HomepariuriRealbet verificare bilet

Realbet verificare bilet

Realbet verificare bilet

La Realbet totul este simplu. Oricine poate fi câştigător la noi. Tot ceea ce trebuie să faci este să plasezi un pariu şi să câştigi. Poţi depune pariuri sportive din fotbal, handbal, tenis, baschet şi multe altele. Nu lipsesc nici jocurile loto. Rezultatele meciurilor sunt afişate mereu la timp, astfel încât să nu mai fie nevoie să cauţi pe alte site-uri rezultatele meciurilor. Avem oferte şi bonusuri şi la cursele de câini şi ruletă, astfel încât să câştigi mii de RON. Biletele plasate pot fi verificate online sau la sediile noastre din ţară.

Totul a fost creat cu uşurinţă astfel încât fiecare persoană să poată verifica uşor. De asemenea, pot fi verificate la orice oră sau în orice zi de pe desktop sau mobil. Nu te costă absolut nimic, ci trebuie doar să ai acces la internet. În cazul în care nu mai ai internet şi totuşi vrei să şti dacă ai câştigat, vino în sediile Realbet şi operatorii noştri te vor ajuta cu drag. Însă mai jos noi îţi oferim detalii cum pot fi verificate biletele jucate. Dacă nu rişti, nu câştigi!

Cum pot verifica biletele Realbet online?

Pentru a verifica un bilet Realbet sub formă online, avem nevoie de o conexiune la internet fie prin intermediul unui mobil sau a unui calculator. Ambele opţiuni sunt asemănătoare, neavând nici un grad de dificultate. În rândurile următoare, ne-am propus să vă ajutăm cum să verificăm un bilet Realbet online.

După ce am ales meciurile favorite şi acestea au fost jucate, vine partea cea mai aşteptată de toată lumea, anume de a verifica dacă biletul este câştigător şi dacă suma poate ajunge în portofelul tău.

 1. Trebuie să intri pe pagina Realbet şi să dai click pe butonul “verificare bilet”, aflat în colţul drept de sus.
 2. În spaţiul liber trebuie să introduci numărul biletul şi apeşi butonul “trimite”. Imediat va apărea lista cu meciurile pariate.
 3. În biletul respectiv poţi observa şi numărul de combinaţii, codul fiecărui eveniment, cota, data şi ora la care s-a jucat meciul. În partea de jos este menţionat miza pe care ai pariat-o, câştigul maxim sau minim şi dacă biletul este câştigător sau necâştigător.

Urmăreşte fiecare eveniment sportiv cu atenţie şi verifică dacă biletul tău este printre cele câştigătoare.

Case de pariuri online de top din România în 2023

Casă de Pariuri
Prezentare Rapidă
Bonusuri
1
 • # Sporturi: 35+
 • Număr Licență: L1160657W000330
 • Bonus de Bun Venit: 300 RON + 150 de rotiri gratuite
 • Bonus Fără Depunere: 75 RON
 • # Sporturi: 30+
 • Număr Licență: L1160650W000194
 • Bonus de Bun Venit: 101% până la 505 RON
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON
3
 • # Sporturi: 25
 • Număr Licență: L1170664W000663
 • Bonus de Bun Venit: 100%
 • Bonus Fără Depunere: 0 RON

Cum îmi pot verifica biletele jucătoare în agenţiile Realbet?

În cazul în care nu mai ai internet şi îţi doreşti să afli dacă biletul jucat este câştigător sau nu, atunci totul este de asemenea foarte simplu. Vino următoare zi, în intervalul de ore menţionat în fiecare agenţie, şi verifică-ţi biletul. Din momentul în care ai intrat în agenţie, mergi la casele de marcat sau de depunere pariu şi oferei persoanei biletul cu pariurile jucate pentru a verifica dacă biletul este norocos sau nu. Însă atenţie, în momentul în care ai oferit biletul jucat trebuie să te asiguri că acesta nu este rupt sau deteriorat sau orice altă modificare. Biletele deteriorate, rupte, mâzgâlite etc nu sunt luate în considerare. Vino în agenţiile noastre din ţară şi lucrătorii noştri îţi vor acorda imediat sprijinul necesar. Devino tu câştigătorul nostru în fiecare zi!

Pariuri online

Pentru a paria online ai nevoie de o conexiune internet plus un calculator sau un telefon. Ai doilea pas trebuie să alegi o casa de pariuri online din ţară şi să descoperi ofertele acestuia. Pentru a descoperi trebuie să mergem la pariuri sau la pariuri online, iar acolo vom observa că fiecare eveniment sportiv are un număr şi cote speciale sau obişnuite. După ce ne-am hotărât pentru ce evenimente dorim să optăm, alegem dând click pe ele şi iar în partea dreaptă ne apare lista de evenimente alese, plus suma pe care dorim să o pariem. Cel mai mare avantaj îl deţine pariurile live, deoarece poţi paria chiar înainte cu câteva minute sau secunde ca echipa ta să marcheze goluri.

Un alt avantaj este acela că nu trebuie să mai te chinui pe ce canal este transmis meciul, ci site-ul de pariere însuşi îţi poate oferi acest lucru, chiar direct şi pe telefon. Puteţi paria orice sumă pe care o doriţi sau să plasaţi pariurile din banii bonus. Cu aceste site-uri de pariuri puteţi oricând să pariaţi sau să aflaţi cele mai noi oferte din lumea sportului. Mult succes!

https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/realbet-logo.png
<img id="postThumbnailImageTopLeftPostContent" class="postThumbnailImageTopLeftPostContent" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/realbet-logo.png" width="300" height="174" alt="Realbet verificare bilet">,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/realbet-verificare-bilet.jpg" alt="" width="600" height="180" class="aligncenter size-full wp-image-2528" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/realbet-verificare-bilet.jpg 600w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/realbet-verificare-bilet-300x90.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/realbet-verificare-bilet-180x54.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/realbet-verificare-bilet-360x108.jpg 360w" sizes="(max-width: 600px) 100vw, 600px" />,<img decoding="async" loading="lazy" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/realbet-bilet-online-300x212.jpg" alt="" width="300" height="212" class="aligncenter size-medium wp-image-2529" srcset="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/realbet-bilet-online-300x212.jpg 300w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/realbet-bilet-online-1024x724.jpg 1024w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/realbet-bilet-online-180x127.jpg 180w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/realbet-bilet-online-360x255.jpg 360w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/realbet-bilet-online-790x559.jpg 790w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/realbet-bilet-online-1095x774.jpg 1095w, https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/realbet-bilet-online.jpg 1454w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="/wp-content/uploads/unibet-logo.png" alt="Unibet" width=“180” height=“105” />,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="/wp-content/uploads/winmasters-logo.png" alt="winmasters" width="300" height="174"/>,<img class="c-flextable__image--afterrank" src="https://feelinglucky.ro/wp-content/uploads/betano-logo.png" alt="Betano" width="180" height="105" />