-meniul ”Pariuri Sportive”.

Caută acum printre pariurile tale, categorizate după rezultat (pierzătoare sau câștigătoare) sau după perioadă (ultima săptămână, ultima lună,…).

Case de pariuri online de top din România în 2024

Casă de Pariuri
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Sporturi: 35+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 100% până la 300 RON
 • Bonus Fără Depunere: 75 RON
 • # Sporturi: 30+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 100% până la 400 RON
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
3
 • # Sporturi: 25
 • Număr Licență: L1170664W000663
 • Bonus de Bun Venit: 100%
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Cum îmi verific biletul Stanleybet din agenții?

Stanleybet a devenit cunoscut prin numeroasele agenții stradale pe care le întâlnești în orice cartier al țării. Chiar și când pariezi din aceste agenții vei putea să-ți verifici biletul atât online cât și în agenții. Urmărește acești pași pentru a afla dacă ai câștigat. Vei remarca un proces foarte simplu și rapid chiar și de data aceasta.

 1. Intră pe Stanleysports.ro. Atenție, site-ul este diferit față de cel pentru pariurile online.
 2. Din meniul de sus, accesează secțiunea ”verifică-ți biletul de pariere”.
 3. Ți-se vor deschide două căsuțe, unde în partea stângă bagi codul biletului și în partea dreaptă codul câștigător. Ambele coduri pot fi regăsite pe biletul de pariuri.

Indiferent așadar dacă pariezi online sau în agenții, verificarea biletului este un proces foarte simplu.

Rezultate live

Pe același site ca și cel pentru pariurile din agenții, Stanleysports.ro, poți verifica toate rezultatele. Poți alege între rezultatele din sistem și cele live. Mai departe poți filtra rezultatele după sport, după dată sau după competiție. La fotbal de exemplu poți regăsi scorul la pauză, scorul final, dar și minutul primului gol. Intră acum pe site-ul pentru pariuri online Stanleybet și spune-ne ce părere ai și despre platforma live. Încearcă de asemenea și aplicația mobilă a site-ului pentru orice pariu, atât antepost cât și live.

Pariuri online

Stanleybet este un nume des întâlnit pe străzile celor mai mari orașe ale țării. Această casă de pariuri de calitate încearcă acum însă să cucerească și piața virtuala a pariurilor online. Prin aplicația mobilă poți paria, verifica și retrage orice pariu sportiv. Așa și trebuie, dacă cei de la Stanleybet vor să facă față celor mai tari case de pariuri online precum NetBet sau Unibet. Pentru a te atrage, vei remarca o serie de bonusuri și promoții oferite de către aceste case de pariuri periodic, atât pe calculator cât și online. Întâmpină cele pai tari pachete de bun venit și descoperă alături de Feeling Lucky care casă de pariuri are șansa să devină partenerul tău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *